Bildirim
GENERAL MOBILE DISCOVERY (130. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rcnqxq
Görüntülü görüşmeyi şebeke üzerinden yapabiliyormu? Yoksa görüntülü görüşmeden kastedilen skype veya tango ile internet üzerindemi yapabiliyor deneyen varsa lütfen cevap yazabilirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşım denemedim kısa zaman içinde almayı düşünüyorum fakat 20'den fazla video izledim. Bi kaç tanesinde görüntülü konuşmanın şebeke üzerinden de yapılabildiği söylendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merto0180 -- 30 Haziran 2013; 15:23:45 > -
Çift hatlı nexus 4 bulursanız almak isterim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hypericum
Çift hatlı nexus 4 bulursanız almak isterim.
neden illa çift hat ? biri iş biri kendi hattınızsa anlarımda . başka bi sebepten dolayı bu devirde çift hat kullanılmaz zaten artık heryöne veriyorlar dkları. -
arkadaşlar başlıkta insanlar yok 450'ye yok 500'e getirdim falan demiş. ben bu telefonu bulduğumda 600 tl ye almayım mı yani? tam olarak nasıl yapıyosunuz darty telpa ve hepsiburada 600den satıyor telefonu bulabilen varsa yardımcı olursa sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: emaxe
arkadaşlar başlıkta insanlar yok 450'ye yok 500'e getirdim falan demiş. ben bu telefonu bulduğumda 600 tl ye almayım mı yani? tam olarak nasıl yapıyosunuz darty telpa ve hepsiburada 600den satıyor telefonu bulabilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
hızlıal da 40TL indirim var BKM sistemi ile odemenizi yapacaksınız
560 a gelir
bunun disinda karların tanıdıgı puan bonus vs
ve
hediye ceki gibi seyler bulunursa ancak indirim olur.
hepsiburada hediyeceki veriyor fakat epeybir harcama yapmanız gerekiyor... -
http://www.gurkanbilgisu.com/2013/06/general-mobile-discovery-inceleme-kullanici-yorumlari.html
Telefonla ilgili deneyimlerim. Beyaz modelini satın almıştım artıları ve eksileri ile anlatmaya çalıştım. -
arkadaşalr şebeke üzerinden görüntülü görüşme yaptım gayet güzel gerçi skype var ama neyse .imei sorunu bendede çıktı ama telpayı aradım normal zamandan önce piyasaya çıkarmışlar telefonu daha btk işleme girmedi dendi telefonun kapanma gibi bi olasılığı olmadığı söylediler olsada yerleri belli iki yıl garantili telefon zaten sorun olacağını sanmıyorum telefondan çok memnunum gerek ekranı gerek performansı gta 3 de yağ gibi kayıyıor şimdi real racing 3 ü çekiyorum kamerası biraz kötü geldi gözüme oda fotoğraf makinem var dslr ondan kötü gelmiş olablir telefon fiyatına göre süper paranız varsa hemmen s4 ip 5 ama nakit sıkıntılı ve iyi bişey istiyosanız s3 mini ymiş iphone 4 müş boşuna para vermeyin gm frover -
sağol hocam hepsiburadaki sistem iyiymiş ama sanırım bugün son alabilmek için :/ umarım 30 hazirandan sonra da devam eder buna benzer bi kampanya ya da en azından fiyat düşürürler yoksa 150tl ve üzeri alışverişlerde kullanabiliyomuşuz çok da harcama istemiyo anladığım kadarıyla. -
Orijinalden alıntı: kentacdis
600 TL ile 1200TL arasında fark yok mu?
paralel olanı 1100TL civarında
500TL fark var
500/600= 100de 83.3 daha pahalı
nerdeyse 2katı
tabi nex bence piyasanın en iyisi o ayrı
ama yarı fiyarına olan bu telefonu onunla karşılaştıranlar oluyor demekki piyasanın gerçek gralı discovery
bkz: avrupa kupalarına oynayan turk takımı yada sampiyonluga oynayan anadolu takımı
n11'de pepsi ile 1038 tl ye kliksa lg Türkiye garantili satıyordu üstüne 111 tl world puan + 5 tl avantajix veriyor ama tabi yine de discovery 600 tl'ye çok daha ucuz.
-
Arkadaşlar merhabalar. Telpanın sitesinden telefon sipariş edip eline ulaşan var mı acaba? Cuma günü sipariş ettiğim telefon onaylandı görünüyor ama kargo takip numarası yok. Alanlar ve eline ulaşanlar acaba siparişi onaylandığı zaman site üzerinden kargo takip numarası almışlar mıydı? Alıntılayarak cevaplarsanız sevinirim :) -
Arkadaşlar telefonda iki imei görünüyor neden bilen varmı?
M_İMEİ ve S_İMEİ . telefondada sorgulanınca yine iki imei çıkıyıyor.
Bilgisi olan varmı... -
quote:
Orijinalden alıntı: bartın_74
Bilgisi olan varmı...
çift sim özelliği olan telefonlarda 2 imei oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: bartın_74
Bilgisi olan varmı...
telefon çift sim kart destekli o yüzden, iki imei olmazsa iki hat aynı anda aktif olmaz -
Teşekkürler cevaplar için.
General mobile discoverim kayıt dışı mesajı geldi benimde btk ya kadar aradım.İthalatçı firmayı arayın kayıt ettirsin diyorlar.İki imeide kayıtlı olması lazımmış.Hiç biri kayıtlı değil...
Moralim bozuldu bakalım yarın telpa ne diyecek... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: yaskoo_87
Arkadaşlar telefonu ilk alanlardan sayılırım.
18 Haziran'dan beri cihazı kullanmaktayım.
Daha ilk gün imei sorgulamasını gerçekleştirdim, her iki imei de MCKS sistemlerinde kayıtlı görülüyor. Her hangi bir sıkıntı yok.
SS ile destekleyeyim:
M_IMEI
S_IMEI
Telpa ile görüşmeden telaş yapmak mantıklı gelmiyor bana, hele ki hafta sonu kayıt işlemleri gerçekleştirilmiyor bilgisi var olduktan sonra..
Altını çiziyorum, şimdiden telaş yapmanız anlamsız.
Valla çok teşekkür ederim içimi rahatlattın
-
quote:
Orijinalden alıntı: [_HadeS_]
quote:
Orijinalden alıntı: Hypericum
Çift hatlı nexus 4 bulursanız almak isterim.
neden illa çift hat ? biri iş biri kendi hattınızsa anlarımda . başka bi sebepten dolayı bu devirde çift hat kullanılmaz zaten artık heryöne veriyorlar dkları.
Aynen dediğin gibi dostum, biri iş yerime ait telefonum ve olabilecek herkeste bu numaram var. Diğeri de kişisel hattım ve artık iki tane telefon dolaştırmaktan bıktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 1 Temmuz 2013; 1:14:51 > -
Merhaba forum,
bu telefonda ingilizce,almanca,fransizca ve ispanyolca dilleri mevcutmudur?
Yardimci olabilen olursa sevinirim.
Simdiden tesekkür ederim. -
http://www.telpamarket.com/index.php?do=catalog/product&pid=1086
öneri kısmında pahalı diye işaretlesek fiyatı düşmez mi ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X