Şimdi Ara

GENÇ AVANTAJ A GEÇEMİYORUM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone genç avantaj a geçmek için 1 haftadır ugraşıyorum.

İlk gittiğimde yeğenimin kimliğinde foto yok olmaz dediler, foto koydurduk.

Tekrar gittim, bu 15 yaşında, en az 18 olacak dediler, vodafone yazdım, cevaben bana 12-25 oluyor dediler. Mailin çıktısını alıp bugün götürdüm.

Bu seferde bana bu senin birinci derece akraban değil dediler yapmadılar.

Birinci derece akraba kimlerdir? Kaldıki bana gelen mailde, yeğenimin sadece TC numarasının yeterli olduğu yazıyor.

Bende gittim Turkcell faturalı hat için başvurdum.

Peki iyimi ettim, evet iyi ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 7 Şubat 2012; 22:22:46 >

• Birinci dereceden akraba kardeş,anne,baba oluyor sanırım
  • Bu seferde göbek bağı ile birlikte git belki alırlar.
    Başka bir Vodafone Shop'a gitmeyi dene. Onlar takmış sana ya da Vodafone'da işler böyle işliyor.
  • belli ki bayi sana killik yapmis. Yoksa her turlu yapiyorlar.
  • Başka bir bayiye gitseydiniz keşke.
  • O Bayiyi vodafone MH ne şikayet etseydiniz keşke,
    Bunların yüzünden turkcell faturalıya başvurdum diye belirtirseniz uyarırlar,kimseye böyle davranmazlar belki.
  • Küçük bir ilçedeyim, tek bayi orası. Vodafone tekrar mail yazdım zaten.

Fırçalarını yesinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birinci derece akrabalar anne, baba ve çocuklar oluyor.

kardeş, dede, nine ve torun ikinci derece akraba oluyor. (öz kardeş bile 2. derece akraba)

yeğenler, amca, hala, dayı, teyze ise üçüncü derece akrabamız.

yeğen çocukları ve kuzenler dördüncü derece akrabamız.

* * *

yalnız o bayii işi aşırı abartmış. alt tarafı bi tarife sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustNow

Birinci dereceden akraba kardeş,anne,baba oluyor sanırım

birinci derece ; ana ,baba, eş ve çocuklarıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnygirl -- 18 Ocak 2012; 12:37:05 >
  • ARKADAŞLAR EĞER KÜTÜK bilgileri TUTUYORSA İŞLEM YAPILIR.bayan arkadaşım amcasının kızının tc si ile tarifeye geçiş yaptı.kimlik yok yapamayız fotograf yok yapamayız olayı saçma.sadece tc kimlik numarasını bildirmeniz yeterli.
    noxco arkadaşım talebin devam ediyorsa ben sana yardımcı olabilirim.
  • Fotoğraf yok vs. çok saçma geldi ve ilk defa duydum böyle bir tavrı. Keşke başka bayi olsaydı, müşteri hizmetlerine bildirin bayiye gereken mesaj ulaşsın.
  • onlar sizi basından atmak icin urasmıs kardesim tc soledimi iş bitmiştir.cilt no ve aile sıra no tutuyosa hic bir sorun yoktur
  • Sadece TC numarasının yeterli olduğuna dair gelen mailin çıktısını götürdüm, yine yapmadılar.

Vodafone gereken maili attım, ve çok cazip olmasına rağmen bu saçmalıklarla ugraşmamak için vazgeçtim.
  • Vodafone bayilerinde gerçekten çok farklılık var... Ben bi yere gittim sadece hat sahibinin kimlik fotokopisiyle geçiş yaptım daha sonra gittiğimde ben böyle böyle yaptım bu bayiide dedim yok bizde öyle şey olmaz dediler. Diğer bi yerde zaten bunu hiç yapmiyorlar.
  • Vay arkadaş ben bu işi çözemedim, kimi olur diyor kimi olmaz diyor, biri yaptım diyor, öteki olmaz diyor, bi gecemedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

ARKADAŞLAR EĞER KÜTÜK bilgileri TUTUYORSA İŞLEM YAPILIR.bayan arkadaşım amcasının kızının tc si ile tarifeye geçiş yaptı.kimlik yok yapamayız fotograf yok yapamayız olayı saçma.sadece tc kimlik numarasını bildirmeniz yeterli.

pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

ARKADAŞLAR EĞER KÜTÜK bilgileri TUTUYORSA İŞLEM YAPILIR.bayan arkadaşım amcasının kızının tc si ile tarifeye geçiş yaptı.kimlik yok yapamayız fotograf yok yapamayız olayı saçma.sadece tc kimlik numarasını bildirmeniz yeterli.

pm attım

seni çözüme kavuşturacak tek insan 2faceofmirror başka yerde yazıp yardım bekleme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

pm attım

seni çözüme kavuşturacak tek insan 2faceofmirror başka yerde yazıp yardım bekleme :)

Yazdım ama dur bakalım :)

• Nerdesiniz tam olarak hangi il hangi ilçe _?
  • vodafone'nun kendi cepmerkezine gittiğimde hat babamın üstüne olduğu için sizi tarifeye geçiremem dedi. bende sokak arasında başka bir vodafone bayisine gittim, babama gerek kalmadan geçirdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.