Şimdi Ara

Genç VINN Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Genc-VINN-Kampanyasi.aspx

Şimdi Gençler Turkcell VINN’a çok özel avantajlarla sahip oluyor.

29TL'lik Taksitlerle

​​Genç VINN kampanyasından yararlanmak için tek yapmanız gereken 25 yaş altında olduğunuzu gösteren kimliğiniz ile hemen bir Turkcell İletişim Nerkezleri'ni ziyaret etmek. ​​

Kontratlı Genç VINN kampanyasına katılarak Turkcell 3G VINN’a ayda 29 TL ödeyerek hem de 4 GB internet paketiyle birlikte sahip olabilirsiniz.

Bu kampanyadan tüm genç Turkcell’liler yararlanabilir. Kampanyaya katılmanızla beraber internet hattınıza yüklenen 4 GB internet paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

• tam anlayamadım kampanyayı yeni hat açılış filan diyo aylık 34.50 filan diyor.

genç turkcelli bi kişi bu vınn kampanyasında yararlanmak isterse aylık kaç ödücek?

edit: faturasızlar yararlanamıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybe -- 18 Ocak 2012; 22:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

tam anlayamadım kampanyayı yeni hat açılış filan diyo aylık 34.50 filan diyor.

genç turkcelli bi kişi bu vınn kampanyasında yararlanmak isterse aylık kaç ödücek?

edit: faturasızlar yararlanamıyor mu?

Vergiler dahil aylık fiyatı yazmışlar. Ve yeni hat alınarak ancak kampanyaya katılabiliyorsunuz. Güzel tarafı ise 4gb'ı geçince hızın düşüp faturaya yansımaması.
  • millet 5 gb i 19liraya veriyor, turkcell hala 4 gb i 29liraya veriyor... Genc vinn deyince bir an heyecanlandim ama hicbir avantaji yok bence...
  • Milyonlarca genç kullanıcı var,
    Şöyle cazip bir vınn kampanyası çıkarsalar sürümden kazanacağï paranın haddi hesabı olmaz,
    Mesela ver 15 tl ye 5 gb bütün gençler nasıl sana bağlanıyor.
    Ama nerde o ticari zeka(turkcelli gaza getirmeye çalışıom :))
  • yani aylik 35 liraya geliyor. Olmamis.
  • hayır kaliteli olsa bişi demiyeceğim ama rezil bir kalitesi var şu mesajı yazana kadar 4 kez koptu vınn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ya 39 tl verdim cepnetle neredeyse aynı hızda bağlanıyorum tam rezil turkcell 3g si.
  • Beyler bunda taahut var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Milyonlarca genç kullanıcı var,
    Şöyle cazip bir vınn kampanyası çıkarsalar sürümden kazanacağï paranın haddi hesabı olmaz,
    Mesela ver 15 tl ye 5 gb bütün gençler nasıl sana bağlanıyor.
    Ama nerde o ticari zeka(turkcelli gaza getirmeye çalışıom :))

ne güzel olurdu :)
  • konu başlığını görünce bende sevinmiştim.
    vodafone cepnete devam :)
    hiçolmazsa yavaşda olsa 8tl ve sınırsız.
  • arkadaşlar tahattüt var mı , gidip faturalımı hat almam lazım nasıl yararlanacagız bundan sitesindede detaylı bilgi yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambinan

arkadaşlar tahattüt var mı , gidip faturalımı hat almam lazım nasıl yararlanacagız bundan sitesindede detaylı bilgi yokki

Evet 1 yıl taahhütlü faturalı aylık 34,50tl ödersin.
  • Turkcell avantajlı kampanya yapar mı yav. Ancak avantajlıymış gibi kampanyalar yapar.
  • Öyleyse sıcak değil TTNET 3G alıcam gidip
  • Sazan avına baslamıs bizim turksel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.