Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
903.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farklı bir launcher yüklersen anasayfa veya uygulama çekmecesini istediğin gibi ayarlasin. Line launcher öneririm. İki de ss ekledim. Birincisi ana ekran. İkincisi senin arkası beyaz dediğin uygulama menüsü. Ben şeffaf yaptım. İstersen istediğin resmi koyarsın.
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar varmi fikri olan?
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Arkadaşlar resim üzerine işaret yapabileceğim, yazı yazabileceğim uygulama arıyorum

Ben picsart kullanıyorum işimi fazlasıyla görüyor sadece yazı yazmak için kullanıcaksanız basma uygulamalarda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Telefonu aldığın kişi uyanıklık yapmaya kalkmış ama sen sorunu halletmişsin. İkinci el teli verip üste para alıp birde sıfır telefon sahibi oldun. telpanin hizmet kaliteside başka telefonlara çok para vermenin acısıyla gelip GM ve telpayı kötüleyenlere kapak olmuş. bu arada boş boş şikayet etmek yerine gidip hakkını arayan ve alan bir kullanıcı olduğun için tebrik ederim. Çoğu kişi servise gitmeden sadece şikayet ediyor gitse sorunu çözülecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcz_no -- 9 Aralık 2015; 18:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Farklı bir launcher yüklersen anasayfa veya uygulama çekmecesini istediğin gibi ayarlasin. Line launcher öneririm. İki de ss ekledim. Birincisi ana ekran. İkincisi senin arkası beyaz dediğin uygulama menüsü. Ben şeffaf yaptım. İstersen istediğin resmi koyarsın.
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

Hocam siz bu işi biliyorsunuz ;) bende nova aldım 0.59 a düştüğü için bakalım nasıl olacak tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Nova en iysidir. Ama line daha iyidir şaka bir yana nova gerçekten iyidir ama özelleştirme dersen line daha özellikli üstelik beleş. Bir iki ram tüketen özelliğinide editleyip kapattım. Şarj bile götürmüyor. Nova en çok kullanılan launcher belkide. Line eskiden dodol du, isim değişti onun için pek bilinmiyor. Birde boyut 17 MB falan sanırım insanlar yer kaplar sanıyor. oysa daha küçük boyut diye indirdiğin launcher kurulunca daha çok yer kaplayıp ram ve şarj tüketebiliyor. ben uygulama denerken kurup ne kadar ram kullandığına bakarım. Aşağı yukarı aynı işleri yapıyorsa Tercihim az ram, az izin kullanan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Nova en iysidir. Ama line daha iyidir şaka bir yana nova gerçekten iyidir ama özelleştirme dersen line daha özellikli üstelik beleş. Bir iki ram tüketen özelliğinide editleyip kapattım. Şarj bile götürmüyor. Nova en çok kullanılan launcher belkide. Line eskiden dodol du, isim değişti onun için pek bilinmiyor. Birde boyut 17 MB falan sanırım insanlar yer kaplar sanıyor. oysa daha küçük boyut diye indirdiğin launcher kurulunca daha çok yer kaplayıp ram ve şarj tüketebiliyor. ben uygulama denerken kurup ne kadar ram kullandığına bakarım. Aşağı yukarı aynı işleri yapıyorsa Tercihim az ram, az izin kullanan olur.

Line launchere bayıldım denediklerimden en güzeli müzikçalar olarak önerwbilceğin varmı

• Güncellemeye başlamış olman gerekiyordu. O yüzden çıkmadı.

Yani güncellemeye bir kere başla indirmeye başlasın ama cihazını indirdikten sonraki tekrardan başlatmayı da yapmayacaksın.

Tekrardan dene bu sefer murl sonraki https linki çıkacaktır.

