Şimdi Ara

Gence sert polis şiddeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekirdağ’ın çorlu ilçesinde yaşayan polisin dur ihtarına uymayan genç tutuklama öncesi darp edildi. ABİ DUR DEDİKÇE vurdular.

Genç acımasızca dövüldü.

Sosyal medya'da yayılmasının ardından polis memurları'na soruşturma başlatıldı.

Bu polis şiddeti daha ne kadar devam edecek?
    Gençler daha ne kadar baskıya maruz kalacak?
    Her iki taraf'ta cezasını bulacak mı?
    Yoksa mevki üstünlüğü mü kazanacak?

Gönderi videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxxsoy -- 5 Nisan 2025; 20:42:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gösterilerde abartılı polis şiddetini gördük ve doğru bulamadığımızı belirttik. Buradaki olayı anlamadım. Dur ihtarına uymama var ise farklı bir durum söz konusu olabilir. Yani gençlere polis şiddeti denemez. Polis kontrollerinde durmamak ciddi suçtur. Bu kişi bir terörist de olabilir.
  • Gösterilerde abartılı polis şiddetini gördük ve doğru bulamadığımızı belirttik. Buradaki olayı anlamadım. Dur ihtarına uymama var ise farklı bir durum söz konusu olabilir. Yani gençlere polis şiddeti denemez. Polis kontrollerinde durmamak ciddi suçtur. Bu kişi bir terörist de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 5 Nisan 2025; 18:44:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisin basit bir yakalama olayı için böyle davranması hiç doğru değil.

• Görüntüleri şimdi gördüm, biraz abartmış polis. Yakalandıktan sonrası fazla ama sanırım yakalayıncaya kadar çok uğraştırdı.

• Bu olay ABD'de olsa polis direkt VURMUŞ ÖLDÜRMÜŞTÜ ! Sen polis dur diyecek Durmayacan ABD'de...

Gece vakti kasklı bir motorsiklet sürücüsü dur ihtarına uymuyor. Üstüne dakikalarca kaçıyor.

Hırlımı hırsız mı terorist mi katil mi polis ne bilecek. Gece vakti dakikalarca adamı kovalamışlar ve bir yerde sıkıştırmışlar.

Halen daha zorluk çıkarıyor motorcu ellerini arkaya al yat yere işte yakalanmışın halen ama abii canım abim çekiyor poliste o sinir ile 2-3 tane vurmuş olay bu...

Vurmasa daha iyi olabilir denilebilir. Ama polislerin kendi can güvenliği için sert müdahale etmelerini savunuyorum ben.

• Navi kullanıcısına yanıt

Doğru ama son olaylar liyakatin bittiğini çok kanıtladı. Amirleriyle anlaşayamanlar birbirlerinin hamlelerine müdahale edenler böyle kaç tane gördük tesadüf olamaz. Sanki birileri sadece maaş alınsın diye üniforma giydirilip etrafa salınmış.

• Polis gorevini yaparken duygularini isin icine katmamalidir. Adami sokak ortasinda dovmek yakisiksizdir. Adam zaten yerde etkisiz halde yatiyor, alir goturursun merkeze islem yaparsin. Mahalle kavgasi pozlari vermezsin bu yakisiksiz olur. Adam suclu kacmaya calismis, Poliste yakalamis. Bu yakalam esnasinda neler yasandida Polis bu kadar sinirlendi onuda bilemiyoruz belkide hayati tehlike atlattilar. Kolay is degil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Gösterilerde enteresan müdahaleler vardı. Yani herhangi bir önleme amacı taşımadan sadece göstericilere karşı beslenen kötü duygularla hareketler sanki. Yürüyerek giden kadının arkasından vurmak, kaçan göstericiye eline geçirdiği cisimleri fırlatmak, bir binaya sığınan göstericilere "delikanlıysanız çıkın karşımıza" gibi bir nevi düelloya çağırmak...

Polislik çok zor bir meslek. Bazen hayatlarını ortaya koyuyorlar. Kimi zaman da gerekli müdahaleleri, tepki korkusundan, yapamıyorlar. Ah burada amerikan polisi olsa dediğimiz zamanlar da oluyor. Dur ihtarına uymayan, polisin üzerine aracını süren hatta ölümüne neden olan olaylarda var. Yukarıdaki olayda tam olarak ne olmuş bilmiyorum ama etkisiz hale getirilen birine karşı şiddeti de pek doğru bulmam.

• Polis dur diyecek ve o kiş durmayacak sen de gelip konu açacaksın, vay yavrum vay iyi ki ülkeyi siz yönetmiyorsunuz'un güzel bir konusu.

• Polis haklı gibi görünüyor, sonlarda milleti ezeceksin gibi bir şey söylüyor. Bir olayda bir motorcu varsa motorcu %99 haksızdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elemanı fena eskitmişler dur dendiğinde duracaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk polisinin standardı yok bazande dişli biri çıkıyor polisi eziyor muhakkak bir standart getirilmeli lakin türkiyedeki şuanki editim mevzuattında çok zor

• Navi kullanıcısına yanıt

Amerika da fbi ajanlığı yapmış bir Türk var, Erdal Kaya... ne diyor biliyor musun? Hiç kovalamıyor bile, eğer özel bir ihbar yoksa kaçanların plakasını alıp telsizle anons geçip devam ediyor.

Yani kasıntı olmayın, bir ihbar var mı? Yok, kaçanın Araç plakası açık mı? Açık, tamam bitti.

Asıl suçlular devlet yönetim kadrosunda. Ülke için beka sorunu teşkil ediyorlar artık ve bunlara bakmıyorsunuz ama trafikten kaçanları ağır suçlu ilan ediyorsunuz... benim eksiğim yok ama trafik çevirme görünce yolumu değiştiriyorum, gıcık kapıyorum bu çevirme işine.

• Adamı yakalamışsın, adam direnmiyor ve hâlâ vuruyorsun.

• olayın başlangıcını bilmiyoruz. polisin üstüne sürerek kaçtı ise kim ne derdi acaba? yakın zamana dek, böyle şehit olan polisler var. dolayısıyla ben de kanun çıkarılması taraftarıyım. dur ihtarına uymuyorsa birisi, kaçtığı da kesin ise başına gelecek olana katlansın derim. ama önce eğitim ve tebliğ yapacaksın. sonra uygulayacaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.