Şimdi Ara

gençlik bitmiş. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
2
Favori
7.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SouljaBoy

    bikaç çorap için uğraşmaya değmez başına bela alma

    Ne belasından bahsediyorsun ?
    Belayı alacaksa onlar alacak, hayret birşeysiniz gerçekten ya. Okudukça insan sinir oluyor.

    Konuyu açan arkadaşım; 300-500 gibi bir rakama anlaşırsan anlaş. Bana acımayana ben de acımam.
  • Antalya merkezdeyse acıma.Antalya merkezde okuyanlar isterse kum gibi iş var çalışır kazanır.Ben finike ilçesinde okuyorum bizim burada iş yok, para kazanma şansımız yok, evden gelen parayla idare ediyoruz.650 kişilik myo'dan şimdiye kadar hırsız çıkmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 20 Şubat 2011; 6:11:07 >
  • Şikayetini geri alma, garibanmışlarda öğrencilermiş de, hiç mi gariban öğrenci görmedik. Bunları yapanlar hep tuzu kuru tipler heyecan arıyolar. Korku yeter falan diyen olmuş ne korkusu ya? korkan adam sen oyala ben çalım der mi? 5 tane çoraba göz koyar mı? Bide pişkin pişkin başka yerden aldık demişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 20 Şubat 2011; 10:25:38 >

  • Sakın şikayetini geri alma, bu yaşta bunu yapan ilerde ne yolsuzluklar yapar

    burda o hırsızları masum görenlere de inanamıyorum. bunun parasızlıkla falan alakası yok, eminim o çorapları alabilecek paraya sahipler ama kişiliksizliklerinden dolayı hırsızlık yapıyolar. Mahkemeye ver sürünsünler ömür boyu
    ayrıca aman diyim polisler falan şikayetini geri çevirmen için seni ikna etmeye kalkarlarsa dinleme. bide bu var türkiyede, gidiyosun bi suçu şikayet ediyosun, adam seni ikna etmeye çalışıyo "amaannn nolacak yavv hep oluyo bunlar bırak çoluk çocuk büyüyünce akıllanırlar" falan diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 20 Şubat 2011; 10:38:23 >
  • Alma geri salla mahkemeye gitsin arkadaşların dediği gibi bu fantazilik bir iş, yoksa 1tl tanesi çalmaya bile deymez...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nanaka9

    Eğer gerçekten öğrenciyseler bence geri al.
    Gençlik ve parasızlık insana her türlü hatayı yaptırır.
    Bence büyüklük sizde kalsın gençlerin hayatını karartmayın.

    Hocam artniyetli yazmadığının farkındayım. parasız ve gariban olduklarından dolayı yapabilirler diyosun.

    ama bu yanlış, PARASIZLIK HIRSIZLIĞIN BAHANESİ DEĞİLDİR kesinlikle değildir.

    bende oldukça dar gelirli bi ailede büyüdüm. bir insan hırsızlık yapıyosa bunun tek nedeni kendisidir. henüz yazının tamamını okumadan üstteki mesajımı yazdım ve o çocukların kesinlikle paraları vardır, sırf fantazi olsun diye yapmışlardır dedim. sonra yazıyı okudum ve arkadaş demiş zaten, ayaklarında pahalı ayakkabılar avrdı diye.

    BİR İNSAN HIRSIZLIK YAPIYOSA BUNUN TEK NEDENİ KENDİ KİŞİLİKSİZLİĞİDİR. yoksa bana parasızlığı anlatmayın arkadaşım. babam bi öğretmen maaşıyla 4 çocuk büyüttü, şuanda ablam matematik öğretmeni, ben elektronik mühendisiyim, kardeşim seneye istanbul hukuğu bitirecek, en küçük de lisede. biz çalmadık çırpmadık oturduk dersimizi çalıştık, burda pahalı ayakkabılarla gezen iki-üç zibidi sırf fantazi olsun diye gelip hırsızlık yapıyo sizde yazık çocuklara diyosunuz. ozaman yazık size diyelim bizde (nanaka9 bu en son yazdıklarım sana hitaben değil, o çocukları masum görenlere)




  • Bence git onlarla konuş zaten büyük ihtimal yalvarırlar baktın olacak gibi değil al bence yani bu çocuklar belki ilerde çok önemli kişiler olacak biraz zor ama.
    Bunu neden yaptıklarını sor.

    Bu arada gerçekten bunu takım elbiseli biri yapsa aynısını yapabilecekmiydiniz?

    Cezasını çeksın dıyebilecekmiydiniz ?

    Acize gelince aslan güçlüye gelince kuzu kesilmeyin.
  • Sakin sikayetini geri alma bırak okul hayatları bitsin. Bana biri böyle yapıcak varya ah ah o okadar okuduğu yılları zehir ederdim onlara
  • Bence şikayetinizi geri alın çünkü değmez. Tamam yaptıkları iş doğru değil ancak bu gençleri iler ki yıllar da biz bir yanlış yapmıştık. Allah razı olsun o adamdan bizi zamanın da büyük yanlışların ilkinden kurtarmıştı diye yıllarca anması mı yoksa hayatının bir basit nedenden dolayı bitmesi geleceğe dair umutlarını kaybeden gençlerin olması mı daha iyi?

