Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamin nicki acik at pm sor ama verecegi cevap fanboy olarak isine gelmez,yada hicosrma muneccimlerle siki fikisin cihazi kullanmadigim kehanetinde bulunabildigine gore sor o medyumuna sana solesin,kotulemiyorum zaten kotu aksine cihazi pohpohlamak icin hesap acan telpa bayilerine dikkat etmek gerek sen ve senin gibiler gibi.Komik ve eglencelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Adamin nicki acik at pm sor ama verecegi cevap fanboy olarak isine gelmez,yada hicosrma muneccimlerle siki fikisin cihazi kullanmadigim kehanetinde bulunabildigine gore sor o medyumuna sana solesin,kotulemiyorum zaten kotu aksine cihazi pohpohlamak icin hesap acan telpa bayilerine dikkat etmek gerek sen ve senin gibiler gibi.Komik ve eglencelisiniz.

olum bak gmd'ye odaklanmışsın ama
    gmd ve gmd2 iki farklı cihaz, ikisini de farklı firmalar üretmiş. iki firmanın da bu kadar kötü telefon üretmesi mümkün mü sence? ki buralarda "yurtdışından idol x+ getir çok süper telefon" diyenleri de gördüm. şimdi senin gibi gmd2'yi kötülüyorlardır kesin.
    2. gmd çııktığında akıllı telefon deneyimini 600 liraya sunan bir başka alet var mıydı türkiye içerisinde?
    benim gmd övmek için hesap açmadığıma emin olabilirsin 2010'dan beri üyeyim, aktif olduğum konular bilgisayar dahili bileşenleri ve league of legends. binlerce mesajımdan bunu anlayabilirsin.
    ama senin o binlerce mesajın nerelere yazılmış? %kaçı gmd? durduk yere bi insan bi markayla neden bu kadar uğraşsın?

gmd'nin hataları:
    kronik şarj soketi sorunu ki gördüğüm kimesede olmadı bu. ama oluyormuş olmuyor diyemem.
    servisinde sıkıntı olması. servisine de gitmedim daha ama öyleymiş, olmuyor diyemem.

gmd2'nin hataları:
    arkak kapak tasarımının samsung galaxy s5'e benzemesi. bi de beyaz versiyonunun arka kapağından bazı ledler gözüküyor. daha bu sorunu bi yerde duymadım ama benim başıma geldi.
    8 çekirdekli mtk'nın çok ısınması. ama tasarruf modunda kullanarak çözülebiliyor.

gördüğün gibi gerçek hatalardan bahsediyorum. sen neyden bahsediyorsun? gmd2'yi bugün aldım yarın sattım diyen adamın yazısını yolluyorsun? ee sattıysa bize ne?
    ama bu hataları örten çok güzel özellikleri var bu telefonların: fiyat.

600 liraya geçen yaz satılmaya başlayan gmd'ye rakip olarak gelen ilk telefon moto g bilmemkaç ay sonra satılmaya başlandı türkiye'de. insanlar ne alacaktı? saçmasapan düşük çözünürlüklü sony'ler mi? yoksa lumia 520 falan mı? bu ekranın yanına yaklaşan telefon var mıydı o dönemde? ki bir telefonun en önemli parçası ekrandır. ekranın yeterli değilse telefonunun güçlü olmasının bir manası yok.

gmd2'ye rakip ise zenfone 5 ama asus olması dışında 1 tane bile artısı yok o telefonun. insanlar ne alacak o paraya? 300 lira daha vermek isteyenler gidip lg g2 alsın tabii ama benim bütçem belli 4 hanelere çıkamıyorum.

ve biliyorum bu mesaja da aynı salaklıkla, kendince komik cevaplar vereceksin. çok da umrumda değil. ama türkiye'de teknoloji üstüne uğraşan firmalara bu kadar köstek olmasanız iyi edersiniz. bugün etiket firması olarak zengin olan bu firmalar yarın türkiye'nin önemli değerleri haline gelebilirler. ki ben bu adamlarda bu vizyonu görüyorum. seçtikleri ürünler ve girişimcilik açısından türkiye'de benim diyen firmaların yapamadıklarını yaptılar.

not olarak ekliyorum: cüzzi bir miktara 7/24 gmd2 kötüleyebilirim. yetkililer özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler. bu arkadaştan daha ikna edici olabileceğime emin olabilirsiniz.

