Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2+ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stevejones

sunlarda yorumalrdan bazıları...

General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+ General Mobile Discovery 2+

GM fanboylarina karşı her mesajını + lıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Adamin nicki acik at pm sor ama verecegi cevap fanboy olarak isine gelmez,yada hicosrma muneccimlerle siki fikisin cihazi kullanmadigim kehanetinde bulunabildigine gore sor o medyumuna sana solesin,kotulemiyorum zaten kotu aksine cihazi pohpohlamak icin hesap acan telpa bayilerine dikkat etmek gerek sen ve senin gibiler gibi.Komik ve eglencelisiniz.

olum bak gmd'ye odaklanmışsın ama
    gmd ve gmd2 iki farklı cihaz, ikisini de farklı firmalar üretmiş. iki firmanın da bu kadar kötü telefon üretmesi mümkün mü sence? ki buralarda "yurtdışından idol x+ getir çok süper telefon" diyenleri de gördüm. şimdi senin gibi gmd2'yi kötülüyorlardır kesin.
    2. gmd çııktığında akıllı telefon deneyimini 600 liraya sunan bir başka alet var mıydı türkiye içerisinde?
    benim gmd övmek için hesap açmadığıma emin olabilirsin 2010'dan beri üyeyim, aktif olduğum konular bilgisayar dahili bileşenleri ve league of legends. binlerce mesajımdan bunu anlayabilirsin.
    ama senin o binlerce mesajın nerelere yazılmış? %kaçı gmd? durduk yere bi insan bi markayla neden bu kadar uğraşsın?

gmd'nin hataları:
    kronik şarj soketi sorunu ki gördüğüm kimesede olmadı bu. ama oluyormuş olmuyor diyemem.
    servisinde sıkıntı olması. servisine de gitmedim daha ama öyleymiş, olmuyor diyemem.

gmd2'nin hataları:
    arkak kapak tasarımının samsung galaxy s5'e benzemesi. bi de beyaz versiyonunun arka kapağından bazı ledler gözüküyor. daha bu sorunu bi yerde duymadım ama benim başıma geldi.
    8 çekirdekli mtk'nın çok ısınması. ama tasarruf modunda kullanarak çözülebiliyor.

gördüğün gibi gerçek hatalardan bahsediyorum. sen neyden bahsediyorsun? gmd2'yi bugün aldım yarın sattım diyen adamın yazısını yolluyorsun? ee sattıysa bize ne?
    ama bu hataları örten çok güzel özellikleri var bu telefonların: fiyat.

600 liraya geçen yaz satılmaya başlayan gmd'ye rakip olarak gelen ilk telefon moto g bilmemkaç ay sonra satılmaya başlandı türkiye'de. insanlar ne alacaktı? saçmasapan düşük çözünürlüklü sony'ler mi? yoksa lumia 520 falan mı? bu ekranın yanına yaklaşan telefon var mıydı o dönemde? ki bir telefonun en önemli parçası ekrandır. ekranın yeterli değilse telefonunun güçlü olmasının bir manası yok.

gmd2'ye rakip ise zenfone 5 ama asus olması dışında 1 tane bile artısı yok o telefonun. insanlar ne alacak o paraya? 300 lira daha vermek isteyenler gidip lg g2 alsın tabii ama benim bütçem belli 4 hanelere çıkamıyorum.

ve biliyorum bu mesaja da aynı salaklıkla, kendince komik cevaplar vereceksin. çok da umrumda değil. ama türkiye'de teknoloji üstüne uğraşan firmalara bu kadar köstek olmasanız iyi edersiniz. bugün etiket firması olarak zengin olan bu firmalar yarın türkiye'nin önemli değerleri haline gelebilirler. ki ben bu adamlarda bu vizyonu görüyorum. seçtikleri ürünler ve girişimcilik açısından türkiye'de benim diyen firmaların yapamadıklarını yaptılar.

not olarak ekliyorum: cüzzi bir miktara 7/24 gmd2 kötüleyebilirim. yetkililer özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler. bu arkadaştan daha ikna edici olabileceğime emin olabilirsiniz.

