Şimdi Ara

Gençlik Dizileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnş. konuyu doğru yere açmışımdır.

    Söylemek istediğim şu: Eskiden Disney Channel televizyon kanalında gençlik dizileri başlıyordu. Bu dizileri izler, severdim. Özellikle Waverly Büyücüleri , Bakıcım Bir Vampir dizisini. Ama bu diziler kaldırıldı. Ben genç olduğumdan kendime bir dizi bulamıyorum. Waverly Büyücleri tarzı komedi gençlik dizileri yayınlayan bir televizyon kanalı biliyor musunuz? Biliyorsanızda söyler misiniz? (Parasız Kanal Olsun) İnternetten eski Disney gençlik dizilerini izliyorum ama hepsi final vermiş durumda. Aktif , final vermemiş bir gençlik dizisi veya yayınlayan kanal biliyorsanız lütfen söyleyin. (yabancı dizi olsun , türkçe dublajlı olsun , komedi olsun , doğaüstü şeyler olsun . Örnek vampirler, büyücüler,cadılar, zombiler, kurtadamlar, kısaca Waverly Büyücüleri gibi )



  • Ergenlik seviyesi yüksek bir dizi olan teenwolfu sana önerebilirim. Bir tanıdık göstermişti bize 3-4 dakika ancak seyredebilmiştim.
  • sağol ama korku olmasın komedi , doğaüstü olsun (doğaüstü olmasada olur)
  • semihgamer124 S kullanıcısına yanıt
    Teen wolf izleyebilirsin.Korku içeriyor gibi gözükse de pek korku içeriği yok ergen dizisi.Doğa üstü sayılmayacak dizi olarak the 100 önerebilirim.Konusu düzgün sayılsa da işlenişi ergen dizisi.
  • Baywatch dizisini izleyebilirsin. Bol bol bikinili kızlar var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickelodeon in gençlik dizilerini izlemediysen bi bak derim Supernatural a da bakabilirsin gerilim dogaustu dizisi seversin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DC-CW dizileri hoşuna gider sanırım fazla gençlik olmasa da. Shadowhunters var fena değil.

    Red Oaks ve Degrassi serisini de önerebilirim sanırım fakat bu ikisi gençlik dizilerine göre biraz daha ciddi bir havada. Sevip sevmeyeceğini bilmiyorum. Ayrıca Degrassi'nin çoğu bölümü için Türkçe altyazıyı geçtim İngilizce bile bulamaman mümkün.

    Kendine göre bir şeyler seçersin artık

    Edit: @North Jon arkadaşın dediği gibi Nickelodeon dizileri güzel oluyor. Fakat elinin altında Dijitürk falan yoksa ve para vermek istemiyorsan bulmak biraz zorlayıcı olabiliyor diğer daha popüler dizilere göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 7 Eylül 2017; 18:46:25 >
  • One Tree Hill

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne kadar dikkatini çeker bilemiyorum ama skam dizisini tavsiye ederim . kısa bir özet geçecek olursak Norveç te çekildi dizi . Norveç gençlik dizisi olarak tüm avrupa da baya ilgi gördü . dizi ile ilgili en çarpıcı şeyler ise dizi oyunculari tamamen amatör . ve karakterler ile ilgili mesajlaşma vs herşey ayni anda dizinin sitesinde yayınlanıyordu . tabi dizi final yaptı o ayrı bir olay ama vakit geçsin , egleneyim , birde Norveç gençlerinin hayatini göreyim dersen mutlaka izle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • misfits ilk sezonu izleyip bıraktım belki beğenirsin...
  • skam izleyebilirsin final yaptı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.