• Ya yeminle uzun yazdigini okumaya deger bulmdim,ozetle bu dandik markanin avukatligini yaptigin bi yazidir,kisaca olum yav hehe

• Berkcumaligokcel B kullanıcısına yanıt
    Hocam kalkmış Discovery2 yerine Galaxy Note 4 al diyorsunuz. Karşılaştırdığınız telefonun fiyatından haberiniz var mı? Note4 ne kadar Discovery 2 ne kadar? Lütfen yorum yaparken az mantıklı davranın.

Alıcılar için şunu da belirtmekte fayda var görüyorsunuzki Discovery 2 sahip olduğu donanım ve özelliklerden dolayı sürekli 1500-2000 TL fiyat aralığındaki telefonlarla karşılaştırılıyor. Ben daha Discovery 2'nin hiç 1000 TL civarı bir telefon ile karşılaştırıldığını görmedim. Bu durum cihazın 850 TL'ye rakipsiz olduğunun ispatıdır. Bu bile bence bir tercih sebebidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 10 Ekim 2014; 9:18:45 >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben çok alakasız bir zamanda hiç aklımdan bile geçmediği bir anda Discovery 2 aldım. O güne kadar General Mobile'ı hiç kullanmadım. Mesleğim gereği mobil cihazlara ve mobil uygulamalara olan yakınlığımdan dolayı cihazı aldığım günden beri test eder durumdayım. Ama gerçekten hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Ciddi anlamda beklemediğim kadar iyi seviyede bir performans, ekran kalitesi ve pil ömrü ile karşılaştım ve ben bunu paylaştım.

Sen 850 TL'lik bir telefon senin belkide 1500 TL verip aldığın LG G2 marka telefonun ile karşılaştırıldığı ve LG'den daha iyi bulunduğu için Discovery 2'ye sinir olmuş olabilirsin. Bunu haksızlık olarak da görebilirsin. LG'nin bu pazardaki marka değeri ile General Mobile bir tutulamaz hepimiz bunun farkındayız. Ama bu cihaz gerçekten yabana atılacak bir cihaz değildir. Fiyatı ile de bence kendi fiyat aralığında rakipsizdir.

Aksini düşündüğün noktaları detaylıolarak yazarsan biz de bilgilenir hem de telefonumuzda belirttiğin sorunlar var mı test eder öğreniriz.

Saygılar.

• Diskavri çok kişiyi memnun etti çok kişiyide kğfğr ettirdi gerek telefon gerek teknik sevis gerek firma bakımından ÇÖP bir firma para kaptırmayın
  • G2 den daha iyi buldugun icin sinir olmadim,aksine g2 den daha iyi bulan kafaya güler gecerim.

• Hocam gramerinizden bilgi seviyeniz belli oluyor. 850 liraya aynı özelliklerde başka bir alternatif gösterin onu alalım.

Bu arada siz hiç bu telefonu kullandınız mı? Kullandıysanız hangi tarihlerde hangi modeli kullandınız? Kullandıysanız yaşadığınız sorunlar nelerdi? Bu sorunlara çözüm bulabildiniz mi? Bulamadıysanız haklarınızı nasıl aradınız? Önce bu sorulara cevap verin.

Öyle boşa laf sallamayın lütfen.

Saygılar.
  • quote:

G2 den daha iyi buldugun icin sinir olmadim,aksine g2 den daha iyi bulan kafaya güler gecerim.

Sen neden saygı duymuyorsun kişisel görüşlere? Ben lg G2'den belkide daha iyi buluyorum bu seni ilgilendirmezki,her fırsatta kalkıp cihazları kötüleme,sevmiyo olabilirsin ama yaptığın ayıp artık,yazmıyayım dedim ama sana inat bile alınır bu telefon.Bizde kalkıp seninle ondan iyi bundan kötü muhabbetimi yapıcaz?Kime ne ya isteyen istediğini alır,herkes senin istediğin telefonları almak zorunda değilki, para şahsa aittir bu kimseyi ilgilendirmez,sırf motorola isim yapmış samsung,lg isim yapmış diye onları alın demeye hakkın yok tamam uyardın anladık sağolda yani artık resmen saldırıyorsun,biz bu telefondan çeksekte bi sorunda yaşasakta telpadanda sıkıntı yaşasak kendi aramızda konuşuruz buluruz bi yolunu ama bu almamızı kullanmamızı engelemezki para benim değilmi,kullanır gerekirse atarım,biz gelip lg g2'den daha ucuz ama daha iyi diye forumlarda milletle laf yarışalarına girmiyoruz herkesin kararlarına ve görüşlerine saygımız var,saygı duymuyosan bari insanlara kavga edip kötüler gibi sürekli birşeyler yazmak zorunda hissetme kendini lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğru-Adam