Gördüğüm 4 GMDnin 3ünde ışık hüzmesi birinde ekran sararması vardı. Böyle firmadan sağlam parçalı telefon beklemek bence hata olur. Ha 600 tlye F/P'idi ama 3-6 aya daha sağlam parçalı mtk6589lar geldi. Ekranı hasarlı kamerası hasarlı telefon almak yerine özellikleri bi tık düşük sağlam ekranlı,kameralı telefon alırım daha iyi.
    Edit: Nickin Neden huawei'yi kötülüyor derseniz Huawei Türkiye kolu yazılımda yatıyor. O yüzden kötülüyorum fakat sağlamlık konusunda üstüne geçemem hiçbir telefonu.

gördüğüm 3 GMD'nin hiçbirinde sorun yoktu. buna ne diyeceksin?

gmd çıktığında türkiye'de sağlam ekranlı ucuz telefon falan yoktu. 720p ekranlı telefon ise hiç yoktu. birileri iyi telefon getirdiyse türkiye'ye gm sayesinde.

fanboy falan değilim, teknoloji takipçisiyim. gmd2 ise tamamen farklı bir firma tarafından üretilmiş farklı bir telefon. bu markadan iyi telefon beklemek hata olur ne demek? 1.si hatalıysa 2.si de hatalı olacak diye bir şey yok. ben telefonu general mobile telefonu olarak değil gionee telefonu olarak görüyorum. bir hata varsa gionee'nin hatası zaten. bence anlattığınız kadar büyük hatalar yoktu. ben sizi art niyetli olarak görüyorum. sizin gibilerin yazdıklarını referans alarak telefonları kötüleyen onlarca insan var.

uzun süreli gmd kullanımımı referans alarak söylüyorum, telefon çok hızlı değil. iyi oyunları çalıştıramıyor ama internet performansı ve ekranı oldukça tatminkar. telefonu 599 liraya aldım. o zamanlarda alabileceğim telefon modelleri düşük çözünürlüklü ve küçük ekranlı sony ve samsung alt seviye dandik telefonlar ve gsmart gibi çok daha büyük sorunlara sahip telefonlardı.

kardeşime gmd2 aldık. öyle fakir insanlar da değiliz ama telefonlar için yüksek bütçe belirlemiyoruz. gmd2'de de gerçekten iyi bir ekran ve gayet tatminkar bir performans var. bir hafta oldu alalı şimdilik bir sıkıntısı yok telefonun, paşa paşa kullanıyor kardeşim.

şarj soketi sorununa gelince. aletin malzemesi çok iyi olmayabilir. ama görüdüğüm hiçbir gmd'de şarj soketi problemine rastlamadım. internette gördüğünüz o kadar şikayetin birinci sebebi bu işi abartan buradaki artniyetli arkadaşlar, ikinci sebebi ise telefonun çok satılması sebebiyle oluşan sorunların çok gibi durması. yani şarj soketini bozmak için usb'yi ters sokup zorlamak falan lazım heralde. bunu yapan insan hangi telefona yapsa bu sorun ortaya çıkar.

bir telefon benim istediğim özellikleri sunuyorsa ben markasına falan bakmam, alır kullanırım. eğer çok kaliteli bir kamera istemiyorsanız gmd2'nin sizin istediğiniz her şeyi başarıyla yapabileceği bir gerçek. elimde olsa xiaomi, oneplus one falan kullanırım. ama türkiye için bu mümkün değil. şu durumda bir telefona vereceğim en yüksek para 1200 liradır. o da lg g2 gibi bir telefonun var olması hatrına.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

quote:

quote:

Adamin nicki acik at pm sor ama verecegi cevap fanboy olarak isine gelmez,yada hicosrma muneccimlerle siki fikisin cihazi kullanmadigim kehanetinde bulunabildigine gore sor o medyumuna sana solesin,kotulemiyorum zaten kotu aksine cihazi pohpohlamak icin hesap acan telpa bayilerine dikkat etmek gerek sen ve senin gibiler gibi.Komik ve eglencelisiniz.

