Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
43.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OdanınKöşesi

Uzun dönem projeler en fazla kac ay oluyor, dil sikintim yok. Konuyu acan arkadas suan nerede yasiyor.

En uzun 12ay ayrıca konu sahibi finlandiyada diye hatırlıyorum

Yalnız gittiğin ülkenin dilini öğreniyosun yani ingilizce şart değil tabi ama avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Silent Man -- 28 Ağustos 2014; 2:58:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silent Man

quote:

Uzun dönem projeler en fazla kac ay oluyor, dil sikintim yok. Konuyu acan arkadas suan nerede yasiyor.

Yalnız gittiğin ülkenin dilini öğreniyosun yani ingilizce şart değil tabi ama avantaj

Peki belli aylarda mi basvurular oluyor, yoksa istedigimiz zaman yapabiliyormuyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Peki belli aylarda mi basvurular oluyor, yoksa istedigimiz zaman yapabiliyormuyuz ?

Belli program tarihleri var
    Google a evs ya da agv yaz araştır

Edit.:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Silent Man -- 31 Ağustos 2014; 2:04:21 >

• 2 aylık evs 2 yıl üst üste yapılabilir mi
  • Takip güzele benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyDE

2 aylık evs 2 yıl üst üste yapılabilir mi

Ben yapılabiliyor diye biliyorum google a evs ya da agv yaz her şey çıkıyor

Edit.: agv demişim yanlış demişim agh olacak yani avrupa gönüllü hizmeti galiba
    Burdan detaylı bilgi alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Silent Man -- 31 Ağustos 2014; 2:03:28 >

• Haziran temmuz gibi açılan programlara kabul edilme şansımız nedir aşağı yukarı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebepsiz Gülüyorum

Haziran temmuz gibi açılan programlara kabul edilme şansımız nedir aşağı yukarı ?

Konu sahibi cevap vermiyo ben de pek bilmiyorum.

Şu sitede biraz bilgi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş zamanımda kesinlikle okuyacağım. Bilgiler için teşekkürler.

Göz attım da ''Esmer ve kahverengi gözlüyseniz apayrı bir ilgi görüyorsunuz emin olun dostlar,Egzotik geliyormuşuz onlara'' kısmı güzel oldu. Kahverengi değil de esmer kısmı uyuyor en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Boş zamanımda kesinlikle okuyacağım. Bilgiler için teşekkürler.

Göz attım da ''Esmer ve kahverengi gözlüyseniz apayrı bir ilgi görüyorsunuz emin olun dostlar,Egzotik geliyormuşuz onlara'' kısmı güzel oldu. Kahverengi değil de esmer kısmı uyuyor en azından.

Burda da faydalı bilgiler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Burda da faydalı bilgiler var

http://europa.eu/youth/article/40-soruda-avrupa-g%C3%B6n%C3%BCll%C3%BC-hizmeti_tr

Yukarıda vermişsiniz ama bakmadığımdan görmemişim bile. :) İnceleyeceğim teşekkürler.

• Ben de gitmek istiyorum başka ülkelere. belki orda yaşamak daha güzeldir. ama bu nasıl bişey ben pek anlamadım. verdiğiniz siteden okuyacağım bakalım :D
  • Hayırlı olsun kardeş

• Ilk mesaji guncelledim arkadaslar artik yaz donemi bitti umarim onumuzdeki kis pozitif gecerde yeni yilda daha cok arkadas gondeririz buradan.
  • quote:

kimlere egzotik geliyormuşuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CMKNTR

quote:

kimlere egzotik geliyormuşuz

İlk mesajda öyle yazıyordu. Ama konu sahibi mesajı güncellemiş, çoğu şeyleri silmiş nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Gideceğiniz Ülkede Size verilecek aylık cep Harçlık Miktarları EURO olarak

AMOUNT OF POCKET MONEY OF VOLUNTEERS (EUR)

States of the European Union (EU)
    Austria 110
    Belgium 105
    Cyprus 95
    Czech Republic 95
    Denmark 140
    Estonia 85
    Finland 120
    France 125
    Germany 105
    Greece 95
    Hungary 95
    Ireland 125
    Italy 115
    Latvia 80
    Lithuania 80
    Luxembourg 105
    Malta 95
    Netherlands 115
    Poland 85
    Portugal 95
    Slovakia 95
    Slovenia 85
    Spain 105
    Sweden 115
    United Kingdom 150

Beyler bu cep harçlıklarıyla ülke fiyatlarını karşılaştırınca, verilen harçlık en çok hangi ülkede işe yarar ?

• quote:

Ilk mesaji guncelledim arkadaslar artik yaz donemi bitti umarim onumuzdeki kis pozitif gecerde yeni yilda daha cok arkadas gondeririz buradan.

Bu mesaji atma geregi duydum hocam. Bu konuyu gordukten sonra bir basvuru sonrasi skype gorusmesine cagirildim, daha sonrasinda o projeye gitmekten vazgectim. Ancak vazgecemedigim bir sey vardi tanistigim insan. 4 aydir birlikteligimiz var, 2 hafta once de Macaristana kendisinin yanina gittim. Gelecek sene de uni bitince 1 senelik EVS projesi icin kiz arkadasimin yanina gidicem. Sonuc olarak siradan bir konudan otesi ufuklara acilmama neden oldu bu konu.

Biraz ingilizcesi olan herkese yurtdisina acilmasini, bu projelerde yer almasini tavsiye ederim. Kiz amacli gideceksiniz gitmeyin, projenin misyonuna ters arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Ilk mesaji guncelledim arkadaslar artik yaz donemi bitti umarim onumuzdeki kis pozitif gecerde yeni yilda daha cok arkadas gondeririz buradan.

Bu mesaji atma geregi duydum hocam. Bu konuyu gordukten sonra bir basvuru sonrasi skype gorusmesine cagirildim, daha sonrasinda o projeye gitmekten vazgectim. Ancak vazgecemedigim bir sey vardi tanistigim insan. 4 aydir birlikteligimiz var, 2 hafta once de Macaristana kendisinin yanina gittim. Gelecek sene de uni bitince 1 senelik EVS projesi icin kiz arkadasimin yanina gidicem. Sonuc olarak siradan bir konudan otesi ufuklara acilmama neden oldu bu konu.

Biraz ingilizcesi olan herkese yurtdisina acilmasini, bu projelerde yer almasini tavsiye ederim. Kiz amacli gideceksiniz gitmeyin, projenin misyonuna ters arkadaslar.

Maalesef bizim insanlarda yurt dışına cikiyosan hemen kızları goturecekmisin gibi bi algı var ,bu sene almanyada 3,5. haftalık bi gönüllü kampa gittim geldiğimde erkeklerin %90i kız sordu

• Bu cep harçlıkları çok az değil mi ? Yatacak yeri ve yemeği onlar mı veriyor ?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.