Diskavri çok kişiyi memnun etti çok kişiyide kğfğr ettirdi gerek telefon gerek teknik sevis gerek firma bakımından ÇÖP bir firma para kaptırmayın

Cok sukur sattip kurtuldum,resmen para tuzagi anlamayanlara satiliyor hala,yazik.kendi dusen aglamaz,servsle muhattap olnxa benim gibi bu gonullu fanboyluklari sona erecek nasil olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

Hocam gramerinizden bilgi seviyeniz belli oluyor. 850 liraya aynı özelliklerde başka bir alternatif gösterin onu alalım.

Bu arada siz hiç bu telefonu kullandınız mı? Kullandıysanız hangi tarihlerde hangi modeli kullandınız? Kullandıysanız yaşadığınız sorunlar nelerdi? Bu sorunlara çözüm bulabildiniz mi? Bulamadıysanız haklarınızı nasıl aradınız? Önce bu sorulara cevap verin.

Öyle boşa laf sallamayın lütfen.

Saygılar.

cevap yazmak için cevap yazmayın

ben sana şu kişiyi çağırayım

Edit: Discovery 2 hayırlı olsun niyeyse herkes aldıgı malı övüyor şu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 10 Ekim 2014; 16:14:28 >

• Hocam cevap yazmak için yazmadım. Tam aksine sizin bu ürünü karalamak için yazdığınız cevabın nedenlerini öğrenip bilinçlenmek istedim. Niye başka bir arkadaşa havale ettiniz onu da anlayamadım. Olumsuz yorumu yaparken kendi deneyimleriniz yerine kulaktan duyma bilgileri baz aldığınız ve sorularımı cevaplayamadığınız için mi böyle bir cevap verdiniz acaba?

Herkes aldığı cihazı övüyor demişsiniz. Ben cihaz kötü olsa niye öveyim. Bu telefon ilk akıllı telefonum da değil ki ne oldum delisi olayım. Iphone 5 kullandım, beğenmedim eksilerini aldığım gün yazdım. Samsung Galaxy S4 ve S5 kullandım, beğendiğim yönlerini de yazdım, soyulma vb. gibi beğenmediğim yönlerini de yazdım. İyi malı da zorla kötüleyememya. Cihaz fiyatına göre 1500 TL ve üzerindeki telefonlarla aynı tartışma ortamlarında tartışılıp bir çok testten de o telefonlardan yüksek puan alıyorsa kusura bakmayın ama bu başarıya rağmen kötülemek art niyettir.

Neyse çok uzatmaya gerek yok. Sizi de tanımış olduk. Benim amacım gerçek kullanıcıların samimi yorumlarını okumak. Sizin gibi cihazı hiç kullanmadan bilgisiz ve bilinçsizce karalama yapanları dikkate almak değil.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 10 Ekim 2014; 16:21:30 >

• Bu arada sürekli servise ve ürünün distribütörüne takmışsınız. Bir çok yorumunuzda cihaz kötü deyip cihaza söyleyecek laf bulamayıp servise giydirmişsiniz.Servisinin ya da distribütörünün kötü olması cihazın kötü olduğu anlamına gelmez.

Türkiye'de yurt dışından getirilmiş hiçbir şekilde garantisi olmayan onbinlerce üst sınıf cihaz var. O zaman size göre yurt dışı ya da paralel ithalat bir Iphone 6 Plus'da beş para etmez bir çöp. Bu kadar mantıksızlık olmaz.
  • quote:

Bu arada sürekli servise ve ürünün distribütörüne takmışsınız. Bir çok yorumunuzda cihaz kötü deyip cihaza söyleyecek laf bulamayıp servise giydirmişsiniz.Servisinin ya da distribütörünün kötü olması cihazın kötü olduğu anlamına gelmez.

