Bildirim
Gençlik korku filmi tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: killsomething
az önce açtım silinmiş bi b.k anlamadım.4 tane erkek kız genç falan tatile gidiolar ormanda kayboluyolar falan bu tür film lazım.Breed gibi filmler ..
Genellikle oyle flimler içinde cinsellik + mutasyona ugramış canlılar oldugu 3. sınıf amerikan flimleri oluyor -
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
quote:
az önce açtım silinmiş bi b.k anlamadım.4 tane erkek kız genç falan tatile gidiolar ormanda kayboluyolar falan bu tür film lazım.Breed gibi filmler ..
Genellikle oyle flimler içinde cinsellik + mutasyona ugramış canlılar oldugu 3. sınıf amerikan flimleri oluyor
tamam işte onlardan olucak.breeed filmi çok güzeldi mesela.yatarken izlicem arkadaşım -
Eden Lake , Wilderness , Texas Chainsaw serisi , Wrong Turn serisi , The Hill Have Eyes serisi , Timber Falls , Blair Witch vs vs -
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
quote:
Genellikle oyle flimler içinde cinsellik + mutasyona ugramış canlılar oldugu 3. sınıf amerikan flimleri oluyor
Haklısın ama arkadaşında o tür filmler hoşuna gidiyor demek ki..
The Descent ve Wrong Turn izleyebilirsin mesela. -
oooof nolmuş bu foruma ya yok kapatırlaar yok taşırlar konuyu.konu dışına açtık işte burda yazan yok -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristokrat06 -- 17 Mart 2009; 19:08:00 > -
Eden lake -
devam başka.basit olabilir çünkü özellikle açıp izlemiyecem ben de biliyorum saçma olduklarını uyurken iyi gidiyo -
quote:
Orjinalden alıntı: aristokrat06
Lanetli topraklar Gerçekten Güzel Bi Örn
-
Cry_Wolf'ta iyidir korku değil ama gerilim
-
Yukarda da yazmış bir arkadaş...Korku Kapanı 1.filmi güzeldir. -
Evet ya, biraz daha film önerebilir misinz?
Ben de "Bir grup arkadaş bir yere gidiyor ve başlarına birşey geliyor." konulu filmleri çok seviyorum. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: MrBektas99
Ben de "Bir grup arkadaş bir yere gidiyor ve başlarına birşey geliyor." konulu filmleri çok seviyorum. :)
The hills run redtam aradığın film
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kivi suyu
quote:
Orijinalden alıntı: MrBektas99
Ben de "Bir grup arkadaş bir yere gidiyor ve başlarına birşey geliyor." konulu filmleri çok seviyorum. :)
The hills run redtam aradığın film
Sağol -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X