Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (1195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
24.115
Cevap
204
Favori
895.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f_conq

    Kaç paraya alacağınıza ve ne amaçla kullanacağınıza göre değişir. 200-250 ye fazla yıpranmamış bulursanız hala iş görür. 5-6 ay çok rahat idare eder

    Internete girsin sarji biraz uzun gitsin yetiyor hocam. Batarya degerinede baktim 2500du sanirim iyi yani Arastirirken 4g gozume carpti. En fazla 300 liralik bise dusunuyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Benim andorid 4g nin yan tuşları ses ve güç tuşu iyi basmıyor. Onu değiştirmek istiyorum. Fakat sitelerde yan tuş filmi ve yan ses tuş diye ayrı ayrı yazıyor. Benim hangisini almam gerekli acaba? yardımcı olur musunuz? Telefon Çift hat.


    https://www.n11.com/arama?q=general+mobile+4g+yan+tu%C5%9F&srt=REVIEWS
  • https://www.xda-developers.com/wileyfox-new-2018-products-android-oreo-swift-2/

    https://www.facebook.com/wileyfoxnl/




    Wilefyfox Swift modeli resmi Hollanda facebook sayfasinda aylar once yukardaki linkte bahsedilen modellere guncelleme dagitimindan sonra bizim General Mobile 4G ( 5 ) modellerine de Android Oreo geliyor ustelik 8.0 olarak degil 8.1 olarak.

    General Mobile TELPA General Mobile 5 iicn gecikmeli Nisan ayi ustelik Android 8.1 degil Android 8.0 ile gelecek olusunu da hatirlarsak sozde yerli markanin yoneticileri utanirlar mi ?




    https://twitter.com/wileyfox?lang=en




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hocam gelirse donanım yetmezliği olur mu yani kasma olayı?















    Arkadaşlar bu arada yeni çıkan mobil PUBG sürümünü denedim oyun kasıyor rahatsız edici derecede bende. İndirmeyi düşünenler için belirteyim dedim.
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    Aksine oyle birsey yok .. Ozellile Android 8.1 de batarya optimzasyonu ve ozellikle RAM yonetimi koklu elden gecirilmistir Android 8.0 a gore...

    Android 7.1.x e gore ise kesinlikle ciddi anlamda iyilesme olacaktir.


    General Mobile TELPA ozellestirme kendi uygulamalarini ayarlarini filan pek yok ama sonucta bu isi saglikli beceremiyorlar o yuzden en mantiklisi TELPA General Mobile yazilimlarindna uzak durmaktir.


    Umarim akillanirlar da ilk defa yaniltir tuketiciler.
  • Merhaba





    Gm 5 kullanıcısının ,sarj soketim arizalandi. Yetkili servis şarj aletinde sıvı teması olmuş o da sokete yansımış diyip 75 tl istedi.





    Parçayı kendim alıp yapacağım .ilanlarda genelde 4ğ soketi görüyorum.





    Gm 5 ile android 4g donanımları %100 uyumlu mudur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar telefon 7-8 saatte şarj bitirmeye başladı format atacağım. Pil değiştiren var mı? sonuç etkiliyor mu orjinal bataryadan yanayım ben.

    Ayrıca android one için 8,0 rom var mı deneyen oldu mu aranızda?
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    Benim de sarj kotu. 3 4 saat ekran suresi veriyor. Android 8 yukledim ama degismedi. Ben telefonu iki yildir kullaniyorum ondan belki pili eskidi. Sizin kacinci yiliniz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde 2 yıl oldu dostum :(
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    Servisten batarya degisimi yapilabiliyor. 40 tl. Orjinal bataryaya sahip olabilirsiniz bu şekilde. Bende oyle yapmayi dusunuyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu kapatıp öyle şarj ettim düzeldi gibiydi birde format attım uygulama vs yükleyeyim 3-4 güne anca oturur sistem olmazsa değiştireyim pili.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chapoo

