Şimdi Ara

. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
18
Favori
22.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
205 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela bizim kulübün bu ayki etkinlik programı, her şehirde var böyle kulüpler. Herkese açık...

Olaya sadece bisiklet olarak bakmamak gerek.

.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Theologist kardeş sen değil miydin almanyaya yerleştim vs diye hava atan ? ne oldu da bizim herşeyimiz var edebiyatı yapar oldun ? herşeyimiz var iyi diye mi teknosadan dip fiyatlar kovaladın aylarca ?
    Hava atmak için açmadım o konuyu, oraya gidip yerleştim, hala kirasını ödüyorum eşyalarım orada, yine gideceğim.

Teknosa konusunu öğrencilere fırsat için açtım, hepsini ben de toplayıp binlerce lira kazanabilirdim.

Ülkemizin durumu kötü çünkü biz tembeliz, o yüzden başımıza hep kötü yöneticiler geliyor, çünkü biz seçiyoruz, içimizden çıkıyorlar.

• Otur iyice çalış ananın babanın adını unut kitaplar senin dostun olsun mezun olunca faydasını göreceksin.
    Ben senin yaşında olsaydım ikinci alternatif olarak diyorum bir işe girer para biriktirir bu ülkeden defolup girderdim. Artık zerre vatan sevgisi içimde kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Theologist kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:40:59 >

Orijinalden alıntı: dumprep

------------------------------
    Haberi olamayanlar için yazdım ki PM yağıyor ayrıntı öğrenmek için. Ne mutlu, cidden sevindim. Hayattan kopuk gençliğimiz geleceğimizin en büyük tehlikesi ülkemiz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Haberi olamayanlar için yazdım ki PM yağıyor ayrıntı öğrenmek için. Ne mutlu, cidden sevindim. Hayattan kopuk gençliğimiz geleceğimizin en büyük tehlikesi ülkemiz için.

Alıntıları Göster
    Musait olunca cevaplar misiniz

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Musait olunca cevaplar misiniz

Alıntıları Göster
    Mutlaka, ayrıntısı ile cevaplayacağım en kısa zamanda, şu an koşturmaca var, uzun uzadıya zor olur, kısa da ayıp olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

KYK sabah akşam kalan her öğrenciye istisnasız ücretsiz yemek veriliyor, yemekler de harika!

Öğlen yemeği de dışarıda 30-40 liraya alabileceğin yemek üniversitede 2.5 Lira.

Tüm öğrenciler bunu bilir, yoksa liseli misin? Bilmediğine göre muhtemelen liselisin veya orta okul.

Alıntıları Göster
    Üni biteli 3 sene oldu insanlara hayal satmayı acilen bırakmalısın.Yook foodrail bilmem ne yok yurtdışına gidicekmişim milletin bahçesinde evinde çalışıcam karın tokluguna burada herkesin ailesi var o ne olacak geçen öyle yazmışsın konuda karın tokluguna ülkedeki %70 %80i calısıyor zaten niye yurtdışına milletin bulaşığını yıkasın?Anlıyorum senide senin dopamin serotonin seviyen diğer insanlara göre fazla vücudunda bu yüzden herşeye polyanna bakıyorsun ama herkes öyle değil veya herkes senin gibi hırs içinde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Theologist kardeş sen değil miydin almanyaya yerleştim vs diye hava atan ? ne oldu da bizim herşeyimiz var edebiyatı yapar oldun ? herşeyimiz var iyi diye mi teknosadan dip fiyatlar kovaladın aylarca ?
    Yakında zaten arjantini geçip venezuelaya dogru gidiyoruz o zamanda ücretsiz nasıl otobüse binilir konuları açar:D:D

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Üni biteli 3 sene oldu insanlara hayal satmayı acilen bırakmalısın.Yook foodrail bilmem ne yok yurtdışına gidicekmişim milletin bahçesinde evinde çalışıcam karın tokluguna burada herkesin ailesi var o ne olacak geçen öyle yazmışsın konuda karın tokluguna ülkedeki %70 %80i calısıyor zaten niye yurtdışına milletin bulaşığını yıkasın?Anlıyorum senide senin dopamin serotonin seviyen diğer insanlara göre fazla vücudunda bu yüzden herşeye polyanna bakıyorsun ama herkes öyle değil veya herkes senin gibi hırs içinde değil.

Alıntıları Göster
    Hayal satma amacım yok, insanlar hayat boyu şikayet mi etsin?

Dört teker ve dört duvar sahibi olmak için sürünsün mü?

İşine gelmeyen konu ne?

Üni biteli üç yıl olmuş senin ama ne yaptın? Ne anladın?

