Şimdi Ara

Genç kızın, dershanede ÖSS intiharı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ANKARA 15.06.2006 TSI 20:40
    Ankara'da, ÖSS'ye hazırlık için devam ettiği dershanenin terasından atlayan genç kız ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
    Edinilen bilgiye göre, Etimesgut 14. Cadde'de bulunan Ankara Dershanesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, ÖSS'ye hazırlanan A. K. (19) isimli genç kız, dershanenin çatısından aşağı atladı. Ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan A.K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
    Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

www.netgazete.com

• stress yaptırır yaa
  • evet bende dün haberlerde duydum,yazık olmuş yav, ama hala anlamıyorlar
    izmit merkezde heryere pankaretlar asıldı hayat bir sınava bağlı değildir diye..koçlarım benim ne güzel pankart aasmışlar..öss'ciler de hemen o stresi attılar üzerlerinden..
  • Bence öss stresi değildir o,başka durumlar vardır
  • +1564654
    quote:

Orjinalden alıntı: faruk

Bence öss stresi değildir o,başka durumlar vardır
  • +9849849849849840303903939
    quote:

Orjinalden alıntı: borostican

+1564654
    quote:

• +999892487807878170484887878798778097
    quote:

Orjinalden alıntı: everythingbutthegirl

+9849849849849840303903939
    quote:

Orjinalden alıntı: borostican

+1564654
    quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise aşkı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah bilir olayın gerçek nedeni neydi de suçu ÖSS'ye atıyorlar. Yemesinler adamı, biz de geçtik o yollardan kazanamazsan yine girersin. Dünya'nın sonu değil bu.

Erkek arkadaşıyla falan kavga etmiştir o, ya da o cins dandik bir mevzudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Allah bilir olayın gerçek nedeni neydi de suçu ÖSS'ye atıyorlar. Yemesinler adamı, biz de geçtik o yollardan kazanamazsan yine girersin. Dünya'nın sonu değil bu.

Erkek arkadaşıyla falan kavga etmiştir o, ya da o cins dandik bir mevzudur.

+99999999999999999999999999999999999999999999999999999

kız dersaneden atmış kendını dıe oss stresı fln demıslerde yalan yanı o an orası uygun gelmıstır ordan atmıstır kendını ama ne ıcın olmus olursa olsun yazıkkkkkk

• Bu kız için söylemiyorum (belki o da öyledir) ama ülkemizde bi öğrenci tipi var. Bütün sene gezer tozar, boş şeylere kafayı yorar ve öss de gelip çattığında ne yapacağını bilemez ve "bunalıma" girer. İçlerinde daha basit yaratılışlı olanları intihar eder. Bu sayede öss'den de kurtulurlar. Sonra medya bu tür olayları öss mağduru olarak gösterir.

Öss döneminde sıkılmayan bir insan tanımıyorum ben. Ama intihar çok ileri bir durum. Yani insanın öss için intihar etmesi onun basitliğini ve hayatla mücadeleden acizliğini gösterir kanımca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.