olum bak gmd'ye odaklanmışsın ama
    gmd ve gmd2 iki farklı cihaz, ikisini de farklı firmalar üretmiş. iki firmanın da bu kadar kötü telefon üretmesi mümkün mü sence? ki buralarda "yurtdışından idol x+ getir çok süper telefon" diyenleri de gördüm. şimdi senin gibi gmd2'yi kötülüyorlardır kesin.
    2. gmd çııktığında akıllı telefon deneyimini 600 liraya sunan bir başka alet var mıydı türkiye içerisinde?
    benim gmd övmek için hesap açmadığıma emin olabilirsin 2010'dan beri üyeyim, aktif olduğum konular bilgisayar dahili bileşenleri ve league of legends. binlerce mesajımdan bunu anlayabilirsin.
    ama senin o binlerce mesajın nerelere yazılmış? %kaçı gmd? durduk yere bi insan bi markayla neden bu kadar uğraşsın?

gmd'nin hataları:
    kronik şarj soketi sorunu ki gördüğüm kimesede olmadı bu. ama oluyormuş olmuyor diyemem.
    servisinde sıkıntı olması. servisine de gitmedim daha ama öyleymiş, olmuyor diyemem.

gmd2'nin hataları:
    arkak kapak tasarımının samsung galaxy s5'e benzemesi. bi de beyaz versiyonunun arka kapağından bazı ledler gözüküyor. daha bu sorunu bi yerde duymadım ama benim başıma geldi.
    8 çekirdekli mtk'nın çok ısınması. ama tasarruf modunda kullanarak çözülebiliyor.

gördüğün gibi gerçek hatalardan bahsediyorum. sen neyden bahsediyorsun? gmd2'yi bugün aldım yarın sattım diyen adamın yazısını yolluyorsun? ee sattıysa bize ne?
    ama bu hataları örten çok güzel özellikleri var bu telefonların: fiyat.

600 liraya geçen yaz satılmaya başlayan gmd'ye rakip olarak gelen ilk telefon moto g bilmemkaç ay sonra satılmaya başlandı türkiye'de. insanlar ne alacaktı? saçmasapan düşük çözünürlüklü sony'ler mi? yoksa lumia 520 falan mı? bu ekranın yanına yaklaşan telefon var mıydı o dönemde? ki bir telefonun en önemli parçası ekrandır. ekranın yeterli değilse telefonunun güçlü olmasının bir manası yok.

gmd2'ye rakip ise zenfone 5 ama asus olması dışında 1 tane bile artısı yok o telefonun. insanlar ne alacak o paraya? 300 lira daha vermek isteyenler gidip lg g2 alsın tabii ama benim bütçem belli 4 hanelere çıkamıyorum.

ve biliyorum bu mesaja da aynı salaklıkla, kendince komik cevaplar vereceksin. çok da umrumda değil. ama türkiye'de teknoloji üstüne uğraşan firmalara bu kadar köstek olmasanız iyi edersiniz. bugün etiket firması olarak zengin olan bu firmalar yarın türkiye'nin önemli değerleri haline gelebilirler. ki ben bu adamlarda bu vizyonu görüyorum. seçtikleri ürünler ve girişimcilik açısından türkiye'de benim diyen firmaların yapamadıklarını yaptılar.

not olarak ekliyorum: cüzzi bir miktara 7/24 gmd2 kötüleyebilirim. yetkililer özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler. bu arkadaştan daha ikna edici olabileceğime emin olabilirsiniz.

Gördüğüm 4 GMDnin 3ünde ışık hüzmesi birinde ekran sararması vardı. Böyle firmadan sağlam parçalı telefon beklemek bence hata olur. Ha 600 tlye F/P'idi ama 3-6 aya daha sağlam parçalı mtk6589lar geldi. Ekranı hasarlı kamerası hasarlı telefon almak yerine özellikleri bi tık düşük sağlam ekranlı,kameralı telefon alırım daha iyi.
    Edit: Nickin Neden huawei'yi kötülüyor derseniz Huawei Türkiye kolu yazılımda yatıyor. O yüzden kötülüyorum fakat sağlamlık konusunda üstüne geçemem hiçbir telefonu.

gördüğüm 3 GMD'nin hiçbirinde sorun yoktu. buna ne diyeceksin?

gmd çıktığında türkiye'de sağlam ekranlı ucuz telefon falan yoktu. 720p ekranlı telefon ise hiç yoktu. birileri iyi telefon getirdiyse türkiye'ye gm sayesinde.

