Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (1009. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon piyasaya Mayıs 2015 yılında çıktı yaklaşık 15 aydır satışta ilk partilerin kalmasının imkanı yok ayrıca taksitli satışta öyle bir durum olacağınıda düşünmüyorum.Alacağınız cihaz size verilirken sıfır kapalı kutu jelatininde olmalı öyleyse dert etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 21 Ağustos 2016; 10:25:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxemag

Ekranın orta kısmında bir adet beyaz parlak nokta oluştu. Sanırım ölü piksel. Kaç adete kadar ölü piksel için ekran değişimi garantiye giriyor?

Sorun ilk 6 ay içerisinde oluştuysa teslim aldığın tarihmiş gibi görünür ve "ayıplı mal" olarak kabul edilir.Kanun açık ve net TÜKETİCİ KORUNMASI HAKKINDA KANUN/NO 6502 MADDE 10/1 İlk 6 ay içerisinde oluşan donanımsal sorunlarda onarım yapmaları yasal değil.Seçimlilik haklarına başvurursun cihazın değişimini istersin servise bunu belirterek cihaz değişimi iste yapmazlarsa THH'ye gideceğini belirt.Yalnız ilk 6 aydan sonra oluştuysa TSE ölü piksel sayısını iptal etti 1 ölü piksel bile garanti kapsamındadır onarılması gerekir.İlk 6 ay geçtiği için ekran değişimi yapılır Bunu belirtirsin yine yapmazlarsa THH'ye başvurursun THH bilir kişi inceler bariz haklıysan genelde vatandaş lehine sonuç verir.Yani kazanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 21 Ağustos 2016; 10:45:04 >

• Arkadaşlar bende telefon video çekerken kendi kendine reset atıyor sizdede böyle bişey oldumu ne yapmalıyım?
  • Yarın kararlı sürüm geliyor mu? yeni sızıntılar var mı?
  • Gelirse bile ilk Nexuslara. Bize de kısa sürede dağıtılır.

• kaydettiğim videoyu izlerken donma ve cizirti yapiyor çözümü bilen varmi ( google camera ile kaydettim mx player ile izliyordum )

• General mobile yeni telefonu çıkmayacak mı millet yeni telefon tanıtıyor

• Vegas gangsteri neden inmiyor bu telefona bilgisi olan...

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgl291

Arkadaşlar bende telefon video çekerken kendi kendine reset atıyor sizdede böyle bişey oldumu ne yapmalıyım?

Aynen bende de var o sorun

• Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    İlk alanlardanım. 15 ay olmuş. En kısa sürede yetkili servise vereceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: maxemag

Teşekkürler.
    İlk alanlardanım. 15 ay olmuş. En kısa sürede yetkili servise vereceğim

Rica ederim sonuçu buradan duyurursan aynı sorunu yaşayan veya yaşayacak olan kullanıcılar içinde bir fikir oluşturur.

• Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Ben 4.de para iadesi istedim ama servis bunları bahane etti. Biz para iadesini yapmıyoruz isterseniz gidin THH ye diye. Bende okulda olduğum için başvuramadım. Ama kafaya koydum yapmayı. Sonuç geç çıkar diye korkuyorum.

• Xyoline kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yeterince bilgiliyim. Ama servis bunu kaç kez reddetti. Belgeleri elimde zaten o sebeple güvenim var.

• Arkadaşlar ağustos güncellemesi var mıydı bana gelmedi.

• memo13579 kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam, var. Ayın 4'ünde yayınlandı. Baya gecikmiş size. Forum.turkdevs.com veya forum.one-teams.com 'dan Agustos ayı güncelleme pakatını indirip kendiniz kurun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha nougat betaya gelmedi ama bu akşam dağıtılır ..

• KDRORC kullanıcısına yanıt
    Hayır aynı anda gelecek

• Hala Beta üçteyim. Yetti artık. Ne Beta 4 ne Beta 5 geldi. Bari Final sürüm Nougat hemen gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea kullanıcısiyim. Avea hattim arada kopuyor ve sanki uçak moduna almış gibi kimseyi ne arıyor ne araniyorum. Şebeke simgesinde hiç diş yok. İnternette iken bir anda kesiliyor. Ne E simgesi ne h+ ne de 4.5g görünmüyor. Bu telefonun mu avea nin mi sorunu . Sizin de başınıza geldi mi? Birden hattin kendi kendine kapanması.

• balamirkan B kullanıcısına yanıt
    bizim aile full avea görüşmeler sürekli kopuyor hem de çok şık ve farklı telefonlar..HTC de var GM de.

• 
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.