Türkiye'de yurt dışından getirilmiş hiçbir şekilde garantisi olmayan onbinlerce üst sınıf cihaz var. O zaman size göre yurt dışı ya da paralel ithalat bir Iphone 6 Plus'da beş para etmez bir çöp. Bu kadar mantıksızlık olmaz.

Tamam General Mobile harika bir telefon markası dünya çapında telefonları var cihazları çok kaliteli ele aldığınızda o kaliteyi hissediyorsunuz kullanıcılarını düşünüyor mükemmel sorunsuz bir cihazları var herkese tavsiye ederim tam f/p ürünleri var fiyat segmentinde kimse ona yaklaşamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 10 Ekim 2014; 16:29:56 >

• O fiyat aralığında kesinlikle söylediğiniz herşey doğrudur. 850 TL'ye bu donanıma sahip bir telefon kesinlikle bir f/p ürünüdür. Bu fiyata sahip olduğu kalite ve özellikleri ile Discovery 2 kesinlikle harika bir telefondur.
  • quote:

O fiyat aralığında kesinlikle söylediğiniz herşey doğrudur. 850 TL'ye bu donanıma sahip bir telefon kesinlikle bir f/p ürünüdür. Bu fiyata sahip olduğu kalite ve özellikleri ile Discovery 2 kesinlikle harika bir telefondur.

Şöyle yahu bana fayda etmeyen bir firmayı niye öveyim niye yereyim çöp diyorsak çöptür
  • hepsı demıyorum,ama genelı,ve bu genel okudugunu pek anlayamadıgı ıcın bırde buyuk yazayım,HEPSI DEGIL AMA GENELI DISCOVERY KULLANICILARININ..

telefonunu ıyı sanar,kotu kotu oldugunu yazdıgın ıcın,senıde kotuluyorsun etıketı ıle yaftalar,cogunun gorusu sorunsuzdur gercegı yuzune vurunca bu zıhnıyet hac gormus drakula gıbı agresfılesır..

halbukı aldım,memnunum onerırım gayet guzel dıyen ne kadar haklı ve kendı gorusu ıse,almayın mapra vermeyın sorunlu gerek ben gerek cevremden rnek veren kısılerrede alıntı yapıp bır cıhazı savunma ıcgudusu vardır.

ıcten ıce kendılerınınde cıhazın vasatlıgı bılen (bazı bılsede ısıne gelemdıgınden kabul etmez),bazısıda zaten yeterlı bılgı bırıkımı olmadıgından cıhazı cekırdek sayısına gore alan degerlendıren duzey yanı,neredeyse z3 ten ıphone6 tan ıyı dıyecek kadar desteksız savunabılır,he dıyıp gecmek lazım.

bu guruhla aylaarca donem donem kafayı bana saranlarla ugrastıgım ıcın hakımım,klasık savunmalarına..

yyyeaaaavvv cıhazın kullandınmı,yeeweaaavvv elıne almadan konusma,bla bla bla..

al,kullanmıs guvenıp almıs bın pısman olmus adamlar var sslı bunların nıckı acık,adam beddua edıyor oku anla,ama yoookk yeterkı dıscoverye laf gelmesın.

kısaca markayı kapaga basılan fason cın cıhazıdır..

bu sevgı pıtırcıkları hemen yeyeaaavvvv sony lg htc de cınde yapıolar yeeavvv dıye yazar,ama lg nın htc nın sony nın yuzlerce arge muhendısı,yazılım gelıstırıcısı,yada mercek panel ana devreyı kendı yapıor olması onem arz etmez bunlar ıcın..

bayrampadsada 4 tane yazılımcı ıle yarım yamalak yarı turkce yarı ıngılızce guncelleme verırler onlardan ıyısı olmaz,fırmanın cakallıgı ıps dıye sattıgını cıhazın ıps olmamasını gormezler,pekte aradakı farkı anladıklarınıda sanmıyorum acıkcası..

bunlardan ornekler vereyım,kıymetlı vaktını feda edıp tek tek bakanlar,bıraz dusunebılırlerse,(dusunmeden yazınca cıdden komık oluyorlar cunku)zaten bu kadar avukatlıgını yapmazlar..

acı ama gercek bu yazımdan sonra yıne fanboylar yazacak v eksıleyecektır,halbukı genmobıle onlardan parayı eksıledı orası ayrı...

[DHVideo=]

• su meshurrrr ,ama bazısının bugun yazdıgı gıbı onemlı degıl dedıgı servıs kalıtesı....

