Şimdi Ara

Gençler Kız Konusu Açmaktan Bıkmadınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sıralar foruma pek giremiyorum ygs-lys derdiydi vs. çok şükür bitti. Ara sıra girmeye çalışıyordum ancak ne yazık ki her seferinde aynı konu. Whatsapp tan oradan buradan ss ler. Bu kız bana bakar mı vs gibi forum üyelerine danışmalar. Bu konuları açan kimselerde kusura bakmasın ağzı açık ve salyası akan, top bekleyen golden gibi gençler.

Dert ettiğiniz kızlara bakıyorum, mesajlar filan tabi. Abicim sanki bunlar uzaylı kolonisi; aynı yerde üretiliyorlar ve hepsi aynı dna. Tripler aynı, konuşmalar random gülmeler bile aynı. Kendimden örnek vereyim; özet geçicem yaklaşık 4 senelik ilişki (arada bir zaman dilimi var birlikte olmadığımız). Kızın dediği şu; 'ben seni bırakip gidemem bir yere' bu öyle bir cümledir ki güven verir iyi hissettirir. Ancak karşıdaki bir zaman sonra ben yapamam devam edemeyiz, sana layık değilim vsvs. derse mok gibi kalırsın ortada. Bu durumu 2 kez yaşadım 3. ye izin vermem gençler çünkü kendinizi aptal yerine koymuş olursunuz. Demem o ki böyle bir durumda tek kelime etmeyin sadece izleyin kazanan siz olursunuz. Ama maşallah bizim erkekler ... hemen dh ye konu açayım dert ortağı bulayım bırakin Allahınızı severseniz

Edit: ibret isteyene ss atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim_R -- 14 Eylül 2015; 4:21:29 >

• .AŞK YALAN AŞK YALAN
  • Şuan sende açmiş oldun salyasi akan golden krdş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

.AŞK YALAN AŞK YALAN

sanırım forumun yeni şoparı sensin
  • No ss no guven lys girdiysen 18 19 yasindasin gencler demene gerek yok

• Ss atarmısın hazırda varsa merak ettim ,

pm de atsan olur acık yazmak istemiyorsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ss gelecek editleyeceğim bu mesajı, tıraş olmaya gidiyorum
  • SS ler eklendi @ya.12 @self.uskuc

öncelikle tatlı zamanlar;

Aradan zaman geçer;

demem o ki dostlar, siz yerimde olsaydınız ne derdiniz bilmiyorum ama ben bu kız için çoğu fırsatı teptim çok kişiden uzak kaldım, çok bekledim ve sonunda böyle şeylere maruz kalınca güven eksikliği denen şey baş gösteriyor... ne diyeyim ki zaten artık umrumda değil... dostlarım sağolsun

• olsa da ben de açsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spratiox

olsa da ben de açsam

Allah 1 tane versin tam versin de böyle konu açmayasın
  • Slim_R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tamamen haklısın katılıyorum sana verdiğin örnekte çok doğru.

Dostum ss'lerine dayanarak söylüyorum ki aynı mesajlar ile ben geçen hafta karşılaştım 1.5 sene devam eden ilişkim sebepsiz yere tıpkı seninkisi gibi saçma sapan cevaplar ile bitti bende de hala mesajlar duruyor silmedim kıyamadım ne fotoğraflara ne mesajlara. Karşımdaki ise ben uyurken bana öyle mesajlar yazıp instagramda facebookta ki fotoğraflarımızı sildi ilişkiyi ben uyurken kendince bitirdi kafasında. Ardından özür diledi sebebi açıklayamıyorum ama ilerde öğreneceksin affedeceksin falan dedi. Bilmiyorum ben anlamıyorum gerçekten aradan 1 hafta geçti 1 haftadır konuşmuyoruz hatta hiç bi kızla konuşmuyorum 1 haftadır elime telefonu almıyorum. Hayata karşı çöktüm resmen ama biraz zaman geçsin düzeleceğimi biliyorum inanıyorum sabrediyorum.
    Bende senin gibi onun için çok fırsat teptim. Çoğu insanı sildim engelledim kız kuzenlerim halalarım yengelerim dahil. Çevremde dişi varlık kalmamıştı. Sadece o vardı. Her şeyim dediğim insan bir anda araya mesafe koyup ilişkiyi sonlandırdı. Hiçbirşeyim oldu artık. Gerçekten hayat çok ilginç.

