Şimdi Ara

Genel bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bazı sorularım var mantıklı bir cevap verirseniz sevinirim oyuncu özellikleriyle ilgili

Frikik kullanıyoruz bir tarafta uzun şutu 20 ,frikiği 19 adamınız var bir yanda da uzun şutu 15 ,frikiği 15 adamınız var.Benim bildiğim frikiği 19 adamın frikikten leblebi gibi gol atması lazım ama bu adamın sezon boyunca attığı gol sayısı frikikten 2 diğer yanda özelliği 15 olan adamın attığı gol sayısı frikikten minimum 10.

Türkiye Kupasında finale kalıyorum maç berabere bitiyor penaltılara kalıyoruz, ben oyuncularımı şeçiyorum benim penaltı atan oyuncularımdan en kötü atanını özelliği 15 iken penaltıları 5-3 kaybediyorum sonra bakıyorum benim penaltıyı kaçıran 2 adamımın özelliğine 17-18 bunun karşısında rakip takımda penaltıyı köşeye bırakan adamların özelliği 8-9 .Ulen benim adamlarım bile bunlar kadar güzel penaltıyı köşeye bırakamıyor

Ben Ruben Rochina diye forvet aldım Barca'nın altyapısından 18 yaşında bu herifin bitiriciliği 2 senede 19 a vurdu, soğukkanlılığı 16, bütün fiziksel özellikleri en kötü 15,leblebi gibi gol atması gerekirken, koca sezonda attığı gol sayısı en fazla 16 bilemedin 17, bunu alıyosun beğenmediğin bitiriciği 13 olan Nobreyi koyuyosun adam gol kralı oluyor

Türkiye Kupası maçı yapıyosun rakip köy takımı gibi ellerini ovuşturuyosun maçtan önce ulan 5 mi atarım 6 mı atarım diye maça çıkıyosun Allah ne verdiyse saldırıyosun takıma, bütün maç rakibin yarı sahasının yarısında geçiyor adeta maç ve sonuç 0-0 Kaleci öyle goller kuratıyor ki karşı karşıya, 6 pastan, uzaktan şutlar ,ulan ne kaleciymiş be diyosun,maçın adamı seçiliyor notu 8.5 ,bakıyorum özelliklerine gülersiniz ha kaleci özellikleri 8 ile 13 arasında değişiyor Bir de bunu şöylesi var 85 dakika rakibi eziyosunuz, adamlar bir pozisyonda siz hücum ederken topu kapıp kontraya kalkıyor, şutu vuruyor, sizin kaleci kornere çeliyor, maçın ilk kornerini atıyor takım kendi adına,korneri kullanıyor kafa özelliği 8 ,zıplaması 10 olan rakip defans oyuncusu sizin kafa özelliği 15, zıplaması 15 olan adamızın üzerinden kafaya kalkıyor golü atıyor, tabi o ara çıldırıyorum ben Ama bu hep oluyor, maçtan önce fark bekiyosunuz, ya kaleci devleşiyor ya da son dakikalarda kontradan gol yiyosunuz.

Normal bir lig maçı oynuyosunuz uzun şutu 18 adamınız var, buna talimat vermişsiniz, sen nerden görürsen vur diye, maçın bir anında rakip orta saha oyuncusu 25 metre çaprazdan topu 90 a asıyor,Maçtan sonra ,ne vurdu bee kimmiş bu, diye bakıyosunuz uzun şut atma özelliği 9 Ulen sizin uzun şut atma özelliği 18 olan adamınız aynı yerden utanmasa taca atacak topu, elin adamı 90 a asıyor.

Hayır ben menejerlik oyunlarını yeni oynayan birisi değilimki, ben cm 01-02 den beri menejerlik oyunlarını her sene oynarım,oyun 3dye geçtiğinden beri, dengesizleşti gibi geldi ya da oyuncu alırken artık özelliklerine dikkat etmiyor muyuz ? ya da benim bilmediğim gizli bir özellik falan mı çıktı ? Szilerin fikirlerini almak istiyorum.

• Başlığı değiştir. Uzun bir soru yaz

Öncelikle bu bahsettiklerinin hepsi futbolda da olabilen şeyler. Ama olabilen diyorum, yani her zaman olan ve normal karşılanması gereken durumlar değil. Normaller, ama her zaman değil. Ya da öyle bir şey işte.