General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

olum bak gmd'ye odaklanmışsın ama
    gmd ve gmd2 iki farklı cihaz, ikisini de farklı firmalar üretmiş. iki firmanın da bu kadar kötü telefon üretmesi mümkün mü sence? ki buralarda "yurtdışından idol x+ getir çok süper telefon" diyenleri de gördüm. şimdi senin gibi gmd2'yi kötülüyorlardır kesin.
    2. gmd çııktığında akıllı telefon deneyimini 600 liraya sunan bir başka alet var mıydı türkiye içerisinde?
    benim gmd övmek için hesap açmadığıma emin olabilirsin 2010'dan beri üyeyim, aktif olduğum konular bilgisayar dahili bileşenleri ve league of legends. binlerce mesajımdan bunu anlayabilirsin.
    ama senin o binlerce mesajın nerelere yazılmış? %kaçı gmd? durduk yere bi insan bi markayla neden bu kadar uğraşsın?

gmd'nin hataları:
    kronik şarj soketi sorunu ki gördüğüm kimesede olmadı bu. ama oluyormuş olmuyor diyemem.
    servisinde sıkıntı olması. servisine de gitmedim daha ama öyleymiş, olmuyor diyemem.

gmd2'nin hataları:
    arkak kapak tasarımının samsung galaxy s5'e benzemesi. bi de beyaz versiyonunun arka kapağından bazı ledler gözüküyor. daha bu sorunu bi yerde duymadım ama benim başıma geldi.
    8 çekirdekli mtk'nın çok ısınması. ama tasarruf modunda kullanarak çözülebiliyor.

gördüğün gibi gerçek hatalardan bahsediyorum. sen neyden bahsediyorsun? gmd2'yi bugün aldım yarın sattım diyen adamın yazısını yolluyorsun? ee sattıysa bize ne?
    ama bu hataları örten çok güzel özellikleri var bu telefonların: fiyat.

600 liraya geçen yaz satılmaya başlayan gmd'ye rakip olarak gelen ilk telefon moto g bilmemkaç ay sonra satılmaya başlandı türkiye'de. insanlar ne alacaktı? saçmasapan düşük çözünürlüklü sony'ler mi? yoksa lumia 520 falan mı? bu ekranın yanına yaklaşan telefon var mıydı o dönemde? ki bir telefonun en önemli parçası ekrandır. ekranın yeterli değilse telefonunun güçlü olmasının bir manası yok.

gmd2'ye rakip ise zenfone 5 ama asus olması dışında 1 tane bile artısı yok o telefonun. insanlar ne alacak o paraya? 300 lira daha vermek isteyenler gidip lg g2 alsın tabii ama benim bütçem belli 4 hanelere çıkamıyorum.

ve biliyorum bu mesaja da aynı salaklıkla, kendince komik cevaplar vereceksin. çok da umrumda değil. ama türkiye'de teknoloji üstüne uğraşan firmalara bu kadar köstek olmasanız iyi edersiniz. bugün etiket firması olarak zengin olan bu firmalar yarın türkiye'nin önemli değerleri haline gelebilirler. ki ben bu adamlarda bu vizyonu görüyorum. seçtikleri ürünler ve girişimcilik açısından türkiye'de benim diyen firmaların yapamadıklarını yaptılar.

not olarak ekliyorum: cüzzi bir miktara 7/24 gmd2 kötüleyebilirim. yetkililer özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler. bu arkadaştan daha ikna edici olabileceğime emin olabilirsiniz.

Gördüğüm 4 GMDnin 3ünde ışık hüzmesi birinde ekran sararması vardı. Böyle firmadan sağlam parçalı telefon beklemek bence hata olur. Ha 600 tlye F/P'idi ama 3-6 aya daha sağlam parçalı mtk6589lar geldi. Ekranı hasarlı kamerası hasarlı telefon almak yerine özellikleri bi tık düşük sağlam ekranlı,kameralı telefon alırım daha iyi.
    Edit: Nickin Neden huawei'yi kötülüyor derseniz Huawei Türkiye kolu yazılımda yatıyor. O yüzden kötülüyorum fakat sağlamlık konusunda üstüne geçemem hiçbir telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 10 Ekim 2014; 17:29:47 >

• sunlarda yorumalrdan bazıları...

General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.