Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme 500mb androidi güncellemek istiyor 6.0a GÜNCELLEYEN varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonu gece yüzde yüzle şarjdan çekiyorum sabah yarısı bitmiş oluyor pili kullanan bişey gözükmüyor ama ayrıntılarda hep uyanık gözüküyor telefon üç gündür böyle varmi başına gelen çözümü nedir bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batbass -- 6 Aralık 2015; 12:47:48 >
  • Sempoz34 kullanıcısına yanıt
    Resimde net belli değil üst kısımlarda öyle ama çıkmamış ışıktan dolayı yani tuz buz oldu tam anlamıyla ama ne fayda 210 tlyi garantiye ödedikten sonra alır almaz 10 metre ilerde bi telefoncuyla anlatmıştım hemen kırılmaz cam ve kılıf aldım ikisini 30 tlye aldım en çok koyanda 9 gün olmuştu alalı neyseki şimdi hiç bir sorun yaşamıyorum telefonda şükür

• Larrikin kullanıcısına yanıt
    Tabi ki de bir silikon kılıf kadar darbe emme olmaz ama şöyle diyebilirim; elimden bir kere düşürdüm betona hiçbirşey olmadı. Zatek direk kılıf üstüne de düşse, direk yüzüstü düşse bile kılıfın kapağının ön tarafları telefonu ters çevirirseniz telefon koyduğunuz konuma değmiyor havada kalıyor. Böylece silikon bir kılıftan daha sağlam koruyabildiği ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

Güncelleme 500mb androidi güncellemek istiyor 6.0a GÜNCELLEYEN varmi

Hocam siz baya geriden geliyorsunuz. Neredeyse herkes guncelledi hatta 6.0.1 geliyor yakinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Def Leppard

Telefonda kulaklik ses cikisi nasil?

Ek olarak on kamerasindan memnun musunuz?

Kulaklik cikisi vasat. Kamera fena degil.

• TR_2016 T kullanıcısına yanıt
    biraz da türkçe konuşabilmeyi becerebilseniz. flaslamak ne anlama geliyor.
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    6,0,1 i bekle. bi sürü sorun çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batbass

arkadaşlar telefonu gece yüzde yüzle şarjdan çekiyorum sabah yarısı bitmiş oluyor pili kullanan bişey gözükmüyor ama ayrıntılarda hep uyanık gözüküyor telefon üç gündür böyle varmi başına gelen çözümü nedir bilen varmı

ulan bizi deneme tahtası olarak kullanıyorlar resmen bizde hataları düzeltip en stabil güncellemeyi diğer telefonlara dağıtacaklar sonunda, bizde oh sadece bize güncelleme geliyor diye seviniyoruz.

• Wileyfox Swift'ten klonlanmış ROM'u öneririm. Hem çok kolay rootlanıp, Xposed kuruluyor( yani istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyosunuz.) hem de mobil veri vsvs. problemler yok ve saf Android akıcılığı da var.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu telefonda aşağıda yazdıklarım haricinde önerebileceğiniz uygulama var işlev açısından(oyun değil!!)

Müzik dinleme-Black Player
    Video izleme- VLC Player
    Pil yüzdesi-Battery Indicator

Ayrıca şuanda android 6.0 kullanıyorum, sd karta nasıl uygulama taşıyoruz/kuruyoruz?

Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa080

Arkadaşlar merhaba,

Bu telefonda aşağıda yazdıklarım haricinde önerebileceğiniz uygulama var işlev açısından(oyun değil!!)

Müzik dinleme-Black Player
    Video izleme- VLC Player
    Pil yüzdesi-Battery Indicator

Ayrıca şuanda android 6.0 kullanıyorum, sd karta nasıl uygulama taşıyoruz/kuruyoruz?

Tşk.

Dosya yoneticisi:Solid explorer
    Sd maid:Kalinti dosya temizleme araci.
    Quickpic: Galeri uygulamasi

• mustafa080 M kullanıcısına yanıt
    Ayarlar dan uygulamalara gel ordan taşımak istediğin uygulamayı bul tıkla depolama var orda ona tıkla ordan yapabilirsin

• Arkadaslar konuşurken hucresel ağ kullanilamıyor yazıp hat kapanıyor. Bu konuşa bilgisi olan varmı. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: epizod_pluss

biraz da türkçe konuşabilmeyi becerebilseniz. flaslamak ne anlama geliyor.

Flashlama nasıl türkçe yazayım parlatın mı diyeyim kim anlayacak o zaman? Neyse biri daha iyi rehber yapmış zaten.

Kaynak : TurkDevs

1-Cihazınızda Oem kilidi ve hata ayıklama modu mutlaka aktifleştirin.

2-Cihazı kapatın, ses açma ve power tuşuyla bootloader menüsünde açın (Custom Rom'da tuşlar tersidir)

3-Cihazı bilgisayara takın.

4- ''fastboot boot recovery-twrp.img'' komutu verin.

(Hata alırsanız ''fastboot oem unlock-go" komutu verin.SD card dahil bütün veriler gider)

5- Zipi formatlamadan flashlayın.(Install kısmından)

TWRP :
    yadi.sk
    recovery-twrp.img — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/QE6hVPrJkphkK

Ses Fix :
    yadi.sk
    dap_r6.5 (1).zip — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/EXFP28Nkm2Hah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_2016 -- 6 Aralık 2015; 15:13:47 >

• OTA dan 6.0.1 alan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Telefonda yüklü gelen Google launcher de klasör açıyor. Bir klasöre toplamak istediğin uygulamalardan birine basılı tutup diğerinin üzerine bırakınca klasör haline getiriyor. Sonrasinda o klasöre istediğin uygulamaları taşıyabilmek klasöre isim vermekte mümkün.

Anasayfada oluyor menü kısmının içinde olmuyor diye biliyorum menü kısmında yapılıyorsa bile ben kullanmıyorum o özelliği :) kisisellestirme ve ram kullanımı için line launcher kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyanık kalmaya bir iki defa rastladım. GM Asistan'dan temizleyiciyi çalıştırıp, telefonu kapatıp açmak sorunu çözüyor gibi duruyor. Umarım 6.0.1 de sorunu çözerler.
  • Arkadaslar 699 tlye alacagim ya suanda telefon basinda duruyorum xperia e4g alacaktim hic bir yerde kalmamis alsammi almasammi ne diyorsunuz ? Cok memnunmusunuz oyunlarda video muzik vs yoksa baska birseymi onerirsiniz cok ariza veriyor felan diyorlar düşünce kirilma riski çok muş varmi oyle birseyler? Cok acil yazarsaniz sevinirim

• Ön kamerası 5mp ön kameranın resim kalitesi iyi. Telefonda kurulu gelen google camera uygulaması yerine daha iyi bir kamera uygulaması ile daha iyi sonuç veriyor. Kulaklık sesi google play müzik gibi vasat bir uygulama ile iyi değil gibi gelsede, daha iyi bir müzik player ile yeterince kaliteli. Equalizer & volume booster gibi uygulamalar ile ekstra ses kalitesi almakta mümkün.

• 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.