Şimdi Ara

gençler size ygs için bir tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
4
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs nin anahtarı deneme sinavlaridir ygs hız ve heyecanı kontrol etme sinavidir onu da ancak günde 1 ile 3 deneme arasında çözerek kazanirsiniz.9lular 11liler karekokler fddler bireyler vb. çözün geçin.Bölüm denemeleri de çözün.test kitabında zorlana sıkıla bir konuyu cozdugunuz sürede sınav provası yapın ve tüm konular ile orjinal soru tiplerini tarayın.Konu çalışmayı bırakın demiyorum ama ygs lys gibi değildir çok ters yerden gelir süre problemi olur eliniz ayağınız birbirine dolanır normaldekinden en az 20 dakika daha geç bitirirsiniz.Deneme çözmeye başlamak için konuların hepsini bitirmeyi beklemeyin çünkü bitmeyecek bence sayisalci arkadaşlar matematik fen konularını bitirdiyse deneme çözmeye ağırlık versinler türkçe zaten paragraf sosyal de bence çok önemli değil türkiye derecesine oynamiyorlarsa 25 üstü doğru gayet yeterli.Zaten ygs'de puan ve net bir yere kadar artar sonra artirmak çok zordur ama lysde eksik konun azaldikca netin artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk_1903 -- 11 Ocak 2015; 10:08:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bzamanda 1500lerde oluyorum toderde 4k oldum guvenderde 3.5k gercekte kacıncı olurum

edit ironi yaptık alt tarafı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 11 Ocak 2015; 17:06:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

bzamanda 1500lerde oluyorum toderde 4k oldum guvenderde 3.5k gercekte kacıncı olurum

20 bininci olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: ee_35

quote:

bzamanda 1500lerde oluyorum toderde 4k oldum guvenderde 3.5k gercekte kacıncı olurum

20 bininci olursun

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: ee_35

quote:

Orijinalden alinti: Revv.0

bzamanda 1500lerde oluyorum toderde 4k oldum guvenderde 3.5k gercekte kacinci olurum

20 bininci olursun

Ne yaptyn sen abi

• quote:

20-30k arasi

• quote:

Gerçekten böyleyse 10k falan olursun

• Bence de. Ygs konularına ilk çalışmamdan beri her hafta en az bir ygs denemesi çözdüm. İnsanı alıştırıyor denemler. Netler arttıkça mutlu olup çalışıyorsun. Bana da bir durum değerlendirmesi yaparsak ne olur acaba? Toderde bu sene 800. Zamanlarda genelde ilk 200. Puan +445 ama nadiren 400 civarı geliyor. Sizce ne olur?
    zöe: ironi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbarang -- 11 Ocak 2015; 21:44:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam 20bin olmayabilir 20.001 falan oynar
  • quote:

En iyi ihtimalle 25k arkadaşlar iyimser konuşmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30k'dan yukarı olacağını pek zannetmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.