Şimdi Ara

General Mobile 4G video inceleme 'Android güncellemeleri Google'dan garantili Fiyat/Performans telefonu' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
8.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dış tasarım daha iyi olabilirmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RESMEN VİDEOYU İZLEYEMİYORUM. PLAYERDA Bİ BOZUKLUK VAR YAAAAA. LÜTFEN DÜZELTİN ŞU PLAYERİ. DAHA GÜZELİ YOK MU ARKADAŞLARR

  • Hiç birşey beğenmeyen zengin takımı gelmiş yine adamlar m8 ile bu telefonu kıyaslamış ama bu telefonun fiyatı 700 tl kampanya indirim vs ile 600 tl ye alınır m8 fiyatı 1700=+ arada 1 k fark var yok ram az yok ekran çözünürlüğü az yok 3. Dünya ülkesi telefonu vs şeytan diyo sat telefonu discovery al daha Xperia z ye 5.0 gelmedi adamlar son sürüm kullanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr xXx

    Hiç birşey beğenmeyen zengin takımı gelmiş yine adamlar m8 ile bu telefonu kıyaslamış ama bu telefonun fiyatı 700 tl kampanya indirim vs ile 600 tl ye alınır m8 fiyatı 1700=+ arada 1 k fark var yok ram az yok ekran çözünürlüğü az yok 3. Dünya ülkesi telefonu vs şeytan diyo sat telefonu discovery al daha Xperia z ye 5.0 gelmedi adamlar son sürüm kullanıyor

    Bu telefonun ekranı m8 den daha güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Chrome ile de İE ile de izleyemiyorum. Ne flash ne de HTML5 çalışıyor. Nasıl izlediniz arkadaşlar videoda mu sorun bende mi?
  • özetle telefon dandik. t60 incelemesi çıkacak mı?
  • video ie ve chrome ile %100 yazısında takılıp kalıyor. izleyemedim.
  • Telefon fiyatına göre iyi fakat o teklemeleri görünce açıkcası memnun kalmadım güncelleme olayı fazla takılmamalı her güncellemede teleefon uçuşa geçmiyor bir kere belki bu telefon uzun bir süre güncelleme alcak fakat performans kaybetmiyeceğini bilemeyiz G7 belki 5.0 dan sonra güncelleme almaz fakat şu anda bile en stabil çalışan cihaz romda çıkıyor ayrıca. Ama fiyatına göre yinede tercih edilcek bir ürün.
  • Telefon evet muhteşem bir performans vermeyebilir ama gorilla glass 4,2gb ram,2 yıl güncelleme garantisi için alınır diye düşünüyorum.
    Her gün modern combat oynayan varsa zaten s6 falan alsın :))

  • Videoları izleyebilmek için 1 gün beklemek zorundamıyız?Sunucunuza yüklemek bu kadar zormu?Dün eklediğiniz İntel-McAfee videosuda böyleydi.Takılıp kalıyor?

  • Telefonun donanım özellikleri ile aynı fiyat segmentindeki telefonlar arasında hiç bir fark göremedim. Telefonun 64 bit olması hurmadan hikaye sonuçta snapdragon 406 kullanıyor. Grafik eh işte günü kurtarır Andreno 306. Kötü değil hatta normalin biraz üstü ama kesinlikle abartılacak bi tarafı yok. Ayrıca bu donanıma sadece yazılım desteği artısı var. Başka da bir şey yok. Bunun içinde bu kadar para vermeye değmez. Bu telefonun esprisini anlayamadım. Hiç te 3. dünya ülkeleri için yapılmış gibi durmuyor. Bana daha çok söğüş için yapılmış gibi geldi. Aynı fiyat aralığında tertemiz garantili 2.el telefonlar var.

  • Telefonu dun aldim gercekten cok guzel tek kusuru kamera diyafram acikligi 2.6 gece cekimlerinde kumlanma cok oluyor ama gunduz cekimlerinde guzel cekiyor. Bu fiyata alinabilecek en guzel telefon.

  • Videoyu izleyemiyoruz...

  • Radyo yoksa isterse uzay mekiği gucunde işlemci ram vs kullansın istediği kadar ek özellik koysun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba eldiven modu var mı bundan sonraki diğer telefon incelemelerde eldiven modu olup olmadığına yer verirseniz daha iyi olur

  • FM radyo, çift hat, görüntülü arama, fiziksel tuşlar yok. 2 yıl önceki discovery 1'de bile vardı ama bunda yok. Performansı da sanırım 2 yıl önceki discovery 1 ile aynı neredeyse. İnşallah batarlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 22 Mayıs 2015; 18:10:48 >
  • ?Güncelleme nedir?

    Cihazınızda bulunan yazılımın hataları gidermek ve performans artışı sağlamak için yayınlanan yeni yazılımdır.

    Peki biz bu güncellemeleri neden göremiyoruz?

    Güncelleştirmeler genelde arayüz değil arkaplanda pil ve işlemci tüketimini etkileyecek konulara odaklanır.

    Bunun önemli örnekleri Facebook ve Twitter diye düşünüyorum.

    Neredeyse hergün güncelleme gelen bu yazılımlar arka tarafta yoğun olarak çalıştıkları için arka tarafta daha çok önem vermeli normal diye düşünüyyorum.

    Peki eden arayüze önem vermiyorlar?

    Geliştirici arkadaşlarımız önyüz geliştiremedikleri için ya da işlevselliğe daha fazla önem verdikleri için arayüz geliştirmeye vakit bulamıyorlar.

    Peki Facebook ve Twitter arayüzünü değiştirmiyor.

    Kullanıcı deneyimini kötü yönden etkilememek için nadiren değiştiriliyor.

    Hergün güncellenen Facebook ve Twitter arayüzü kullanıcı deneyimini kötü yönde etkileyeceği için bizde istemeyecektik arayüzün değişmesini.

    Peki her güncelleme faydalı mıdır?

    Yazılımlar her zaman sizin cihazınız için özel yazlmıyor. Bu yüzden bazı aksalıklar olabilir.

    IOS cihazlara gelen güncellemeler son generasyon için özel olarak üretiliyor eski generasyon cihazlarda pek umursanmıyor. Bu yüzden eski nesil cihazlarda stabilite aranmıyor.

    Android kanadında ise yazılımlar açık kaynak kodlu olduğu için isteyen her dağıtımcı firma yazılımnı donanım üreticiyle birlikte derleyip size gönderiyor.

    Google desekli cihazlarda (Nexus ve Android One ailesi) Google tarafından yinelen kod derlenip size gönderilir. Google desteklediği cihazlarda stabilite söz konusu iken diğer dağıtıcılar yazılıma verdiği değer kadar stabil oluyor.

    Peki güncelleme almasak ne olur?

    Cihazda performans artışı dışında bilinen bilinmeyen açıklara maruz kalabilirsiniz.

    Örneğin SSL açığı kimlik bilgilerinize ve Android kilit ekranında şifremi unuttum diyerek son pano kaydınıza ulaşılabilir.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: XPerience

    Chrome ile de İE ile de izleyemiyorum. Ne flash ne de HTML5 çalışıyor. Nasıl izlediniz arkadaşlar videoda mu sorun bende mi?

    Nokia 925 kullaniyorum ayni sorun bende de var yaklaşık 1 haftadan beri hic bir sekilde videoları izleyemiyorum. Bende sadece sikintinin benim telefonumda oldugunu saniyordum. insallah en kisa surede duzeltilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sar değeri 0,289çok iyiiii
    adım sayar kurulurmu?

  • Ben beğenmedim ne yalan söyleyeyim.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.