Şimdi Ara

General ht300 oda termostatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eca proteus premix cihazıma general ht300 oda termostatı taktım. Ancak anlayamadığım bir nokta var. Cihaz oda sıcaklığına geldiği zaman kendini kapatıyor.Isı düştüğü zaman tekrardan devreye de giriyor bunda bir problemim yok ama merak ettiğim şu.

Odanın ayarlanan ısına gelene kadar da kombi sürekli eski sistemdeki gibi ayarladığım su sıcaklığına geldiği zaman kendisini bir kapatıp bir açıyor. Normalde de bu şekilde mi çalışır yoksa oda ısınına ulaşana kadar kombinin asla kapanmaması mı lazım. İnternette araştırdığım kadarıyla bi parametre ayarı varmış p44 diye ama benim cihaz 2019 öncesi olduğu için p42 ye kadar var.

• Onunda bir ayarı vardı hocam bildiğim kadarıyla. Kombinin modeliyle ararsan bulursun muhtemelen.

• DragonRush kullanıcısına yanıt

hocam yani ayarlanan ısıya gelene kadar kombinin hiç kapanmaması gerekiyor doğru mudur? tam o noktayı anlamlandıramadım.

• mustitrg92 M kullanıcısına yanıt
    Evet termostattaki ısıya gelene kadar sürekli çalışması gerekiyor. Bende ht300 hs modeli var Bosch kombi ile kullanıyorum belirnenen ısıya gelene kadar sürekli olarak çalışıyor.. Eski modellerdeki kombilerde extradan ayar yapılması gerekiyormuş ama. Dediğim gibi kombi modeline göre aratın internette vardır bilgiler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam ben araştırdım bulamadım malesef bi yardımcı olabilir misiniz :(

• kombi kalorifer ayarı maksimum konumda mı? eğer değilse maksimuma getirin öyle deneyin. video da parametre ayarlarını gösteriyor

İsmâil Hakkı FEYZİOĞLUyoutube
    *** BÖLÜMLER *** 00:00 giriş 01:11 tüm parametre ayarları(ts parametreleri değişkenleri) 04:53 ın ve hi diğer servis menüsü hizmet listesi parametre ayarları 09:27 confeo premix termostat parametre ayarı (ayrıca) Oda Termostatı Parametre Ayarları | Eca Proteus Confeo Calora Citius Premix Kombi Parametre Ayarları #ecaparametre #eca #ecakombi #cosa #odatermostat #odaısıdenetir
    https://www.youtube.com/watch?v=EqtjMoDiRvc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akula06 -- 26 Ocak 2024; 17:17:5 >
  • akula06 A kullanıcısına yanıt

hocam maksimum derken anlamadım 80 derecede mi çalıştırayım kombiyi.Yoğuşmalı kombilerde bu doğru olmaz diye biliyorum ben. şuan 55-60 arası çalıştırıyorum ben. Tüketime de olumsuz etkisi olmaz mı bu durumun?

• Bende de 250rf var cidden işkence geldi kaldırıp attım kullanmıyorum normal şekilde kullanırım daha iyi dereceyi ayarlıyom hiç durmadan calısıyor sonrasında ılık tutacağına kapatıyor abicim öyle ev sıcak kalmaz daha cok calıştırıyon cihazı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.