    Başımıza gelmediği için bilemiyoruz ancak büyüklük sen de kalsın. Önce ki yorumlarda da yazıldığı gibi daha önceden bu işi sırf egolarını tatmin etmek amaçlı yapan ve daha önceden sicili bozuk biriyse sonuna kadar gidin diye önerme de bulunurum. Diğer türlüyse yinede de size kalmış bir şey.
  • Bence şikayetini geri alacaksın.

    Duruşmalar, ifadeler, şanitler, avukatlar, savcılar vs. seni bıktıracak ve şikayetini geri alacaksın.
  • o çoraplarda kokmamış ayakların hakkı var yapma etme
  • Mahkemeyle uğraşmaya değmez. Gençleri karşına al, biraz fırça çek ve gözlerini korkut sonra aman abi diye mırıldandıklarında bağışla şef.
  • Bence şikayetini geri al,bir defaya mahsus bağışlayıcı ol,eğer adam gibi adamlarsa,ilerleyen yaşam süreci boyunca bir daha böyle bir olaya kalkmazlar,zaten kalkarlarsa da bir daha hayat boyu ayağa kalkamazlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wasell


    quote:

    Orijinalden alıntı: alpa07
    OKUL HAYATI BİTME OLASILIĞI VARMI.??

    Varsa var. Zaten gerçekten ihtiyaçları olsa konuyu açan şahıs anlar şikayetçi olmazdı. Eğlencesine bile yapmış olabilirler. Üniversite okuyorlar sonuçta her türlü şerefsizliği yapacaklar illa. Çeksinler cezalarını.

    +2699
  • quote:

    Orijinalden alıntı: War Star

    Cezalandırmak iyi bir yöntem olsaydı dünyada suç diye birşey kalmazdı.5 çorap için hapse girmezler belki ama sicillerine işler.Bu hataları ömürleri boyunca peşlerinden gelir.Yapmamaları gereken birşey yapmışlar.Bunun karşılığı ömürleri boyunca taşıyacakları bir damga vermek onlara diyorsan yap.Zaten çok işe yarayan birşey bu.

    Ceza vermek süper bir yöntem.Ulan şuraya bak ya Birileri bankaları hortumlar, birileri milyar dolarlar kazanır 3 kuruş vergi verir, birisi devletin ödeneğiyle 30 milyar kirası olan evde oturur bunlara gıkınız çıkmaz haberlerde izler yutkunursunuz birkaç öğrenci çorap çalınca aslan kesilirsiniz.Yiyosa en büyük hırsızları mahkemeye çıkartın çıkın meydanlarda hesap sorun yermi? Yemez.Ülkeyi bu hale getirip 3 kuruş için milleti birbirine düşüren şerefsizlere hesap sormaya gelince kuzu, 2 öğrenciye gelince aslan.

    Çocukların yaptığı işi asla savunmuyorum sadece şunu söylüyorum o çeksinler cezalarını diyenler önce aynı şeyi en profesyonel takım elbiseli hırsızlar için söylemeye cesaret etsinler ondan sonra öğrencilere sıra gelsin.

    Çocuklar zaten yeterince kormuştur ailelerine durumu anlatmak şartıyla ben olsam şikayetimi geri alırdım.

    Ayrıca biten gençlik değil Türk halkının ta kendisi.Bitmiş dediğin gençlerimiz hepimizin çocukları bu vatanın evlatları eğer öyle birşey varsa asıl biten onlar değil onları yetiştiren ve bu ülkeyi bu hale getiren bizleriz demektir.Gençlerin yaptığına hata denir bizim yaptığımıza suç denir.Bunuda "gençlik bitmiş" diyip tüm gençliğe mal ettiğiniz için söylüyorum.


    Aynı adam (şu sözde öğrenci olan) senin evine girse "Daha büyük hırsızlar var bu memlekette. Al git kardeşim helal olsun." mu diyecektin? Böyle saçma bir düşünce tarzı olmaz.

    Sana bir şey soracağım hiç bir yerden bir şey çaldın mı?




  • Bu kadarda acımasız olmaya gerek yok. Sonuçta sicillerine işleyecek ve okul hayatları bitecek muhtemelen. İlk sayfadaki bir arkadaşın yaptığı öneri gayet mantıklı geldi. 300-500 alırsınız buda onlara yeterli bir ceza olur zaten. Şu anki mahkeme korkusu bile adam etmiştir.
  • hocam 3 tane zibidi için bütün gençliği bitirdin bu arada
  • şikayetini geri alma gerçi alsan da dava kamu davasına dönüşeceği için pek bir anlam ifade etmiyor boş ver cezalarını çeksinler
  • En iyi montlar atkılar ellerinse son model dokunmatik telefonlar ama ayağına giyecek çorap bulamıyorlar ilginç. Acıma hiç birine !
  • kesinlikle geri alma şikayetini alırsan bu işe devam ederler bence basit düşün yani :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.