fanboy falan değilim, teknoloji takipçisiyim. gmd2 ise tamamen farklı bir firma tarafından üretilmiş farklı bir telefon. bu markadan iyi telefon beklemek hata olur ne demek? 1.si hatalıysa 2.si de hatalı olacak diye bir şey yok. ben telefonu general mobile telefonu olarak değil gionee telefonu olarak görüyorum. bir hata varsa gionee'nin hatası zaten. bence anlattığınız kadar büyük hatalar yoktu. ben sizi art niyetli olarak görüyorum. sizin gibilerin yazdıklarını referans alarak telefonları kötüleyen onlarca insan var.

uzun süreli gmd kullanımımı referans alarak söylüyorum, telefon çok hızlı değil. iyi oyunları çalıştıramıyor ama internet performansı ve ekranı oldukça tatminkar. telefonu 599 liraya aldım. o zamanlarda alabileceğim telefon modelleri düşük çözünürlüklü ve küçük ekranlı sony ve samsung alt seviye dandik telefonlar ve gsmart gibi çok daha büyük sorunlara sahip telefonlardı.

kardeşime gmd2 aldık. öyle fakir insanlar da değiliz ama telefonlar için yüksek bütçe belirlemiyoruz. gmd2'de de gerçekten iyi bir ekran ve gayet tatminkar bir performans var. bir hafta oldu alalı şimdilik bir sıkıntısı yok telefonun, paşa paşa kullanıyor kardeşim.

şarj soketi sorununa gelince. aletin malzemesi çok iyi olmayabilir. ama görüdüğüm hiçbir gmd'de şarj soketi problemine rastlamadım. internette gördüğünüz o kadar şikayetin birinci sebebi bu işi abartan buradaki artniyetli arkadaşlar, ikinci sebebi ise telefonun çok satılması sebebiyle oluşan sorunların çok gibi durması. yani şarj soketini bozmak için usb'yi ters sokup zorlamak falan lazım heralde. bunu yapan insan hangi telefona yapsa bu sorun ortaya çıkar.

bir telefon benim istediğim özellikleri sunuyorsa ben markasına falan bakmam, alır kullanırım. eğer çok kaliteli bir kamera istemiyorsanız gmd2'nin sizin istediğiniz her şeyi başarıyla yapabileceği bir gerçek. elimde olsa xiaomi, oneplus one falan kullanırım. ama türkiye için bu mümkün değil. şu durumda bir telefona vereceğim en yüksek para 1200 liradır. o da lg g2 gibi bir telefonun var olması hatrına.

Katılıyorum size fanboyluk değil bu aynı özelliklerdeki cihazlar 1400 lira civarında alıp kullanmadan yorum yapıyorlar,bende gmd 2 aldım ekran hassasiyetinde sorun vardı değiştirdim mesala,telpa sıkıntılı biraz orasında hakllı herkes ama 1 milyonun üzerinde cihaz sattılar yani,arızaların olmasıda aşikar,75000 bin adet 15000 adet satan modellerde 5 bin arıza olursa milyon üzeri satan telefonda bu sayıların dogru orantılı olarak artması çok normal,telpa elden servis hizmetini geliştirdi ama hala büyük sıkıntıları var zamanla oturur inşallah,piyasaya baktım gene general mobile aldım parama bakarım verdiği özelliklere bakarım bende,1800 lira ver s5 al 1400 lira ver g2 al demek kolay , tek sınıtımız telpa oda düzelirse kullanmamız için bir sorun yok.İlla herkes alsında demiyorum ama fiyatına göre bize sunulanlar tatmin edici isteyen alır isteyen almaz ama insanlarınn tercihlerine çöp demek laf atmak saygısızlıktır,yorumunuza eklemek istedim sadece

• General mobile fanboylari ellerindeki cihazlarin cin mali oldugunun farkinda bile degilken...

• quote:

Orijinalden alıntı: Caspers35

General mobile fanboylari ellerindeki cihazlarin cin mali oldugunun farkinda bile degilken...

Sen elindeki cihazın nerde üretildiğine bak bakalım önce
  • Atak-1 kullanıcısına yanıt
    Çin mali ayri uretilmesi ayri bunu anlayacak zeka yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caspers35

Çin mali ayri uretilmesi ayri bunu anlayacak zeka yok.

