Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (1010. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • widget nasıl açılıyor ve pil yüzdesini aktif etmeme rağmen niye gözükmüyor ?
  • Arkadaslar telefondan memnunum ama ekran sanki bir tuhaf duruyor ya yakindan bakinca nokta nokta gibi desenler duruyor bu çözünürluktenmi sizin cihazlardami ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xyoline kullanıcısına yanıt
    Sadece güvenlik güncellemesi ise hiç gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo13579 -- 22 Ağustos 2016; 15:45:34 >
  • balamirkan B kullanıcısına yanıt
    Ben Turkcell'deyim stock romdayken arada bir full çektiği halde telefon kendi kendine hattan düşüyordu, bende custom roma geçtim, sorun kalmadı şimdi. Turkcell her yerde çektiği halde oluyordu o sorun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiye kilit ekranı önerecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Konu başlığı güncellendi.
    -Eski ve gereksiz bilgiler temizlendi.

Not: Eklenmesini istediğiniz ya da çıkarılmasını düşündüğünüz bilgiler varsa lütfen bildirin sayfayı güncelleyeyim. Malum konu aldı başını gitti yetişemiyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukibuks

Ben 4.de para iadesi istedim ama servis bunları bahane etti. Biz para iadesini yapmıyoruz isterseniz gidin THH ye diye. Bende okulda olduğum için başvuramadım. Ama kafaya koydum yapmayı. Sonuç geç çıkar diye korkuyorum.

Seçimlilik haklarına başvurursunuz bunların içinde değişim,para iadesi veya onarım isteme hakkınız vardır zaten size değişim çıkmışsa bu hakların çıkmasıda gerekir bu seçimlilik haklarından hangisini seçeceğiniz size kalmıştır.Size değişim sunduklarında kabul etmeyip THH'ye gidebilirdiniz hatta gidin demişler bunuda dilekçede belirtirdiniz.Bilirkişi inceleyip haklıysanız sizin lehinize karar verirdi yani kazanırdınız karara 15 günlük bir itiraz hakları oluyor diye biliyorum firmanın bariz haklıysanızda yine sizin tarafınıza olumlu sonuçlanacaktır THH'nin yoğunluğuna göre değişiyor 15 gün ile 6 ay arasında sonuçlanıyormuş internette araştırdığım kadarıyla yinede siz THH'de dilekçe verirken ne kadar sürede sonuçlanacağının bilgisini alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 22 Ağustos 2016; 19:56:44 >

• Arkadaslar bugun general mobile'i aradim beta programindan cikamadigimi soyledim. Bayan stock yazilimi teknik serviste yukletebilirsiniz dedi zaten android 7.0 gelecek dedi. Ne zaman dedim. Emin degilmis ama eylul ayi dedi. . . . .

• Gozumuz aydin. Google resmi aciklamayi yapti. Android 7.0 nougat nexuslara otadan verilmeye baslandi:)

• Cm locker

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    Kaynak lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: emrhnlm

Ben Turkcell'deyim stock romdayken arada bir full çektiği halde telefon kendi kendine hattan düşüyordu, bende custom roma geçtim, sorun kalmadı şimdi. Turkcell her yerde çektiği halde oluyordu o sorun.

Hocam yeni Android sürümü ile sorun çözülme ihtimali var mıdır?

• Android Headlines
    Google Begins Android 7.0 Nougat Roll Out to Nexus Devices
    http://www.androidheadlines.com/2016/08/google-beings-android-7-0-nougat-roll-nexus-devices.html

Ve daha pekcok sitede benzer haberler var... Nougatin nexuslara verilmeye baslandigina dair.

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    Güncelleme geldi

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• Yapacagın işe Google bana daha ağustos ayı güncellemesi gelmedi.

• Ama test sürümü zaaa google trollüyo gençler

• memo13579 kullanıcısına yanıt
    Hard reset at gelir

• Güncelleme bana da geldi şuan indiriyor

• Android 7 geldi beyler. İndiriyorum.

• Kac mb lik guncelleme geldi? Bir de guncelleme alanlar preview 5 temi?

• 
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.