Ama hayat ne olursa olsun harika. Karşımdaki insan karşıma çıkacağını kimse söylemedi kimse bilmedi. Ansızın karşıma çıktı sevgili olduk. Ansızın ayrıldık. Ben onun peşinden koşmadım yalvarmadım. Aşk sevgi harika duygular kesinlikle yaşanmalı ve ne olursa olsun yaşanacaktır. Ben şimdi ondan ayrıldım diye hemen gidip kız avına düşecek değilim. Üniversite okuyorum derslerim var kurslarım var sporum var o var bu var. Hayat devam ediyor. Hayata küsecek arabesk dinleyecek her gece alkol içecek insan değilim olmam da asla. Ansızın yine karşıma biri çıkacak onunla olacağım yani hayat bu olması gereken her şey olur sabreden muradına erer.

• quote:

Orijinalden alıntı: gosmugo

Öncelikle tamamen haklısın katılıyorum sana verdiğin örnekte çok doğru.

Dostum ss'lerine dayanarak söylüyorum ki aynı mesajlar ile ben geçen hafta karşılaştım 1.5 sene devam eden ilişkim sebepsiz yere tıpkı seninkisi gibi saçma sapan cevaplar ile bitti bende de hala mesajlar duruyor silmedim kıyamadım ne fotoğraflara ne mesajlara. Karşımdaki ise ben uyurken bana öyle mesajlar yazıp instagramda facebookta ki fotoğraflarımızı sildi ilişkiyi ben uyurken kendince bitirdi kafasında. Ardından özür diledi sebebi açıklayamıyorum ama ilerde öğreneceksin affedeceksin falan dedi. Bilmiyorum ben anlamıyorum gerçekten aradan 1 hafta geçti 1 haftadır konuşmuyoruz hatta hiç bi kızla konuşmuyorum 1 haftadır elime telefonu almıyorum. Hayata karşı çöktüm resmen ama biraz zaman geçsin düzeleceğimi biliyorum inanıyorum sabrediyorum.
    Bende senin gibi onun için çok fırsat teptim. Çoğu insanı sildim engelledim kız kuzenlerim halalarım yengelerim dahil. Çevremde dişi varlık kalmamıştı. Sadece o vardı. Her şeyim dediğim insan bir anda araya mesafe koyup ilişkiyi sonlandırdı. Hiçbirşeyim oldu artık. Gerçekten hayat çok ilginç.

Ama hayat ne olursa olsun harika. Karşımdaki insan karşıma çıkacağını kimse söylemedi kimse bilmedi. Ansızın karşıma çıktı sevgili olduk. Ansızın ayrıldık. Ben onun peşinden koşmadım yalvarmadım. Aşk sevgi harika duygular kesinlikle yaşanmalı ve ne olursa olsun yaşanacaktır. Ben şimdi ondan ayrıldım diye hemen gidip kız avına düşecek değilim. Üniversite okuyorum derslerim var kurslarım var sporum var o var bu var. Hayat devam ediyor. Hayata küsecek arabesk dinleyecek her gece alkol içecek insan değilim olmam da asla. Ansızın yine karşıma biri çıkacak onunla olacağım yani hayat bu olması gereken her şey olur sabreden muradına erer.

Gözümden bir damla yaş aktı

Yakın hissettim kendime, yazdıkların çok anlamlı aslında ve sana sonuna kadar hak veriyorum. İyi yönünden bakalım; tecrübe ediniyoruz hocam bizi bunlar olgunlaştırır.

• Slim_R kullanıcısına yanıt

Kesinlikle kocaman bir tecrübe ediniyoruz ve bu bizi harika anlamda olgunlaştırıyor buna bayılıyorum.