Cevabı kendin vermişssin zaten lenovoda çin malı,alcatel üretiyo ayrıca şu an 2 modelini,bencede zeka sorun...
  • gm discovery 2 çok ısınıyomuş 55-60 derecelere çıkıyomuş 20 25 dklık oyunda
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Kardeş abim gmd kullanıyor. ben elite lite kullanıyorum. amcaoğluna gmd 2 aldırdım. okuldaki öğretmen arkadaşlarımın çoğunun elinde gmd var. hatta polis memuru arkadaşımın dediğine göre teşkilatın yarısı da bu teli kullanıyormuş :) yani sen burdan ne söylersen söyle millet gm almaya devam edecek. bence sen git en işlek bir noktaya stand kurup gm telefonlarının satışının yasaklanması için imza kampanyası düzenle. böylece en azından sesini duyan birkaç kişi çıkar :D Bu arada lg samsung apple gibi kazıkçı markalara millet paralarını kaptırmasın diye ben de buradan elimden gelen herşeyi yapıcam.
    bu arada discovery nin sorunlu olduğunu inkar etmiyorm ancak gm'nin sonra çıkardığı telefonları gayet başarılı buluyorum. özellikle gmd 2 ile ilgili ciddi bir sorun yaşayan henüz kimseyle karşılaşmadım. eline alıp kullanmadan telefonları kötülemeyin. rahmetli uğur mumcunun dediği gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın :)

• Gmd almak bir yana hem alip hemde savunan gonullu fanboylari gordukce cem yilmazin dedigi.gibi cehalet erdemdir sozu aklima geliyo..

Ne guzel az paraya cin mali dandikcihaz aliosun ve bundan haberin yok okuyuncada kaliteli cihazlarda made in china muhabbeti yapiosun.super yaaa cok sanslisiniz,o oyuncagi kalitrli ve iyi cihaz saniorsun ustelik sendekinde.sorun yok diye ciddi ciddi sorunsuz saniorsun,on numara ya harbiden.

Hatta orijinalinden haberi olmadan kraldan cok kralci olup sadece kapaga markayi basabilen gmyi buyuk biliorsun

Kendi sarj aletiyle sarj soketi kirilan ama baska adaptorle guzel kullanılan firmayi savunabiliorsun.

Ips ekran diyeips olmayan cihazi satin aliosun ama olsun ne farkedecek anlamadinki,nasil olsa kutuda sukadar cekirdek bu kadar megapiksel yazio dimi yazilim uyumu guncelleme falan sikintiymis amaaannn salla nolcak kazikmi yedik lg htc sony alanlar gibi.biz niye ucuz alioruz dusunme onlar pahalı alio de,pahali etin yahnisi bole olur.

Yillardir tecrubeli olmak,yuzlerce arge yazilim.muhendisi olmasi bos is,paneli anakarti yada merxegi senin uretio olmanin onemi yok.

Toplat mtk cipsetli cihazi kaktir piyasaya denizi bitermi bu memleketin,birak almamayi alir birde savunur atesli atesli internete.

Heyyytt be gmd fanboylari cidden ozenilecek adamsiniz..

Iphone 6 dan z3 tn note4 den iyi telefonunuz var..

Inanin inanin saka degil..

Enisyemin abisinin kayni hala cocuguna almis gmd2 super yaaa iphone6 da note 4 de halt etmis dio onemli olan o

Yani kullanıyorsun sana gore iyi ya bosvvveerr dunya donsun dursun.

Cehalet erdemdir,mutluluktur,cehalet gmd dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 21 Ekim 2014; 20:49:28 >

• quote:

Gmd almak bir yana hem alip hemde savunan gonullu fanboylari gordukce cem yilmazin dedigi.gibi cehalet erdemdir sozu aklima geliyo..

Ne guzel az paraya cin mali dandikcihaz aliosun ve bundan haberin yok okuyuncada kaliteli cihazlarda made in china muhabbeti yapiosun.super yaaa cok sanslisiniz,o oyuncagi kalitrli ve iyi cihaz saniorsun ustelik sendekinde.sorun yok diye ciddi ciddi sorunsuz saniorsun,on numara ya harbiden.

