Şimdi Ara

Genel Pnp Olmayan Monitör Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün bilgisayarımda bir sorun oluştu.Herhangi bir yerde hata v.b olmadan birden böyle oldu.Bir kere daha başıma gelmişti çözmüştüm ancak bu sefer yapamadım.

3 saat önce format attım belki yazılımsal bir sorundan olabilir diye ancak nafile.

Uzatmadan sorunum şu Genel PnP olmayan monitör sorunu var.

Normal maksimum çözünürlüğüm 1600.900 iken 1600.200 oldu çözünürlük falan hep bozuldu.

Sonra kablolar ile oynadım ekran kartını gördü ancak bu seferde çözünürlüğü seçemiyorum

Yani anlayamadım gitti yazılımsal bir sorun yok donanım ile ilgilide yok olmadı gitti..

Aranızda sorunu yaşayan veya çözüm hakkında fikri olan arkadaşlarımız varsa yorumlarınızı bekliyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker5455 -- 18 Aralık 2013; 22:18:42 >

• Driver Pack Solutuon
    bunu kurun bu sizin yerinize sürücülerinizi güncelleyecek ve eksiklerinizi giderecek...İnternet açık olmak kaydı ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

Driver Pack Solutuon
    bunu kurun bu sizin yerinize sürücülerinizi güncelleyecek ve eksiklerinizi giderecek...İnternet açık olmak kaydı ile..

Teşekkürler ancak bulamadı..
  • Sorunu çözdüm, benim gibi bu sorun ile uğraşan var ise kablolara dikkat etsin yazılımsal bir sorun değil.Ben VGA kablosunu orijinal olmayan ile kullanıyrdm yani sonradan aldığım bir kablo ile orijinal kabloyu düzgün bir şekilde taktım ve yeniden başlattım sorun çözüldü...

Teşekkürle
    r...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.