Unutmak çok zor benim için bütün sevgililerimi unutmam imkansız hepsini hatırlıyorum hepsiyle yaşadığım bir sürü anı hatıra unutulmaz bunlar.
    Ama en son hayatına giren kişi seni daha bambaşka bir seviyeye çıkarıyor yaşamadığın şeyleri yaşıyorsun veya diğer ilişkilere göre daha olgunlukta geçiyor daha büyük aşk sevgi içerisinde oluyorsun.
    Harika şekilde bağlanıyorsun alışıyorsun inanıyorsun güveniyorsun umutlar hayaller.
    Ama sonu kocaman bir hüzün.

Ve beni en çok avutan olay şu kavram 'zaman' o kadar entelektüel bir olay ki, her şeyi akışına bırakmayı öğreniyorsun.
    1 hafta geçti hiç yazmadım. Ama günde aklıma çok kez geliyor. İnternette orada burada onun adını görüyorum onun şehrini görüyorum hüzünleniyorum.
    Ben onu facebooktan instagramdan silmeye kıyamamıştım ama o beni sildi ve bu beni mutlu etti çünkü sayfasına girip girip bakıyordum.
    Zaman su misali akmaya devam ediyor ve devam ettikçe o insan benim için sadece eski bir sevgili olarak kalacak.
    Bir zaman sonra ona olan bağımlılığım alışkanlığım beslediğim aşk sevgi bir hiç olacak.
    Onun başka bir erkekle belki fotoğraflarını göreceğim belki yeni bir ilişkisi olacak ama ben kıskanmayacağım umursamayacağım işte en sevdiğim olay bu.
    Yani bir zaman sonra tamamen kopuyor her şey.

Aşk sevgi hayatımıza çok anlam yüklüyor hepsi yaşamaya değer. Mutlu olmak için de milyonlarca sebep var.

• Sıktınız vallaha ya. Karı kız derdiniz bitmiyor. Salyalı golden benzetmesi dışında katılıyorum arkadaşa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim_R

SS ler eklendi @ya.12 @self.uskuc

Aradan zaman geçer;

demem o ki dostlar, siz yerimde olsaydınız ne derdiniz bilmiyorum ama ben bu kız için çoğu fırsatı teptim çok kişiden uzak kaldım, çok bekledim ve sonunda böyle şeylere maruz kalınca güven eksikliği denen şey baş gösteriyor... ne diyeyim ki zaten artık umrumda değil... dostlarım sağolsun

Bu tür durumlarda kıza kes lan diyip her yerden engellemek iyi bir ilaç olur.

• quote:

SS ler eklendi @ya.12 @self.uskuc

Aradan zaman geçer;

Neler yasadiginizi, nelerden gectiginizi bilemem ama kiz bana samimi gibi geldi, daha once gordugum kezban laflarina benzetemedim, sanirim seninle mutlu olmayi denedi ve olmadi , her ayrilikta suclu aramamak lazim bence,

Yasin daha genc onune bak takma kafana bu kadar

• @gosmugo aynen hocam bakalım önümüze

@Play Hard hocam ona da bir şey denilmez ki, varsın gitsin yoluna

@Takatoshi Tsuda hocam hatır meselesi var direkt ağzının payını verebilirdim ancak sadece sustum, senin için daha uğraşamam dedim bir daha da mesaj atmadım, bu olay karşılıklı oldu ve birkaç platformdan engelledim bile, yavaş yavaş hepsinden engelleyeceğim

@self.uskuc hocam özet geçeyim; bir kez birlikteliğimiz oldu sonra araya zaman girdi aile faktörü filan sonra benim çabamla tekrar birlikte olduk, anlarsın ya ben bir olsun pir olsun kafasındayım.Bu sefer ki daha sağlam ilerliyordu ama üçüncüye uğraşmam hocam erkeklik gururu diye bir şey var. Çünkü ilk seferde de benzer olaylar yüzünden araya zaman girdi; böylesi daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim_R -- 15 Eylül 2015; 3:08:41 >

• quote:

quote:

.AŞK YALAN AŞK YALAN

forumun yeni şoparı benim soruları alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

quote:

.AŞK YALAN AŞK YALAN

forumun yeni şoparı benim soruları alayım

imzayı görünce vazgeçtim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.