Şimdi Ara

GENERAL MOBILE DISCOVERY (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.683
Cevap
62
Favori
426.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok bilmişlerin yanında durmam zaten sizin başkasının fikrine ihtiyacınız yok byee

• quote:

Orijinalden alıntı: motorcu35

quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Bence çok dandik bir telefon. malzeme kalitesini iyi yapsalarmış güzel olurmuş.

kullanmadım ama görnüşten belli ediyo kendini.

o fiyata lumia 520 alın derim wp8 androidden daha iyi bence..

internet hızı ios tan bile daha iyi

Telefonu eline almadan kalitesini anlamak büyük bir yetenek olsa gerek. bir de eline alsan kim bilir nasıl sonuçlara varacan. sizi tebrik ederi bundan sonraki yaşamınızda başarılar dilerim

general m. hangi ülkenin malı = çin malı

ee daha ne beklionuz ..

580 tl ye galaxy s3 özelliklerinde telefon kesin bunda bişey vardır.

4.7" ekran diyor o fiyata o ekranı hangi telefn firması üretiyo sorarım size.

bilmişlik benim değil sizin işiniz hocam estağfrullah

Estağfurullah. telefonu ben de daha elime almadım. alınca anca yorum yaparım

• onea54 kullanıcısına yanıt

• General Mobile Türk markası :) he telefon nerde üretilmiş dersen orda haklısın. sen git lumia 520 al, 2 gün sonra duvara vurmaya başlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condorn

motorcu olan birinden de başka türlü bi yorum beklenmezdi zaten, hadi şimdi kaybol naş

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

General Mobile Türk markası :) he telefon nerde üretilmiş dersen orda haklısın. sen git lumia 520 al, 2 gün sonra duvara vurmaya başlarsın.

lumia kullanmadıysan lütfen yorum yapma.

• Kliksa paraf olayi iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 920, 820, 720, 620, yeterli olur sanırım ? 720 ye kadar fena deil, ama 620 felaket. 520 de ondan daha iyi değildir :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    madem kullandın bize bilgi ver telefon hakkında teorik değil pratik bilgiler ver ipucları yani
  • Arkadaşlar Uludağ Sözlük'te (reklam yapıyorsam özür dilerim) AVEA 3G çekmediği söylenmiş ne kadar doğrudur?
  • istemediğin yerde daha nasıl duruyon? nasıl bir yüzsüzlük bu?
    lumia kullanıcıları konusu değil bu, gelip çöp olan dibe batan Nokia'dan bahsetme burda, bi defol allasen.

• quote:

Orijinalden alıntı: MasterDoctor

Arkadaşlar Uludağ Sözlük'te (reklam yapıyorsam özür dilerim) AVEA 3G çekmediği söylenmiş ne kadar doğrudur?

cekmedigi degil kopmalar olduguydu sorun
    128bitle sorunun halledildigi soylendi once
    daha sonra
    boyle bir sorun olmadıgı 64bit sim kullananların sorunsuz kullandıgı
    ayarlar menusunde guc tasarrufu modunun kapatılmasıyla sorunun kalktıgı kesfedildiydi
    daha sorna 2kart kullanımında zaman zaman kopma sorunları ciktigi anlasildi

tekkartta sorun cıkacagını zannetmiyorum bu konuda
    2kart icinde guncellme gerekiyor cihaza

• kliksa dan alacak arkadaslara yardımacı olurum

• samsung galaxy s4 yurtdışında 250 dolardan satışa çıkarıldı iphone 5 200 dolardan. Bu telefonlar dandik olduğu için mi ucuz? Seri üretime geçen bi telefonun maliyeti taş çatlasın 90 dolardır (tahminimce. Belki çok daha azdır) bu adamlar türkiyede bu fiyatları şişiriyorlar e satılıyo da zaten milletimiz pahalıysa iyidir mantığıyla hareket ettiği için. Ben telefonu kullandım görüntü kalitesi olarak s3 ten iyi dokunmatiği ise s3 le aynı farkı göremedim. Ha bundan 1 sene sonra sorun çıkarır mı çıkarmaz mı onu da konuşmak için çok erken zaten.
  • Bunu en çokda ben merak ediyorum uzun sure kullanmam lazim aldigim zaman. Telefonu elimden dusurmem nete girerim surekli ve fazla kullanirim ancak bu telefon bunu kaldirirmi merak ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

General Mobile Türk markası :) he telefon nerde üretilmiş dersen orda haklısın. sen git lumia 520 al, 2 gün sonra duvara vurmaya başlarsın.

lumia kullanmadıysan lütfen yorum yapma.

Lütfen saçmalamayın hocam siz gelip önce discoveryi kullanmadan sayıp sövüyorsunuz lumia 520yi savunuyorsunuz , biri çıkıp lumiayı kötü buluyo kullanmadan yorum yapma diyosun.Lütfen biraz tutarlı olun.Bu arada discovery çinde yapılıyo diye olumsuz eleştiriyosunuz.Şu anda kullandığın telefonun kendisi yada parçalarından hiçbiri çinde üretilmemiştir.Şu anda büyük markaların çoğu telefonlarını çinde yaptırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Bunu en çokda ben merak ediyorum uzun sure kullanmam lazim aldigim zaman. Telefonu elimden dusurmem nete girerim surekli ve fazla kullanirim ancak bu telefon bunu kaldirirmi merak ediyorum.

valla ben de merak ediyorum hocam:) ama general mobile diye çıkarmaz 2 gün sonra elinde patlar evini havaya uçurur tarzı yorumlar da desteksiz ve yersizdir bunlara itimat etmemek gerekir diye düşünüyorum.

edit:gramer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emaxe -- 2 Temmuz 2013; 11:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emaxe

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Bunu en çokda ben merak ediyorum uzun sure kullanmam lazim aldigim zaman. Telefonu elimden dusurmem nete girerim surekli ve fazla kullanirim ancak bu telefon bunu kaldirirmi merak ediyorum.

valla ben de merak ediyorum hocam:) ama general mobile diye çıkarmaz 2 gün sonra elinde patlar evini havaya uçurur tarzı yorumlar da desteksiz ve yersizdir bunlara itimat etmemek gerekir diye düşünüyorum.

edit:gramer

O kadar da abartmaya gerel yok zaten Telpa olmasa isin icinde pek bakmam ama garantisi olmasi azicik tesvik ediyor beni. Ben surekli netr girdigim icin surekli elimde olur tel kullanan arkadaslar bi yorumlarlarsa iyi olur.

• sanki yeni firmaymiş gibi muamele yapmayın adamlar 10 yıldır tel üretiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: emaxe

samsung galaxy s4 yurtdışında 250 dolardan satışa çıkarıldı iphone 5 200 dolardan. Bu telefonlar dandik olduğu için mi ucuz? Seri üretime geçen bi telefonun maliyeti taş çatlasın 90 dolardır (tahminimce. Belki çok daha azdır) bu adamlar türkiyede bu fiyatları şişiriyorlar e satılıyo da zaten milletimiz pahalıysa iyidir mantığıyla hareket ettiği için. Ben telefonu kullandım görüntü kalitesi olarak s3 ten iyi dokunmatiği ise s3 le aynı farkı göremedim. Ha bundan 1 sene sonra sorun çıkarır mı çıkarmaz mı onu da konuşmak için çok erken zaten.

Bişey bilmeden konuşmayı ne çok seversiniz.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.