    Benim de sarj kotu. 3 4 saat ekran suresi veriyor. Android 8 yukledim ama degismedi. Ben telefonu iki yildir kullaniyorum ondan belki pili eskidi. Sizin kacinci yiliniz ?
    bende ikinci el aldım telefonu, ekran kırık dokunmatik bazen sapıtıyor o sorun değil de 3-4 saat ekran süresi alıyordum, normal sanıyordum. batarya yenilemek çare olursa gidip alayım bende... lütfen batarya alırsanız buradan yazabilirmisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BalPorsuk

    quote:

    Orijinalden alıntı: hsyn_hksvr

    İyi akşamlar, 2 yıldır sorunsuz kullaniyorum telefonu ancak 3 haftadir falan şarjı az gitmeye başladı, 3 saat falan ekran süresi veriyor. Batarya ölmüş müdür acaba 2 yıldan sonra ? Yeni batarya mı almam gerekir ?

    evet ölmüş. bataryayı yenileyiniz.

    Alıntıları Göster
    normalde kaç saat ekran süresi almamız gerekir ?




  • Tabiki yazarim sıkıntı olmaz. Ben hatirlamiyorum ama eskiden 5-6 saat civari aliyordum sanırsam, hic batarya sıkıntısi cekmiyordum. Son bir iki aydir sıkıntı var, eve varmadan guc tasarruf modu acmak zorunda kaliyorum. O kadar rom denedim onelabs forumdan, konu falan açtım orda ama düzelmedi. Adam bir romda 8 saat ekran suresi aldiginin ss ini paylasmisti, ben ayni romu yukledim, adamla neredeyse ayni kullandim telefonu ama 3 saat ekran suresi aldim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefona android 8 Oreo disaridan yüklenir mi? Yukleniyorsa basit yolu var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balamirkan B kullanıcısına yanıt
    GM olarak kullandığım ilk telefon 4G şu an GM5 (plus olmayan) kullanıyorum ama 4G ailede kullanılıyor. Bazı forumlarda okuduğuma göre ve elimdeki cihazları karşılaştırdığımda birbirinin ikizi olduğunu görüyorum. Bu yüzden GM5 (plus olmayan) cihaza gelen her güncelleme 4G cihazada uyumludur. sonuçta 8 Oreo yüklemek rom atmakla mümkün olacağı için çokta basit bir yolu yok. İki türlü hareket edebilirsin ya GM5 (plus olmayan)stock rom 7.1.1 yükleyip oreo güncellemesini bekleyip GM5 (plus olmayan) için verdiklerinde sende güncelleme yoluyla cihaza alacaksın. Yada 8 oreo geldikten sonra forumlarda bu işten anlayan kişilerin GM5 (plus olmayan) için hazırladığı 8 oreo stock rom lardan birini telefona yükleyeceksin. Şu an bile hazırda 8 oreo rom lar forumlarda var 4G için ama benim tavsiyem bütün donanımı birebir aynı olan GM5 (plus olmayan) rom kullanmandır.

    Not: Yazımda parantez içinde çokca uyardım yinede not olarak yazayım 4G telefona GM5 plus modelinin rom dosyasını yüklersen telefonu açılmaz edersin. Buna dikkat etmen gerek. Ayrıca cihazının garanti durumunu bilmiyorum ama bu işlemi yaparsan cihaz garanti dışı kalır. Herhangi garantilik bir durum oluşursa servise göndermek için tekrar 4G rom yüklemen gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyesimiz -- 11 Nisan 2018; 9:47:1 >




  • Arkadaşlar bu telefon ile LTE 4.5G şebeke seçince telefona ulaşılamıyor, şebeke T.Telekom. Bu cihazın 4.5G band aralığının T.T bandına uymadığı doğrumu ? Mecburen 3G ye aldık öyle kullanıyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AstraGsi

    Arkadaşlar bu telefon ile LTE 4.5G şebeke seçince telefona ulaşılamıyor, şebeke T.Telekom. Bu cihazın 4.5G band aralığının T.T bandına uymadığı doğrumu ? Mecburen 3G ye aldık öyle kullanıyoruz
    Bende tt kullaniyorum oyle bir sikinti yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AstraGsi kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz bölge ile alakalı sanırım. TT, Vodafone, Turkcell hepsini destekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • instagram da problem yaşayan var mı? sabahtan beri atıp duruyor durduk yere.
  • 
Sayfa: önceki 11931194119511961197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.