Şimdi Ara

Genç yaşta kel olan var mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sacim baya dokuldu var mi ortak ne yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var hocam pm atsana bana musait bi zamanda yazayim

• Neden döküldü saçınız ? Bizim bi arkadaş ygs lys çalışırken baya döküldü. Benimkide döküldü ama iyi yine şimdi. Stres yapınca illaki dökülüyo sonra normal halini alıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidrojen Molekülü

Neden döküldü saçınız ? Bizim bi arkadaş ygs lys çalışırken baya döküldü. Benimkide döküldü ama iyi yine şimdi. Stres yapınca illaki dökülüyo sonra normal halini alıyo.

Hocam stresten galiba insallah geri gelir

• 23 yaşındayım yanlar bildiğin açıldı resmen.

benimki genetik maalesef.

iyice açılmaması için yapabileceğim bir şey var mıdır acaba?
  • rjager kullanıcısına yanıt
    Moralini bozmak istemezdim ama genetikse,yapabileceğin çok birşey yok malesef

Sadece yavaşlatabilirsin.

Şampuan kullanma,şampuan dökülmeyi hIzlandırıyor,yeşil zeytinyağlı saf sabunlar var,onu kullan.

Saçını ılık suyla yıka ve seyrek tarakla tara..

Stres ve sıkıntıdan uzak dur

Saçını kısa tut,uzatırsan zayıflar ve dökülme artar

ve

Kaygı ve panik atak gibi takıntıların varsa,rahat adam olmaya çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Şampuan kullanma,şampuan dökülmeyi hIzlandırıyor,yeşil zeytinyağlı saf sabunlar var,onu kullan.

ve

teşekkür ederim cevabınız için. babadan oluyor değil mi bu genetik olayı? baba tarafı hep kel, anne tarafında yok.

şampuan kullanmayı bıraktım doğal sabunlar kullanmaya çalışıyorum ancak onlar da saçımı çok kurutuyor maalesef. zaten saçım kuru ve kalın telli. zeytinyağı sürmek iyi gelir diyorlar ona başlamayı düşünüyorum.

saçımı pek uzatmıyorum zaten genelde kısa. stres ise maalesef zor, ünide çok hızlandı açılma zaten şimdi yüksek lisans falan derken haliyle stres oluyor ancak elden geldiğince yavaşlatmaya çalışıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşım 21 benimde epeyi döküldü,bu hızla devam ederse 2-3 yıla gider komple.Muhendislige başladığımda başlayan dökülme,mezun olana kadar kel bırakacak herhalde.

• Maalesef genetik saç dökülmesinin bir çözümü yok. Strese bağlı dökülme varsa önüne geçilir ama erkek tipi dökülme denilen şeyin önüne geçemiyorsunuz. Ama aslında onunda bir çaresi var, saç ektirmek.

Evet baba tarafından geliyor
    Zeytinyağı iyidir ama her gün bakımını yapman lazım,dikkat etmezsen fena koku yapıyor
    Rica ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rjager

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

ve

teşekkür ederim cevabınız için. babadan oluyor değil mi bu genetik olayı? baba tarafı hep kel, anne tarafında yok.

şampuan kullanmayı bıraktım doğal sabunlar kullanmaya çalışıyorum ancak onlar da saçımı çok kurutuyor maalesef. zaten saçım kuru ve kalın telli. zeytinyağı sürmek iyi gelir diyorlar ona başlamayı düşünüyorum.

saçımı pek uzatmıyorum zaten genelde kısa. stres ise maalesef zor, ünide çok hızlandı açılma zaten şimdi yüksek lisans falan derken haliyle stres oluyor ancak elden geldiğince yavaşlatmaya çalışıyorum.

Genetik saç dökülmeleri baba değil anne tarafından geçer. Orta okulda saçlarım dökülmeye başladı şuan 31 yaşındayım üstlerde hiç yok yanlarda var ama onlarda seyrek. Genetik olduğu için birşey yapılamıyor. Tedavide oldum faydasını göremedim. Moralinizi bozmak istemem ama durum bu.

• Bir kele nasıl seslenirsiniz

HEY KEL YANIMA GEL
  • olgu O kullanıcısına yanıt
    hocam anne tarafında pek kel yok. 1 kişide var sadece. diğer 4 dayımda falan kellik yok aksine saçları gür. baba tarafı hep kel. aynı onlar gibi açıldı yanlar bende de. tek çözüm saç ektirmek o zaman.
    Ekim, sacinin gürluk durumuna gore değişiyor. Enseden alinan sac yag dolusuyla birlikte alindirigi için alinan yerde de sac cikma durumu yoktur. O yuzden sac tellerin inceyse sakin bulasma derim. Eger ince telli değilse ekim oncessi sac dokulmesini onlemen lazim, bunu yapmadan ektirirsen eğer, ekilen yerde sac olur ama bu sefer de diger yerler dokulecegi icin daha kotu durur.

• quote:

23 yaşındayım yanlar bildiğin açıldı resmen.

genetikse o saç illaki dökülecek sen sadece benim gibi geciktirebilirsin bunu yağlanma oluyorsa dikkat et ilaç kullan yağ çok döküyor saçı.
  • Ben 3-4 aydır kelim, yaş 17 ancak benimki kemoterapi kaynaklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarackimirPutina

Ben 3-4 aydır kelim, yaş 17 ancak benimki kemoterapi kaynaklı.

Çok gecmis olsun insallah en yakinda eski saglikli haline dönersin

• olgu O kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler. saç tellerim kalın. dökülen yerler harici de ense ve saçın üst bölgesinde saçım çok sık aslında. ama yanlar açılıyor işte gittikçe. peki şuan 24 yaşındayım belli bir seviyede yanlar açık durumda ama sanırım daha ilerleyecek. bu aşamada ekiyorlar mı saç? genetikse zaten dökülecek önleme imkanım da yok sanırım o zaman dökülmesini mi beklemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esintidestan

quote:

23 yaşındayım yanlar bildiğin açıldı resmen.

genetikse o saç illaki dökülecek sen sadece benim gibi geciktirebilirsin bunu yağlanma oluyorsa dikkat et ilaç kullan yağ çok döküyor saçı.

geciktirmek için neler yapıyorsun mesela örnek verebilir misin?

bioxcin in faydası olur mu?

saçlarım aksine çok kuru maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assyrians

genetik dökülme varsa üstüne bide yağlanma varsa hızlı bir şekilde kel olacaksınız benim gibi

Yaglanma fazla testo hormonundan olur sizde ergenlikle hormon artmis tabi yaglanma sac reseptorunuzde dayanamamis dokulmus gecmis olsun korumaya calistiniz mi hic

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.