Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda gayrettepeye sabotaj yapicaz nasil bir yerdir arizasiz gunu yok.
  • Hort.

Sanırım bende değil sorun sadece resmen sürünmeye başladı 30 dakikadır.

Telekom abuk subuk işler yapacağına adam gibi alt yapı yap

Gene Ne Oldu İnternete?

• quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Hort.

Sanırım bende değil sorun sadece resmen sürünmeye başladı 30 dakikadır.

Telekom abuk subuk işler yapacağına adam gibi alt yapı yap

Gene Ne Oldu İnternete?

Ne desem. Her şeyi gayet düzgün şekilde açıklamışsın. ALTYAPI YAP

• 8900 kbps çeken hattımı 9376 kbps'ye çıkardılar kendi kafalarına göre. Daha önce 950 kb/s maksimum görürken şimdi 1100 kb/s görüyorum ama saat başı düşüyor bağlantı, online oyun oynayamaz oldum. Tam oyunların ortasında disconnect oluyorum. Aradım, indirin beni 6 mbit'e dedim, indiremeyiz hattınız 8 mbit'i tam destekliyor dediler. Saçmalığa gel. Yazın başında ufacık bi artış sağladılar ama sabit değil, istemiyor kadeşim bağlantım kopmasın yeter bana yemişim 100 kb/s artışı. Ha 900'le indirmişim ha 1000'le indirmişim banane. Saat başı kopacaksa ne anladım bu işten. 3 aydır bakım var diyerek geçiştiriyorlar, biliyorum ki hattım 950 kb/s'den fazlasını kaldırmıyor, bana ne diye zorla 1000+ veriyorsun? Cinnet geçiricem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 24 Ekim 2011; 0:46:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

8900 kbps çeken hattımı 9376 kbps'ye çıkardılar kendi kafalarına göre. Daha önce 950 kb/s maksimum görürken şimdi 1100 kb/s görüyorum ama saat başı düşüyor bağlantı, online oyun oynayamaz oldum. Tam oyunların ortasında disconnect oluyorum. Aradım, indirin beni 6 mbit'e dedim, indiremeyiz hattınız 8 mbit'i tam destekliyor dediler. Saçmalığa gel. Yazın başında ufacık bi artış sağladılar ama sabit değil, istemiyor kadeşim bağlantım kopmasın yeter bana yemişim 100 kb/s artışı. Ha 900'le indirmişim ha 1000'le indirmişim banane. Saat başı kopacaksa ne anladım bu işten. 3 aydır bakım var diyerek geçiştiriyorlar, biliyorum ki hattım 950 kb/s'den fazlasını kaldırmıyor, bana ne diye zorla 1000+ veriyorsun? Cinnet geçiricem.

Hattımı düşürün demeyin doğrudan dakika başı bağlantı kopuyor. Arıza kaydı oluşturun deyin. Saniyesine hızınızı 4 kadar bile düşürürler. Hiç merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

8900 kbps çeken hattımı 9376 kbps'ye çıkardılar kendi kafalarına göre. Daha önce 950 kb/s maksimum görürken şimdi 1100 kb/s görüyorum ama saat başı düşüyor bağlantı, online oyun oynayamaz oldum. Tam oyunların ortasında disconnect oluyorum. Aradım, indirin beni 6 mbit'e dedim, indiremeyiz hattınız 8 mbit'i tam destekliyor dediler. Saçmalığa gel. Yazın başında ufacık bi artış sağladılar ama sabit değil, istemiyor kadeşim bağlantım kopmasın yeter bana yemişim 100 kb/s artışı. Ha 900'le indirmişim ha 1000'le indirmişim banane. Saat başı kopacaksa ne anladım bu işten. 3 aydır bakım var diyerek geçiştiriyorlar, biliyorum ki hattım 950 kb/s'den fazlasını kaldırmıyor, bana ne diye zorla 1000+ veriyorsun? Cinnet geçiricem.

Hattımı düşürün demeyin doğrudan dakika başı bağlantı kopuyor. Arıza kaydı oluşturun deyin. Saniyesine hızınızı 4 kadar bile düşürürler. Hiç merak etmeyin.