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam cakallar hep beni buluyor neyseki kisa surede hallettiler valla bugun kendi gozumle gormesem inanmazdim ama ciddi hizli calisiyorlar ve guleryuzluler cozum odakli calisiyorlar benim hosuma gitti mutlu ayrilmak insanin moralini duzeltiyor

• Telefonu yeni aldım ama bi dengesizlik var bazen ana ekrandayken çok ısınıyor ve şarjı çok yemeye başlıyor tabi bu durum her zaman olmuyor bayadır geziyorum konuyudabu sorunla ilgili bir çözüm bulamadım ya da çözüm var ben kaçırdık bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Güncellemeye başlamış olman gerekiyordu. O yüzden çıkmadı.

Yani güncellemeye bir kere başla indirmeye başlasın ama cihazını indirdikten sonraki tekrardan başlatmayı da yapmayacaksın.

Tekrardan dene bu sefer murl sonraki https linki çıkacaktır.

Güncelleme dosyalarını indirmiştim.Yeniden başlatmadım.Daha yüklemedim.Galiba en başta o dosyaları yüklerken yapacaktım.Yanlış yaptım.Şansım kalmadı galiba.Çünkü yeniden başlat ve yükle diyor.Kusra bakmayın.

• Aksine şuanki durumda görünmesi gerek.

Neyse bir başkası denesin .

Teşekkürler zaman ayırdığın için.
  • 6 guncellemesi telefonu sifirlayinca gelmisti. 6.0.1 guncellemesi geldi mi. Sifirlayan birine geldi sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Aksine şuanki durumda görünmesi gerek.

Neyse bir başkası denesin .

Teşekkürler zaman ayırdığın için.

Yüklemiyorum telefonu şarj edicem.Sonra birkez daha denerim belki olur.Olmazsa kurarım güncellemeyi.Acaba yanliş birşey mi yaptım?

• quote:

Orijinalden alıntı: möhendis kafası

quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Arkadaşlar resim üzerine işaret yapabileceğim, yazı yazabileceğim uygulama arıyorum

Ben picsart kullanıyorum işimi fazlasıyla görüyor sadece yazı yazmak için kullanıcaksanız basma uygulamalarda var

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ensarizm E kullanıcısına yanıt
    Bende tüm launcherleri denedim. Son kararım line oldu.
    Müzik playerlerinde çoğunu denedim. Yalnız ücretli olanı tam yazayım diyorum. Ücretli ve kullanması zor. İyi ayarlayınca en kaliteli sesi veriyor. Ayar yapmayinca sesi bozabiliyor. Ücretli olduğu içinde direk öneremiyorum. Storede ki sürümü ise özellik kısıtlı.
    Jetaudio plus + equalizer isteyen denesin. İsteyen satin alır, isteyen tam sürümünü bir şekilde bulur.
    Ücretsiz basit sadece yüksek ses isteyen içinse blackplayer en iyisi. Amplifier özelliğini açınca ses çok yükselir. Yalnız hoparlörden müzik dinlerken amplifieri ve sesi sonda kullanmayın derim. Hoparlör patlarsa karışmam.

• Ben telefonun aşırı ısındığıni hiç görmedim. Sanırım pek bu sorunu yaşayanda olmamış. 6.0.1 güncellemesi geldiyse cihazı bir sıfırla, gelmedende sıfırlayabilirsin ama güncelleme sonrası sınırlama tavsiye edildiği için iki kere uğramamış olursun. Çözülmezse servise baş vur. Donanımda bir arıza olabilir.

• Yanlış birşey yok sadece yakalak için OTA güncellemesini indirmeye başlıyor olmak gerekirdi.
  • Herhangi bir uygulamaya için izin veremiyorum, sürekli olarak. Ekran yer paylaşımını kapatmamı söyleyen bir uyarı veriyor dahasında kapattığım halde tekrar uyarı veriyor. Misal Facebook tan resim ekleyeceğim sürekli olarak ekran yer paylaşımı uyarısı deli etti. Dediğini yapıp depolama alanına için vereceğim. Tekrar tekrar ekran yer paylaşımını kapatmamı istiyor, zaten kapalı. Çözümünü bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelfeli -- 9 Aralık 2015; 21:05:28 >
  • ecelfeli kullanıcısına yanıt
    Ekran ışığını ayarlamak için bir uygulama kullanıyormusun?

• 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.