Şimdi Ara

gençlik bitmiş. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
7.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bizim şirkette bir depocu var askeri ücrete çalışıyor .. sizin etrafınızdada vardır gunluğu 25 tl ye falan geliyor bu insanlar geçen gördüm kusarak çalışıyordu adam hasta hasta çalışıyordu bir yükler taşıyor çuval çuval malzemeler ... yani demek istediğim güzel abim ver mahkemeye sen ben o şu bu o musade ettikçe bu şrfsizler devam edecekler boyle kolay yoldan kazanma çabasına dalga bile geçiyorlarsa mazeret değil daha beter bence ver mahkemeye devam et süründür
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wasell


    quote:

    Orijinalden alıntı: War Star

    Cezalandırmak iyi bir yöntem olsaydı dünyada suç diye birşey kalmazdı.5 çorap için hapse girmezler belki ama sicillerine işler.Bu hataları ömürleri boyunca peşlerinden gelir.Yapmamaları gereken birşey yapmışlar.Bunun karşılığı ömürleri boyunca taşıyacakları bir damga vermek onlara diyorsan yap.Zaten çok işe yarayan birşey bu.

    Ceza vermek süper bir yöntem.Ulan şuraya bak ya Birileri bankaları hortumlar, birileri milyar dolarlar kazanır 3 kuruş vergi verir, birisi devletin ödeneğiyle 30 milyar kirası olan evde oturur bunlara gıkınız çıkmaz haberlerde izler yutkunursunuz birkaç öğrenci çorap çalınca aslan kesilirsiniz.Yiyosa en büyük hırsızları mahkemeye çıkartın çıkın meydanlarda hesap sorun yermi? Yemez.Ülkeyi bu hale getirip 3 kuruş için milleti birbirine düşüren şerefsizlere hesap sormaya gelince kuzu, 2 öğrenciye gelince aslan.

    Çocukların yaptığı işi asla savunmuyorum sadece şunu söylüyorum o çeksinler cezalarını diyenler önce aynı şeyi en profesyonel takım elbiseli hırsızlar için söylemeye cesaret etsinler ondan sonra öğrencilere sıra gelsin.

    Çocuklar zaten yeterince kormuştur ailelerine durumu anlatmak şartıyla ben olsam şikayetimi geri alırdım.

    Ayrıca biten gençlik değil Türk halkının ta kendisi.Bitmiş dediğin gençlerimiz hepimizin çocukları bu vatanın evlatları eğer öyle birşey varsa asıl biten onlar değil onları yetiştiren ve bu ülkeyi bu hale getiren bizleriz demektir.Gençlerin yaptığına hata denir bizim yaptığımıza suç denir.Bunuda "gençlik bitmiş" diyip tüm gençliğe mal ettiğiniz için söylüyorum.


    Aynı adam (şu sözde öğrenci olan) senin evine girse "Daha büyük hırsızlar var bu memlekette. Al git kardeşim helal olsun." mu diyecektin? Böyle saçma bir düşünce tarzı olmaz.

    Sana bir şey soracağım hiç bir yerden bir şey çaldın mı?

    Çok güzel yazmışsın War Star, teşekkür ediyorum.

    Arkadaş zaten bırak gitsin dememiş ki.Bu kadar ufak bir suçun böyle bir cezası olmamasının gerektiğini söylemiş.
    quote:

    Çocuklar zaten yeterince kormuştur ailelerine durumu anlatmak şartıyla ben olsam şikayetimi geri alırdım.

    En iyi ceza bu.Hanginiz küçükken sakız çalmadınız marketlerden?




  • başka şeyler için anlaş diyenler çorapcılarla aynı kefededir hocam .


    önemli olan çorabın fiyatı değil sana enayi damgası vurmaları onun bedelini ödet...



    ve onlara bir iyilik daha yapıp , şikayetini geri alma ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 20 Şubat 2011; 15:31:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bakidoruk

    belki paraları yok ve üşüyorlar?