Oyunun ciddi ciddi denge problemi var zaten, bunu yırtına yırtına söylüyoruz. Patch ile kesinlikle düzeltilecektir. Oyun şu haliyle karşı tarafa da yenme şansı vermek için dengeyi oyuncu kontrolündeki takıma handikap sağlayarak veriyor.

Her şey rakamsal değer demek değildir. Bir forvetin bitiriciliği bir başkasından düşükse ama diğer tüm şartlar eşit ise bitiriciliği düşük olan daha fazla gol atabilir. Tabi taktikle, milliyeti ile, squad harmony ile, oyuncularla anlaşması ile ve favori takımlar/favori kişiler listesi ile de doğrudan alâkalı bu durum.

Bende de Tavşanlı Linyitspor, Göttingen Belediyespor kıvamındaki takımlarla arada sırada zorlanma durumu oluyor. Frikikten, golden gol olayını da azalttılar artık. Önceden 10 frikikten 8-9'u gol oluyordu.

Bakın, size tavsiyem nedir biliyor musunuz? (Cevabını beklemeyeceksin di mi Cevat abi? -Yok Benjamin bi sus ya) eööh bilmiyorsunuz. Tavsiyemi söylerdim ama spoiler olur diye söylemiyorum (Ehheh mesajı burada bitirdiğimi düşünsene). Oyunu önceki oyunlarla karşılaştırmadan oynayın. Yeni bir oyun bu, oyunun mekaniği de transfer sistemi de kısmi ve radikal değişikliklere gitti. Bu oyun nasılsa öyle kabul edin. Çünkü ciddi dengesizlik problemleri bile oyunu oynamamaya sebep olacak kadar rahatsız edici değil. Alışın artık, mükemmele yakın hatasız menejerlik oyunu çıkartmıyorlar.

Edith Piaf: Golden gol oranı ne lan? Kornerden olacak orası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 16 Kasım 2009; 14:34:28 >

• frikik olayı benimde canımı sıktı ben gs ye beckhamı aldım üsütne freekick atan adam yok dünyada adam daha bi tane gol atmadı freekickten daha doğrusu kaleye vurmuyo hiç..hep orta veya pas..bende kendimi teselli ediyom sürekli vay be adam hiç bencil değil tkaım ruhu var flan diye :D bu fricik,penaltı kullanma veya gol atabilme teknik özelliklerin ynaında mental özelliklerde gerektiriyo..mental özelliklerin hatta çok fazla etkisi var..örenğin dedğin gibi bitiricilik 19 adam 3-5 gol atyo lig boyunca ama bitiricilik 14 olan adam 15-20 gol atabiliyo..böle bişi olduğunda adamları bi kıyasla bakalım hangisinde ne artılar var hangisinde ne eksiler var..mesela forvet için soğuk kanlılık(composure),topsuz alan (of the ball),önceden sezme(anticipation),karar verme yeteneği (decision) diğer önemli gol atmada direk rol oynayan faktörler..bitiricilik adamın pozisyon bulduğunda gol atabilme yeteneğidir,yani pozisyonlara girdiğinde fırsatları değerlendirme yeteneği,ama bitiricilik 19 olan adamda topsuz alan düşükse bu adam boş alanlara kaçmaz mal gibi olduğu yerde durur,önceden sezme düşükse gelen ortaların veya pasların nereye gideceğini kestiremez ve pozisyona giremez..pozisyona giremeyen bi forvetin isterse bitiriciliği 21 olsun gol atamaz..diğre yandan bitiriciliği orta düzeyde (13-14) olan bi futbolcuda topsuz alan,önceden sezme faln yüksekse (17-18) daha çok pozisyona girer ve emin ol daha çok gol atar..bu sölediklerimin yanı sıra adamın o günkü form durumu,morali flan hep etki eder..

eskiden beri oynuyomuşsun gerçi fm-cm biliyosundur bunları ama ben yine paylaşiyim dedim bilmeyen arkdaşlar olabiilir..

• Bende frikiki 19 olan Cardozo leblebi gibi gol atıyor firikikten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Uygulamalar hakkında bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.