Şimdi Ara

GençHane (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
10.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
118 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden sokakta arkadaş arasında yapılan saçmalıkları şimdi evde oturup yutubtan izliyorlar
    kanlı canlı hayatı yaşamıyor sadece izliyorlar, izlenenler para kazanıyor ama şöhret budalası oluyorlar,
    bu şöhretin ömrü 3-4 sene ama hasarları kalıcı olacak

Nasııll??
  • aynen haklısın

Orijinalden alıntı: zeus_1907

eskiden sokakta arkadaş arasında yapılan saçmalıkları şimdi evde oturup yutubtan izliyorlar
    kanlı canlı hayatı yaşamıyor sadece izliyorlar, izlenenler para kazanıyor ama şöhret budalası oluyorlar,
    bu şöhretin ömrü 3-4 sene ama hasarları kalıcı olacak

Son cümlenizi alkıslıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

karşı çıkmıştık, bize müstehak bunlar

• Youtube'u 2011-12 yıllarında sıkı takip ederdim. O zamanlar çok kaliteli içerik üreten insanlar vardı. Çoğu bıraktı. Sebep ise basit. Bu veletlerin aldığı izlenmeyi, abone sayısının %20'sini anca alabildikleri için. Şu anda da birkaç kanal dışında bakmıyorum. Barış Özcan, Easter GamersTV, Cavit Pancar gibi birkaç kaliteli kanalı takip ediyorum. Ana sayfa'ya bile tıklamıyorum saçma videolar düşmesin diye

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
    Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!
  • Gelecek nesil gercekten çöp.Sokakta oynayan yok,hepsinin elinde tablet telefon.4 yasinda yegenim var elinden telefon dusmuyor.Kucuk yasta alisinca hic birakmayacak elinden.

Zaten dunyaya gore epey gerideyiz,bu nesillerle hepten geriye dusucez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F-4E Phantom II
    1987-2014
    F-4E 2020 Terminator over Turkish Skies

1958-2018 Baba Phantom 60 yıldır göklerde
  • Helal be. Taşlaya taşlaya yine birine prim kastık kaç gündür. Yahu şu konuyu üstte tutarak anca çocuğa abone kasıyonuz.

Ülkede saçma sapan insanların milyonları götürmesinin sebebi bu işte.Nefretimizi çok güzel kusuyoruz ama sevdiğimiz şeyleri hiç yazmıyoruz.Sonra da yok ülkede şu değer görmedi bu değer görmedi.

Şu konuyu silip Barış Özcan konusu açın da biraz gözümüz gönlümüz açılsın.Bu ne yahu böyle

Orijinalden alıntı: Okeanos_1

Helal be. Taşlaya taşlaya yine birine prim kastık kaç gündür. Yahu şu konuyu üstte tutarak anca çocuğa abone kasıyonuz.

Ülkede saçma sapan insanların milyonları götürmesinin sebebi bu işte.Nefretimizi çok güzel kusuyoruz ama sevdiğimiz şeyleri hiç yazmıyoruz.Sonra da yok ülkede şu değer görmedi bu değer görmedi.

Şu konuyu silip Barış Özcan konusu açın da biraz gözümüz gönlümüz açılsın.Bu ne yahu böyle

Sevdiğim şeyleri yazsak bu kadar konuşulmaz çünkü

• Kanalın ismi VeletHane olarak değişmeli. Aslında bu çocuğa bakınca genellemede yapamıyorum 7 yasindaki yegenim daha akli basinda biri.

Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall take no wife, hold no lands, father no children. I shall wear no crowns and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come
  • youtube türkiye bürosunda olsam bunların alayına mac ban atıp #temizyoutube hashtag açardım. alayı çöp böyle bir şey olmaz olamaz.

Orijinalden alıntı: Opethian v2

Gayet hoş bir kanal. Şahsen ben izlemiyorum ama yaşı küçük arkadaşlarımızın güvenle izleyerek eğlenebileceği bir kanal. Ayırıca velet dediğin, ailenin gelirini 3-4 e katlıyordur muhtemelen

bir çocuğa bunun videoları yerine holocaust belgeseli izletmeyi tercih ederim.
  • Yeni medya sektörü bu arkadaşlar.Hedef kitle şu anda 0-18 yaş arası.O da şimdilik,ilerde yaş kitlesi de artacaktır.Herkes eleştiriyor neslin kötüye gittiği ile alakalı,haklılar da ama arz talep kavramını unutuyor herkes.Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır misalı bu ve buna benzer eğlence(!) içerikli kanal türleri gittikçe artıyor.Yanlış bilinen bir konuda kazanç meselesi.Kazanılan paralar ciddiye alınacak türden.Yoksa insanlar eleştirileceğini bile bile,utanacağını bile bile bu işlere girmez.Günlük bir videosu 50k-100k izlenen bir kanal sahibinin aylık kazancı bir memur maaşına bedel.(Reklamlar,sponsorlar vb. dahil.) Ki burada bahsedilen kanalın izlenme sayıları bundan çok çok yüksek,kazancı siz tahmin edin.

Ve sonuç olarak suçlanılacak birisi varsa bu ne devlet,ne bu kanallar ne de bu kanalları izleyenler.Tek problem aileleler.Aile yapısı yerlerde,bilinçsiz ebeveynler bilinçsiz çocuk demektir.Bu olaylara pedegojik yaklaşılması ve pedagojik çözümler üretilmesi gerekir.

• Dogal karsiliyorum 7-12 yas arasina hitap eden bi kanal ki o yas araligi elinde tabletle dolasan onla yatip onla kalkan gencler.

Boşuna kalabalık yapmayın

Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.