Yıllarca yurt dışında yaşadım zaten, oradakilerin yaşantısı burada neden olmasın?

Al şu an anlık... mühendisi, öğretmeni hepimiz bir arkadayız...

Şehrin hemen dışı, 20 dakikada geldik ve kamp yapıyoruz...
    Ücretsiz...

.

• defol nere gidersen git. hic bişey bilmiyorsan askere git kriz gecene kadar

• theologiste cevaptır:

1- evs ile gidip 5 kuruş harcamadan yaşarsan her gün ekmek nutella yersin.
    2- evs ye kabul olma ihtimali çok düşük, 2 yıl sosyal sorumluluk projelerinde ve bu tarz bir şirkette çalışmış biri olarak söylüyorum. ben 2 başvuru yaptım ve red yedim.
    3- toplanzi denen çöp siteyi lütfen bir daha bu foruma atma. izmir'e bak topluluk var mı bir gör.
    4- bisiklet sağlıktır, ulaşımın en güzel yoludur ancak baydın. ben 22 yaşında bir genç olarak bisiklet sürmeyi bilmiyorum mesela, canım sürmek istemiyor. lütfen yeter.
    5- geceleri yol boşken fosforlu kıyafetlerle yol kenarında bisiklet sürmek ile her gün bisiklet sürmek arasında çok var. özellikle türkiye'de.
    6- fakirliği ve şükretmeyi insanlara yüce bir şey gibi göstermeyi bırak. 7. maddede açıklayacağım ne demek istediğimi.
    7- evet üniversitede yemekler ucuz. evet bedava sinema, tiyatro gibi aktiviteler var. ben de çok katıldım anadolu üniversitesindeyken ; ancak bu aktiviteler her zaman benim zevkime uygun olmuyor. dışarıda PARA ile yapabileceğim bir aktivite zevkime uygun olsa bile cebimde para olmadığı için yapamıyorum/uz.
    8- insanlara asosyal/tembel/cahil demeden önce bu insanların zevklerine ve ulaşabilecekleri zevklere bakman gerekiyor.
    9- kimse senin gibi doğa aşığı olmak zorunda değil.
    10- kimse seninle aynı tatili yaşamak zorunda değil.
    11- foodrail couchrail gibi rezil platformları da bir daha paylaşma. içeride ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
    12- 6. maddeye ek olarak; kütüphanede uyumak evsizlik demektir. sen bir evsizsin/evsizdin. bunun neresini övüyorsun? bir daha övme. afedersin cinsel ihtiyacını karşılayacağın bir odanın bile olmasının nesi övünülecek bir şey?
    13- sosyal sorumluluk projelerini çok seven, destekleyen, projelerde bulunmuş bir TÜRK genci olarak söylüyorum ki kimse bedavaya çalışmak zorunda değil.

daha aklıma gelirse yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3081D0615 -- 12 Mayıs 2019; 1:9:43 >

• Valla kapı gibi diploma olsa yabancı dil vs bir işe yaramıyor. Şirketler işe alımı durdurup küçülme yolunda devam ettiği sürece yaramayacakta. O yüzden birşeyler üretmeli. Benim boş vaktim yok yoksa mobil yazılıma da el atmak istiyorum. En iyi para yazılımda. İmkan varsa lütfen yazılım öğrenin zor değil. En az 10 farklı yazılım biliyorum. C den asp net e vb den asm ye. SQL ise hepsini kullanırım bu arada ms sql tek sql değil dahası var oracle. Birşeyler üretin yapay zeka, microchip geliştirme kartı ile başlayıp pi developer kart alın ama pi kendi yazılımı ile değil c ile yazın. Bir sürü kütüphane var yani bir pc için yazılan program gayet güzel uyarlanır. NASA vardı da biz mi astronot olmadık, eldeki imkanlar çok kısıtlı daha da kötüye gidiyor. Dua edin Allah rıskınızı verir. Elektronik tamir işi biraz zora gidiyor artık tamir yapılması için mikroskopla bile zor. Ama yazılım her zaman önü açık. Donanım ile beraber öğrenin mutlaka. İnternet programlama için asp net ve sql çok iyi öğrenmek lazım. Hayırlı sahurlar.

• arkadaş bende bilimsel bir araştırma ya da bir icat yaptın ama kaynak bulamıyorsun sandım meğersem eğlenemediği için üzülüyormuş

n-gage zamanındaki imzam...

dh'ye geri dönüş :)
  • marmarafb M kullanıcısına yanıt
    Çünkü insanlara bilimsel bir araştırma ya da bir icat yapmayı öğretecek bir eğitim sistemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +90 (538) 4 -- 12 Mayıs 2019; 3:18:16 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.