Hatta orijinalinden haberi olmadan kraldan cok kralci olup sadece kapaga markayi basabilen gmyi buyuk biliorsun

Kendi sarj aletiyle sarj soketi kirilan ama baska adaptorle guzel kullanılan firmayi savunabiliorsun.

Ips ekran diyeips olmayan cihazi satin aliosun ama olsun ne farkedecek anlamadinki,nasil olsa kutuda sukadar cekirdek bu kadar megapiksel yazio dimi yazilim uyumu guncelleme falan sikintiymis amaaannn salla nolcak kazikmi yedik lg htc sony alanlar gibi.biz niye ucuz alioruz dusunme onlar pahalı alio de,pahali etin yahnisi bole olur.

Yillardir tecrubeli olmak,yuzlerce arge yazilim.muhendisi olmasi bos is,paneli anakarti yada merxegi senin uretio olmanin onemi yok.

Toplat mtk cipsetli cihazi kaktir piyasaya denizi bitermi bu memleketin,birak almamayi alir birde savunur atesli atesli internete.

Heyyytt be gmd fanboylari cidden ozenilecek adamsiniz..

Iphone 6 dan z3 tn note4 den iyi telefonunuz var..

Inanin inanin saka degil..

Enisyemin abisinin kayni hala cocuguna almis gmd2 super yaaa iphone6 da note 4 de halt etmis dio onemli olan o

Yani kullanıyorsun sana gore iyi ya bosvvveerr dunya donsun dursun.

Cehalet erdemdir,mutluluktur,cehalet gmd dir.

Yazilarini okudukca guluyorum.
    Bu herseyi bildigini zanneden, ve o bilgilerini millete zorla empoze etmeye calisan birisin.
    Fanboylara kiziyorsun. Ama attigin mesajlar seni bir fanboydan farksiz yapmiyor. Hatta sen tam bir marka fanboyusun.
    Konulari baltalayip, trolluyosun. Attigin mesajlarin %80i fason,cin mali,çöp. Attigin ssler; bunlar gmd yi sevmeyenler, bunlar sikayetci olanlar, bunlar gmdye gicik olanlar....
    Ama konu lg ye falan gelince yere goge sigdiramiyorsun. Ama kotu yanlarini soylemeye gelince tik yok. ( sen simdi bu cumleyide yanlis anlarsin. Lg yi kotuluyorum falan sanarsin.)
    Senin butcen yeterli. Herkesin parasi lg ye sony ye yetmiyor maalesef.
    Herkesin ihtiyaci neyse ona gore, butcesi neyse ona gore cihaz aliyor.
    600 lirasi olan adam gidip niye lg veya sonynin giris seviye cihazlarini alsin?
    Ben Huawei g610 kullaniyorum. Bana yetiyorda artiyor. Guncelleme yok. O kadar kotuledigin telpadan beter bi teknik servisi var KVK! Film,muzik,internet oyun her istedigimi yapabiliyorum. Sarjida uzun sure gidiyor. Niye butcemi zorlayip gidip lg veya sony alayim. Elimde g3 de olsa,z3 de olsa benim yapacaklarim ayni.
    Sen hic bu acidan baktinmi olaylara. Veya hic empati kurdunmu?
    Yaptigin varsa yoksa elestirmek.
    Birazda kullanicilarin gozunden bakmayi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 21 Ekim 2014; 22:19:29 >

• İphone 1 general mobile 2.Her telefonu olay olup çok konuşuluyor. Her 6 ayda bir 2000-2000 sony samsung vb firmalara para kaptıracağıma.800tl ye 2 yıl sizin çöp dediklerini kullanırım.Nede olsa z3 daha Türkiye'ye gelmeden eskidi.Helal olsun Gm f/p denilen kelimeleri ilk sende gördük

• quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

İphone 1 general mobile 2.Her telefonu olay olup çok konuşuluyor. Her 6 ayda bir 2000-2000 sony samsung vb firmalara para kaptıracağıma.800tl ye 2 yıl sizin çöp dediklerini kullanırım.Nede olsa z3 daha Türkiye'ye gelmeden eskidi.Helal olsun Gm f/p denilen kelimeleri ilk sende gördük

Helal kardesim gm veya diger fason, cin mali, merdiven alti cihazlarin fanboyu damgasi yapistirilan insanlarin anlatmaya calistigini ne guzel ozetlemissin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