Arıza kaydını yaptım zaten, bakım var diyorlar sürekli. Biliyorum 2 senedir 8900 olarak kullanıyordum bir kere bile düşme olmadı. Ne zaman bunlar 9300 küsüre çıkardılar beni kopmalar başladı, demek ki hattım kaldırmıyor. Anlatıyorum kadına, 2 senedir 8900 kullanıyordum sorun yoktu siz hızımı arttırdınız ama hattım desteklemiyor düşüyorum sürekli diyorum, bakım çalışmasından düşüyorsunuzdur diyor. Sinyal tam geliyormuş. E geliyor eyvallah ama gidiyor 1 saat sonra işte sen görmüyorsun onu :) Yahu razıyım indirsinler yine eski hızıma. fıstık gibi 900'le çekerdim dosyaları 1 kere bile bağlantı kopmazdı, şimdi 1000+ üzerine çıkardılar saat başı gidiyor. Aynı paraya daha az hız almaya razıyım ama montofollar anlamıyor, desteklemiyor hattım işte :D Komedi resmen ya. Hala diyor splitter, yok peynir kutusu. Tövbe ya cidden tövbe :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 24 Ekim 2011; 2:16:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Arıza kaydını yaptım zaten, bakım var diyorlar sürekli. Biliyorum 2 senedir 8900 olarak kullanıyordum bir kere bile düşme olmadı. Ne zaman bunlar 9300 küsüre çıkardılar beni kopmalar başladı, demek ki hattım kaldırmıyor. Anlatıyorum kadına, 2 senedir 8900 kullanıyordum sorun yoktu siz hızımı arttırdınız ama hattım desteklemiyor düşüyorum sürekli diyorum, bakım çalışmasından düşüyorsunuzdur diyor. Sinyal tam geliyormuş. E geliyor eyvallah ama gidiyor 1 saat sonra işte sen görmüyorsun onu :) Yahu razıyım indirsinler yine eski hızıma. fıstık gibi 900'le çekerdim dosyaları 1 kere bile bağlantı kopmazdı, şimdi 1000+ üzerine çıkardılar saat başı gidiyor. Aynı paraya daha az hız almaya razıyım ama montofollar anlamıyor, desteklemiyor hattım işte :D Komedi resmen ya. Hala diyor splitter, yok peynir kutusu. Tövbe ya cidden tövbe :)

Twitter üzerinden TTNET Destek sayfası var. Sorununuzu oraya yazın. Bir gün gecikmeli de olsa güncelleme yapacaklardır hattınızda

• bu 8 mb lari 9 a cikarma olayi sadece ttnet temi var diger lerinde yokmu ?
  • Bıktım ya yeter yurt dışı yeni yine yeniden çöktü of of ne zaman adam gibi kullanabileceğiz telekom şu neti
  • Birkaç gündür neler neler çektim ya olmaz olsun seninz gibi TTnet 2 mbps bazen 3 lerde bazen 1 lerde bazen 4 lerde bazende 19 mbps ye kadar çıktım oysa benim 1-8 e kadardı gün içerisinde o kadar çok değişiyor ki hatta saat içinde bu TTneti anlamak imkansız
  • Çıkışlarda yine sorun mu var acaba?
  • quote:

benim net 9145 kbps yazıyordu modemde... 8 mbit'e kadar sınırsız (54 tl) kullanıyordum. yazın nakil yaptırdım, hızım modemde 8000 küsur olarak yazıyordu. yaz bitince önceki yere nakil yaptırdım yeniden... gene 8000 küsur yazıyodu modemde... 10-15 gün tekrar 9145 kbbs oldu... ben de anlamadım ama 400 gb oldu kota, ve de 950 kb ile download yapıyorum...

bağlantı kopması sorunu falan yok bende...

• Bu konunun bu kadar ilerleyebileceğini tahmin etmemiştim
  • Önce İstanbuldaki arkadaşlar kopuyoruz gidiyoruz dediler 3 gün sonra Konya ya geldi. Gene dakika başı kopuyor.

Nerede açık varsa oranın çok iyi olduğuna dair reklam yapıyorlar ya buna uyuz oluyorum. Son reklam hiç kopma yaşamayan online oyuncular. Reklamdan 1 ay sonra adsl pert.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Bu konunun bu kadar ilerleyebileceğini tahmin etmemiştim

konu sahibinden çıktı halka mal oldu ...
    bu duruma düşürenler utansın
  • Net şuan felç durumda. (istanbul)
  • Halinize şükür edin

Gene Ne Oldu İnternete?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 3 Kasım 2011; 18:10:27 >
  • Küçükçekmece'de sorun yok.

Gene Ne Oldu İnternete?
  • Öğlen bir ara 3-5 defa gidip geldi ama şimdi sorun yok.

Gene Ne Oldu İnternete?
  • istanbul esenyurtta evim ve net berbat bazen google'a griyor ozaman cama çıkıp sevinçten silah patlatasım geliyor, O derece. sonrada arıyoruz vay efendim istasyona uzaksınız da falanda filan, e ozaman önceden söyle şunu neden 8öb sınırsız baglıyorsun lale.sinirlerimi bozuyorlar ya
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.