Şimdi Ara

General Mobile 4G Kronik Ötesi Dokunmatik Arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Son 10 günde General Mobile ile olan iletişimim aynen şu şekilde;
    17.10.2015 Vatan Bilgisayardan ürünü aldım. 1 saat kullanmadım. Dokunmatiği arızalıydı. Garantiye gönderdiler (1 saatlik ürün neden garantiye gönderilir para iadesi istememe rağmen?) Velasıl kelam 22.10.2015 tarihinde sıfır cihaz gönderdiler. Cihazı önce açmak istemedim. Sonra ikinci bi şans vermek adına açtım. Açmaz olaydım. Gerçi yiğidi öldür hakkını yeme.. Tam 2 saat düzgün çalıştı. Önceki 1 saatti. Gelişme vardı. Aynı dokunmatik arızası.. Bu sefer kendim götürdüm iş hızlansın diye.. Profilo AVM'de servise verdim. Servis ''Arıza bulunamadı'' dedi.. Azıcık gülüştük bağrıştık çağrıştık. Videoları izlettim. İkna oldular.. Para iademi istememe rağmen 3. yeni sıfır telefonu verdiler.. ((General Mobile çok yaşa GM Çok YAŞA))) Neymiş para iadesi için mahkeme kararı gerekiyormuşmuşmuşmuş...

Bakın 10 günde 3 cihaz.. 3 ü de aynı sıkıntılı.. Kimse bana KRONİK olmadığını iddaa etmesin..
    GM bütün arızalı cihazları bana kakalamaya çalışmış olamaz değil mi? Saf mı görünüyorum lan. Yüksek mühendisim ben.. !!

Diyeceğim şudur.. Gidin paranızı çöpe atın.. İhtiyaç sahibi biri bulur sevinir iyi bişey yapmış olursunuz..

Link 1
    link 2
    link 3

General Mobile 4G Kronik Ötesi Dokunmatik Arızası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkelinsan -- 27 Ekim 2015; 9:12:53 >

• Bu konudan sonra 10 parmak testi yaptım hepsini algıladı. Siyah renk bendeki ve 4g dual,acaba beyazlarda mı sıkıntı var?
  • Ücret iadesi yapmıyorlar maalesef. Discovery cihazıma en son değişim kararı çıkmış, yarın gidip soruşturacağım, her seferinde bir sivrilme oluyor zaten ister istemez karşıdaki kişi aynı şeyleri söyledikçe.
  • Ücret iademi aldım.. biraz bağrış çağrış ve tehdit ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkelinsan

Ücret iademi aldım.. biraz bağrış çağrış ve tehdit ile..

Biraz acarsaniz iyi olur neler soylediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Telefonu kesinlikle almak istemediğimi para iademi istediğimi söyledim.
    Düşünün bir cihaz alıyosunuz para miktarı önemli değil sonuçta bir para ödüyorsunuz ama cihazı kullanamıyorsunuz. 1 haftadır sürekli rezillik çekiyosunuz. Kim kullanmak ister böyle bir cihazı?

Telpa parayı bize ödemediğiniz için para iadesini ben değil Vatan bilgisayar yapabilir diyor. Vatan bilgisayar da telpadan garantiden alacağım sıfır telefonun kendi ürünleri olmadığı için iade edemem diyor.
    Vatan bilgisayar çözmeye çalıştı. Telpa işi yokuşa sürdü hep. Vatan sadece garantiden cihaz alma cihaz değişimi uygundur raporunu al bana getir diyor. Telpa da öyle bir yazı vermem telefon veririm diyor.
    Telefonu adamın ağzına sokmaya çalışınca ''Biz vatana bu telefonu satalım telefonu vatan size satsın sonra hemen ürün iadesi yapın'' dediler. Olayı öyle çözdük

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.