İphone 1 general mobile 2.Her telefonu olay olup çok konuşuluyor. Her 6 ayda bir 2000-2000 sony samsung vb firmalara para kaptıracağıma.800tl ye 2 yıl sizin çöp dediklerini kullanırım.Nede olsa z3 daha Türkiye'ye gelmeden eskidi.Helal olsun Gm f/p denilen kelimeleri ilk sende gördük

Helal kardesim gm veya diger fason, cin mali, merdiven alti cihazlarin fanboyu damgasi yapistirilan insanlarin anlatmaya calistigini ne guzel ozetlemissin.

Asıl merdiven altı asus çıktı
    Eskiden ölü piksel vardı şimdi yamulan telefonlar

• Simdi bir suredir asus formunada bakiyodum nasil diye orada gordugum ozelleikle gmd2 dusmanlari buradada var sirf gmd kotulemek icin enerji sarfediyolar ikisi burada. Ha elelrindede asus var oda yamulmus bide diger yamulana diyo ki kullanmda bir sorun yok ole kullan diyo simdide gelmis burada gmd2 ye vuruyo olay bu bu kisilere itibar etmeyin elerinde asus var oda yamulmus bide zaten batarya dayanmiyo hincini gmd den aliyo

Anlasilmaz bi durum ama bole bende saskinim

Git asusa bulas bizim fikir alisverisi yaptigimiz burayida berbat etme be kardes sesn asusunla mutlu ol biz basimizin caresine bakariz

• Yav beyler bu adamlara niye sariyorsun adamlarin butcesi buna yetiyordur gmd 2 belki adam severek aldi niye canini sıkıyorsunuz ayiptir isteyen alir istemeyen almazda adam o kadar emek harcamis o teli almak icin siz gelip yok gmd alinmaz yok o alinmaz

• Tutarsiz ve komiksin gercekten beni bilen bilir gmdyi asla onermem yanar donerligim yoktur yani,az onceki bir baska konuda benim mesajoma guya muhalefet ediosun hadi onaa ok ama muhalefet edip benle ayni tavsiyeyo veriosun hadi onada tamam ama konuya gorr degismenin alemi yok burda gmdci olmus mavi boncuk agitiosunda orada sarj soketi cok alternatiflere bak diosun,gorus acini gorduk ne kadar sig ama ne bicim bir donus acin var iki konuda heray bana saran gmd fanlarina aliskinim ciddi soyluyorum donem donem tureyen gmd fanboylari var aliskinim yani yazacaginiz cevaplar bile kilise tahmini kolay,sikintiyok onca kisinin post kasmasina katkim oldu sanada olsun.gmd basligi altinda yazarim hemde elestirimi,bazisi gibi samsunga girip samsung oven sonye girip sonynin.cihazlari bir baska yeaavv diyen bukelamun olmadim rahatim.

• Ne zaman piyasada olacak bilgi varmi arkadaslar

• quote:

Tutarsiz ve komiksin gercekten beni bilen bilir gmdyi asla onermem yanar donerligim yoktur yani,az onceki bir baska konuda benim mesajoma guya muhalefet ediosun hadi onaa ok ama muhalefet edip benle ayni tavsiyeyo veriosun hadi onada tamam ama konuya gorr degismenin alemi yok burda gmdci olmus mavi boncuk agitiosunda orada sarj soketi cok alternatiflere bak diosun,gorus acini gorduk ne kadar sig ama ne bicim bir donus acin var iki konuda heray bana saran gmd fanlarina aliskinim ciddi soyluyorum donem donem tureyen gmd fanboylari var aliskinim yani yazacaginiz cevaplar bile kilise tahmini kolay,sikintiyok onca kisinin post kasmasina katkim oldu sanada olsun.gmd basligi altinda yazarim hemde elestirimi,bazisi gibi samsunga girip samsung oven sonye girip sonynin.cihazlari bir baska yeaavv diyen bukelamun olmadim rahatim.

