Şimdi Ara

??? Gençturkcell Mc Donald's Kampanyası Hakkında Bir Soru ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençturkcell liler Mc Donald's dan 9menüden birini alana diğer istediğin diğer bir menü bedava kampanyasında en az 3 ay içinde bir defa kontor yüklemiş olmanız gerekiyor yazıyor...

Ben hazırkartı 17 mart ta aldım (telsimi yani vodafone u bırakıp turkcelle geçtim ) hiç kontör yüklemedim 100 kontor açılışta veriyorya daha hepsini harçamadım şimdi kontör yüklemeden bu kampanyadan yararlanabilirmiyim yoksa 100kontör yüklememmi lazım ??? bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim....
    şimdiden ilgilenenlere teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 10 Nisan 2007; 17:17:35 >

• büyük ihtimalle kontör alıp yükleyip hattı aktif duruma geçirmek gerekio olabilir ama sanırım yeni olduğu için gerekmior olabilir. gençtürkcell şifren varsa olur herhalde dene de göre yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciko_Seko

gencturkcell şifrem var, bakalım bu akşam gidicem şanşa artık olursa olur olmazsa kontör yükleyip 30 nisana kadar beleşe saldırcaz
    Hocam 17 Mart'da aldım diyorsun daha 1 ay geçmemiş bile eğer ilk verilen kontör sayılıyorsa yüklemeye -ki bence sayılıyordur büyük bir ihtimalle-. Turkcell hem McDonalds hemde sinema bileti işini gayet güzel yaptı. Tebrik ediyorum konusu gelmişken .
  • quote:

Orijinalden alıntı: feat

Hocam 17 Mart'da aldım diyorsun daha 1 ay geçmemiş bile eğer ilk verilen kontör sayılıyorsa yüklemeye -ki bence sayılıyordur büyük bir ihtimalle-. Turkcell hem McDonalds hemde sinema bileti işini gayet güzel yaptı. Tebrik ediyorum konusu gelmişken .

Alıntıları Göster
    ben bi kere gittim bana şifre sormadılar gençturkcelliyim diye söyledim şifre falan sormadılar :)
    2 tane parası verdim 4 tane aldım çıktım gittim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: gsserhat

ben bi kere gittim bana şifre sormadılar gençturkcelliyim diye söyledim şifre falan sormadılar :)

Alıntıları Göster
    çok kalabalıkken uğraşmıyorlar bile bazen direk veriyolar

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

ahahah çok iimiş kalabalıkken gidicem ben gençtürkselliyim dicem :) (turkcell hattım bile yok )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

ahahah çok iimiş kalabalıkken gidicem ben gençtürkselliyim dicem :) (turkcell hattım bile yok )

Alıntıları Göster
    ya bi arkadaşınızn şifresini alın. benm arkım vodafonelu benm şifremle yiyp duruor.

• quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

ya bi arkadaşınızn şifresini alın. benm arkım vodafonelu benm şifremle yiyp duruor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nacde

benm şifremle yiyp duruor.

amma açmış o da :) yemeden duramıor demek, fazla yemesin hocam :=)

Orijinalden alıntı: gsserhat

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gsserhat

Yahu peki menünün aynısını mı veriyorlar? Nası oluyor? En ufak boy menü hediye ediliyor diye duymuştum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feat -- 11 Nisan 2007; 22:40:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feat

quote:

Orjinalden alıntı: gsserhat

Yahu peki menünün aynısını mı veriyorlar? Nası oluyor? En ufak boy menü hediye ediliyor diye duymuştum?

Alıntıları Göster
    way be aşmışlar olayı ama hamburger fazla yememelı mazallah dokunur fln

• quote:

Orijinalden alıntı: dope

way be aşmışlar olayı ama hamburger fazla yememelı mazallah dokunur fln

Alıntıları Göster
    standart menüde ne varsa onu veriyorlar. büyük seçim almak isterseniz iki menü için de büyük seçim farkı ödüyorsunuz ama çok ucuza geliyor yine de. hamburger menü alıranız kişi başı 3 ytl'den daha az birşey ödüyorsunuz.

Orijinalden alıntı: sinangin

standart menüde ne varsa onu veriyorlar. büyük seçim almak isterseniz iki menü için de büyük seçim farkı ödüyorsunuz ama çok ucuza geliyor yine de. hamburger menü alıranız kişi başı 3 ytl'den daha az birşey ödüyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Beyler Antalya Migros Subesine Gittigim Zaman Poat Cihazı Veriolar Sifreyi Ve Tel Nosunu Gir Diolar Dier Subeye Gidiom Sifre Bile Sormuolar Cok Ciddiyim...Ara Sıra Tel Numarasnı Ve Sifreni $uraya Yaz Diolar Yaz Dedikleride Not Kagıdı Gibi Bisey
    Bu Aralar Mc Turbo Etli Yiyiyorum Hep

• quote:

Orijinalden alıntı: CixSKY

Beyler Antalya Migros Subesine Gittigim Zaman Poat Cihazı Veriolar Sifreyi Ve Tel Nosunu Gir Diolar Dier Subeye Gidiom Sifre Bile Sormuolar Cok Ciddiyim...Ara Sıra Tel Numarasnı Ve Sifreni $uraya Yaz Diolar Yaz Dedikleride Not Kagıdı Gibi Bisey
    Bu Aralar Mc Turbo Etli Yiyiyorum Hep

Alıntıları Göster
    ama ne yazıkki bitiyor umarım yeni anlaşmayı burger king le yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: halilaslan

ama ne yazıkki bitiyor umarım yeni anlaşmayı burger king le yaparlar

Alıntıları Göster
    Süper valla mc donalds da 2 kişi yemek yiyip çıkıştada iştecellden 2 kişi kahve içiyoruz gloria da tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: monodoks

Süper valla mc donalds da 2 kişi yemek yiyip çıkıştada iştecellden 2 kişi kahve içiyoruz gloria da tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    7,5 milyona iki kişi doyuyor iyi oluyor. ama 10 tane menüden 4 5 tanesinde geçiyor. misal big mac de geçmiyor. ona rağmen iyi bişi 3,75 liraya bir köfte burger patates ve kola hiçbi yerde yiyemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

7,5 milyona iki kişi doyuyor iyi oluyor. ama 10 tane menüden 4 5 tanesinde geçiyor. misal big mac de geçmiyor. ona rağmen iyi bişi 3,75 liraya bir köfte burger patates ve kola hiçbi yerde yiyemezsin

Alıntıları Göster
    Beyler kampanyan1n bitis tarihi ne zaman?

Orijinalden alıntı: Kassady

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DEJ@WU

Sanırım bitmiş menüde önceden kampanya hakkında bilgi vardı şu anda listeden kaldırılmış;

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/

• quote:

Orijinalden alıntı: Walandyl

quote:

Orjinalden alıntı: DEJ@WU

Sanırım bitmiş menüde önceden kampanya hakkında bilgi vardı şu anda listeden kaldırılmış;

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/

Alıntıları Göster
    evet 30 nisanda bitti inşallah yeni bir yemek kampanyası yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciko_Seko

evet 30 nisanda bitti inşallah yeni bir yemek kampanyası yaparlar

Alıntıları Göster
    bencede iyi oluyo böle beleş ler yauu

nerde beleş oraya yerleş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.