Şimdi Ara

General Mobile 4G video inceleme 'Android güncellemeleri Google'dan garantili Fiyat/Performans telefonu' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
8.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu telefonun çift hatlısı olacak mı?

  • Şu arka kamera ile çekilen kristal bibloyu nerden bulabilirim, inanılmaz hoşuma gitti.
    Google görsel aramayı kullanarak bulmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Birisi bulabilirse çok büyük duacısı olurum.

  • Öncellikle emeğinize sağlık güzel bir anlatım olmuş..

    Yazının hepsini okudum.Adam diyor ki,Kardeşim bu telefon alınmaz..Alacaksanız da çok şey beklemeyin.Vasatın üstü bir telefon.Ben alacaktım ama vaz geçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynatıcı harikulade, ellerinize sağlık hocam :)

  • sanki 2 bin liralık telefon alıp ta ne yapıyorsunuz benden farklı. general mobile var, arkadaşta 3 katı fiyatlı (o zamanlar) galaxy s5 var ne yapıyorsun benden farklı diyorum hiç. bence en belirgin fark fotoğraf kalitesi. benim gibi standart kullanıcının 1500-2000 liralık telefona para vermesi bence ÇÖP demektir. Kullanmadığın özelliğe dünyanın parasını veriyorsunuz. Hatunlarda hep son model telefon, ne için kullanıyorlar ki. General mobile fotoğraf haricinde standart kullanıcıya yeter de artar.
  • Olay akiciliksa benim neredeyse 3 yıllık Nexus 4 5.1.1 ile daha akıcı Ekrana kimi arkadaşlar 720p ne güzel demiş de samsung un tepe model tabletlerinden birini kullanıyorum 2k ekran var ama kalemle açık tonlu renklerle not alırken minik minik pikseller görülüyor. Telefonu da değiştirirsem sırf 720p ekranı var diye değiştirmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YOURMOVE

    Öncellikle emeğinize sağlık güzel bir anlatım olmuş.. Yazının hepsini okudum.Adam diyor ki,Kardeşim bu telefon alınmaz..Alacaksanız da çok şey beklemeyin.Vasatın üstü bir telefon.Ben alacaktım ama vaz geçtim.


    Alınmaz demiyor. Sadece nexus türevi olarak algılayıp üst seviye telefonlarla kıyaslamayın fiyatına göre iyi ama bir nexus 5 veya g2 değil demeye getiriyor. Fiyatıyla öne cıkıyor diyor ve fiyatına göre iyi olduğunu söylüyor. Arada ciddi fark var. Ben eminim çoğu kullanıcı bunu nexus 5 ile kıyaslıyor yada s5 ile filan. İşte bunu yapmayın demek istemiş.

  • Bu firmayi General Motors, General Electric gibi Amerikan firmasi zannedenler de azimsanmayacak kadar cok ulkede. Turkish delight tadinda bir firma; ancak icindeki hazelnut aci bir tat birakiyor agizda.

    Bizimkiler her zaman isin uckagidinda olduklari icin bu cihazda da malzeme minimum kalitede. Bu fiyata en iyisi bu falan degil onu bir gecelim. Duyuruldugunda yazdigim yorumumda dedigim gibi adam gibi hic bir medya ozelligi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g7 yi tek geçerim.

    bir güncelleme desteği için bu kadar şişirmeye ne gerek var şu telefonu.

    gelsin eksiler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile asla almam dediğim bir markaydı. iPhone 6 yanında çift sim kart desteği için zenfone kullanıyordum fakat 1-2 ayda pişman oldum, ses bile karşı tarafa boğuk gidiyor, tekrar 3 telefona döndüm mecbur ve sırf android one'ı denemek için aldım, olmadı satarım diye, daha 1 hafta bile olmadı fakat telefonun tek eksi yanı bazen dokunmatik hassasiyetini kaybediyor ve basmıyor, ekranı kapatıp açınca düzeliyor. Bunun haricinde hiçbir eksi yan bulamadım, görünüm olarakta hiçde umduğum gibi kötü çıkmadı. Gerek ön gerek arka kamera son derece kullanışlı. hatta gün batımında çekilen resimlerde odaklama noktası seçimine göre renkleri çok başarılı oluşturuyor. Hiç video çekmedim o yüzden bu konuda bir fikir beyan edemem. Ama resimler telefon ekranından bakıldığında G4 ve i6 ile çokda büyük bir fark yok. Gerçektende telefon üretim ve piyasaya sürülüş amacına çok uygun olmuş. Ucuz fiyata android telefon sahibi olmak isteyenler için ideal bir cihaz





  • ARAKADAŞLAR BENDE DİSCOVERY 1 VAR YANDEX NAVİGASYONU AÇIYORUM GPRS AÇIK OLDUĞU HALDE GPRS ARANIYOR DİYOR VE SÜREKLİ OLDUĞUN BÖLGEYİ GÖSTERİYON YÖNLENDİRME YAPMIYOR..ACABA BU TELEFONDADA BÖYLE SORUN VARMI..KULLANANLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ ALACAMDA

  • Metin okur gibi konuşulması çok itici geldi. Biraz samimi olunsa daha iyi olur sanki. :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

    Cozunurluk 1080p deil almayin aldirtmayin











    :))

    Kıyamam o HD gözlerin 1080p altını desteklemiyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    quote:

    Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

    Cozunurluk 1080p deil almayin aldirtmayin











    :))

    Kıyamam o HD gözlerin 1080p altını desteklemiyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fm radyo olmadığından benim için bitmiştir.

  • Şimdi reklamlar. Güncelleme garantili... Hadi hemen alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gideri var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacaktım acayip kafam karıştı 2. el s5 alırım takılırım gibi geliyor
  • Telefonu almakla bitse teknik servisine ulşmak cihazı yaptırmak büyük dert bulaşmayın.

  • 1000 TL-1500 TL yi benzer hatta daha düşük özellikteki telefonlara,sırf markasından ve sağına soluna hava atmak amaçlı alan, parası çok olan marka fanboyları forumu basmış,700 TL 'ye satılan ve burun kıvırdığınız bu cihazla,1500-2000 TL bayıldığınız cihaz arasında ne gibi büyük farklar var ve milyarlık telefonunuzla gerçekleştirdiğiniz hangi özelliği bu telefonda yapamazsınız,artık kıytırık özellikteki telefonlarını sırf markasından dolayı insanımıza fahiş fiyatlarla kakalamak eskisi gibi kolay olmayacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelegivat -- 28 Mayıs 2015; 16:12:14 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.