Bildirim
General Mobile Discovery
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://www.aliexpress.com/item/HongKong-Post-Free-Shipping-2013-Gift-Wallet-Flip-Leather-Cover-For-Gionee-Elife-E3-case-with/1007559063.html
Çok şıklar. Ama fiyatı ve getirtmesi bir o kadarda düşündürücü :) -
aliexpress ten 2-3 hafta da geliyo hatta mesut çevik bi video hazırladı ve sistemi tanıttı.güvenilir bi site.bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum.ama şu da var 1 ağustos itibari ile türkiye de kılıflar olacak telpa getirecek. -
15-27 gün yazıyor dağıtım süresi sitede -
quote:
Orijinalden alıntı: wertchan
15-27 gün yazıyor dağıtım süresi sitede
Hocam boşver hiç uğraşma. -
En iyisi 5 gun daha bekleyip telpadan almak olcaktir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında bir haftada türkiye'ye geliyor ama bizim gümrükte bekliyor ürünler.şuanda çok çeşitli kılıf satan sadece discoverykilif.com var ama adamlar kapaklı kılıfı 40tl ye satıyorlar ve teslimat süresi bi hafta.çünkü onlarda yut dışından getiriyo ben bi hafta fazladan bekleyip aynı kılıfı 15tl ye alıyorum.daha iyi bence.hem telpa getirince yine ucuz olacağını sanmıyorum. -
çin den sipariş geçtim iki adet kılıf mavi ve siyah :)) ne günlere kaldık ya Türkiye de kılıf yok çin den sipariş geçiyoruz :P -
15 Ağustos gibi Telpa bayilerine gelceği duyurulmuş. Bilginize...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X