    bizimde eglenceye ihtiyacımız var ps3le lcd mi çalalım?
  • @Genesis sağlam bir eğitim almış kimse çalmaz hayatım boyunca sakız çaldığımı hatırlamıyorum
  • sen onlara de sizi şikayet etmicem ama temiz bi dayağı hakettiniz dersin olur biter
  • Adam gibi rica etse öğrenciyiz falan filan verirsin veya vermezsin ki büyük ihtimal verilir ben olsam tabi arkadaşda verir heralde ama çalmak bambaşka cezası neyse çeksin tiplerine bakıp için acıyosa masum duruyorlarsa vicdanını dinle yoksa sonuna kadar git
  • Şikayetini geri alma bence. Bu kadar organize çalıştıklarına göre ilk defa yapmıyorlar bu işi. Sonuçta adalet denen bir kavram var bu ülkede. Şikayetinizi geri aldığınız zaman bence asıl suçu siz işleyeceksiniz çünkü şimdi şikayetinizi geri alırsanız belkide bundan ders alarak bir dahakine daha temkinli olacaklar ve onlarca kişiyi mağdur edecekler. Birinin eğer kanında hırsızlık varsa zaten cezasını alana kadar durmayacaktır.
  • ihtiyacı vardır fln bunlar anlaşılır şeyler ama bunu yapmak

    şahitlerde var diyosunuz. merak etmeyin hiç uğraşmazsınız mahkemede.

    sicillerine işleyip işlememek sizin tercihiniz. ben olsam tepkilerine bakardım. hala pişkinlik yapıyolarsa kesinlikle çekmeyin. zaten tahmin ettiğim kadarıyla amaçları çorap çalmak değil. birbirleri arasında sizi aşağılamak, size üstünlüklerini, zeka farkını birbirlerine ispat etmek. yarın da başkasına yapıcak.

    ama pişmanız derler vs. özürler mözürler. öyleyse ben yine de biraz süründürürüm. sonunda şikayeti şunun karşılığında geri çekerim: anladığım kadarıyla helal haram dikkat eden birisisiniz. 5 çorabın karşılığı sizin onlardan alacağınız 500 lira olamaz. ben olsam bir hayır kurumuna benim yanımda çorap başı 100 lira yardım yaptırır. sonra geri çekerim. sonuçta bir suçu işlediler. bunun az çok bir acısı olması lazım. yoksa yakalanmamıştan farkı ne? eğer adamakıllı özür dilerlerse "dövün ama iz bırakmayacak şekilde". benim onlar yaşında ve onları anlayabilen bir üni öğrencisi olarak tavsiyem budur.




  • mesajım bulunsun
  • kesinlikle alma şikayetini...

    sabıkalarına işlensin ki insanların ekmeğiyle oynamak ne demek görsünler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wingsaber
    ceksinler cezalarini.

    fantazi olsun diye mi yapiyolarlar anlamiyorum ki

  • alamıycak durumda olcak adam 1 tane çalar 5 taneyi napcak. acıma nereye kadar giderse gitsin sana acıyanmı var
  • adam markalı ayakkabı wardı dıor kormusnuz ne zevkı bu
    ıckıye sıgaraya para bulurlar her b*ka bulurlar 1 tl lık corabamı bulamıcaklar bırakın bunları ya bazı arkadsalar cok polyannacı dusunmus harbı yuh
  • Sakın şikayetini geri alma o gençlerden bi .ok olmaz çeksinler cezalarını.
  • Pazardaki komşularınla çocukları bir güzel linç edecektiniz. Bizim burda cuma pazarı var herhangi birinin başına gelse hırsıza direk çöer hastanelik ederler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpa07

    GENÇLERİN AYAĞINDA HEP MARKALI AYAKKABI VARDI.HİÇ AKLIMIN UCUNDAN GEÇMEDİ HIRSIZLIK YAPACAKLARI.TAKI KIZ YANIMA GELI BENI OYALAMAYA CALISMASIYLA



    kız seni nasıl oyalamaya çalıştı. Özel değilse biraz ayrıntı verebilir misin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 20 Şubat 2011; 18:15:12 >
  • hocam şikayetinizi geri almayın derim. marka ayakkabı giymişler falan demek ki isteseler alabilirler o çorapları ha parası yoksa falan zaten yalvarırken söylerdi yapma nedenini. bu gibiler eğer siz şikayetinizi geri alırsanız gururla anlatacak ''çok makaraydı görmeniz lazımdı'' falan diye. anlasınlar hayatın nasıl olduğunu. inşallah da eğitim hayatları biter. üniversite öğrencisi aklı başında olmalı, okuyamayan azınlığa göre ne kadar şanslı olduğunu anlamalı hem kendisi adına hem de ülkesi adına çalışmalı. yok bu tarz şeyler yapıyorsa da elinden alınmalı o şans. lütfen şikayetinizi geri almayın
  • şikayeti geri alma
    şikayetini geri alırsan bunlar gene bişeyler çalmaya devam eder
  • Yukarıda bir arkadaş yazmış.gençlerin ailelerine haber verin onlar için bu yeterince utanç kaynağı olur ve derslerinide almış olurlar diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.