İste senin sıkıntın bu. Sen fanboysun. Tek bir markaya cakili kalmissin. Senin bukalemunlukla itham ettigin seyi sana aciklayayim.
    Her telefon tavsiyesi isteyene hep ayni telefonu onermiyorum. Oneri isteyenin butcesine ve telefondan ne bekledigine gore oneri sunuyorum. 800 lirasi olana 300 daha koy g2 al demiyorum.
    Soket olayina gelince. Allahtan profilim gizli degil senin gibi. Rahat rahat bakabilirsin gecmisime.
    1)Soket sorunu yok demedim.
    2)Gmd kullanmiyorum.
    3)Senin gibi fanboy olmaya ihtiyacim yok. İnsanlara yardimci olmaya calisiyoruz. Zorla insanlarin kafasini celmeye calismiyoruz.
    Bana bukalemun demissin.
    Ama sende cekirge gibisin masallah. Konudan konuya atlamayi ne cok seviyorsun. Sordugumuz sorulara cevap yok. Klasik savunma zihniyeti. -Konuyu degistir. -Karsidakine saldir. -Seviyeyi dusur. -Ve o seviyedeki tecrubenle saf disi et.
    Daha kac kisi hosafa cevirecek seni merakla bekliyorum
    Bu arada kimin post(12k) kastigi belli. Her basliga girip kisa kisa; çöp,fason,cin mali ve topladigin 15-20 ss. Biz de kasacak olsak senin gibi yapariz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

quote:

Tutarsiz ve komiksin gercekten beni bilen bilir gmdyi asla onermem yanar donerligim yoktur yani,az onceki bir baska konuda benim mesajoma guya muhalefet ediosun hadi onaa ok ama muhalefet edip benle ayni tavsiyeyo veriosun hadi onada tamam ama konuya gorr degismenin alemi yok burda gmdci olmus mavi boncuk agitiosunda orada sarj soketi cok alternatiflere bak diosun,gorus acini gorduk ne kadar sig ama ne bicim bir donus acin var iki konuda heray bana saran gmd fanlarina aliskinim ciddi soyluyorum donem donem tureyen gmd fanboylari var aliskinim yani yazacaginiz cevaplar bile kilise tahmini kolay,sikintiyok onca kisinin post kasmasina katkim oldu sanada olsun.gmd basligi altinda yazarim hemde elestirimi,bazisi gibi samsunga girip samsung oven sonye girip sonynin.cihazlari bir baska yeaavv diyen bukelamun olmadim rahatim.

İste senin sıkıntın bu. Sen fanboysun. Tek bir markaya cakili kalmissin. Senin bukalemunlukla itham ettigin seyi sana aciklayayim.
    Her telefon tavsiyesi isteyene hep ayni telefonu onermiyorum. Oneri isteyenin butcesine ve telefondan ne bekledigine gore oneri sunuyorum. 800 lirasi olana 300 daha koy g2 al demiyorum.
    Soket olayina gelince. Allahtan profilim gizli degil senin gibi. Rahat rahat bakabilirsin gecmisime.
    1)Soket sorunu yok demedim.
    2)Gmd kullanmiyorum.
    3)Senin gibi fanboy olmaya ihtiyacim yok. İnsanlara yardimci olmaya calisiyoruz. Zorla insanlarin kafasini celmeye calismiyoruz.
    Bana bukalemun demissin.
    Ama sende cekirge gibisin masallah. Konudan konuya atlamayi ne cok seviyorsun. Sordugumuz sorulara cevap yok. Klasik savunma zihniyeti. -Konuyu degistir. -Karsidakine saldir. -Seviyeyi dusur. -Ve o seviyedeki tecrubenle saf disi et.
    Daha kac kisi hosafa cevirecek seni merakla bekliyorum
    Bu arada kimin post(12k) kastigi belli. Her basliga girip kisa kisa; çöp,fason,cin mali ve topladigin 15-20 ss. Biz de kasacak olsak senin gibi yapariz.

Yemine samimiyetimle soyluyorum.sonuna ojumadim cunku her gmdcinin taarruzuna cevabim var inceden,neyin fanboyum g2 kullaniyorum lg ninmi...ilk kez lg aldim oncesinde xperia sp aldim kullandik onerdik sonyninmi o zamanda sonycisin.denirdi oncesinde blackberry ve htc kullandim memnundum onerdim sen htcden parami aliosun.deniliyordu cidden demekki her markaya yakınım esit,bende bilemedim hangisinin fanboyumuyum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.