Şimdi Ara

GENÇ AVANTAJ A GEÇEMİYORUM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hardcrss

vodafone'nun kendi cepmerkezine gittiğimde hat babamın üstüne olduğu için sizi tarifeye geçiremem dedi. bende sokak arasında başka bir vodafone bayisine gittim, babama gerek kalmadan geçirdi.

yaptığı yanlış ama hat size ait değil sonuçta, babanız şikayet etse bayinin başı ağrır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

vodafone'nun kendi cepmerkezine gittiğimde hat babamın üstüne olduğu için sizi tarifeye geçiremem dedi. bende sokak arasında başka bir vodafone bayisine gittim, babama gerek kalmadan geçirdi.

yaptığı yanlış ama hat size ait değil sonuçta, babanız şikayet etse bayinin başı ağrır :)

evet, öyle benim işlemimi yapan bayide aynısını dedi. ama babamın kimliği yanımdaydı doğal olarak, adam bana güvendi geçirdi. normalde geçirmezler

• quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

ARKADAŞLAR EĞER KÜTÜK bilgileri TUTUYORSA İŞLEM YAPILIR.bayan arkadaşım amcasının kızının tc si ile tarifeye geçiş yaptı.kimlik yok yapamayız fotograf yok yapamayız olayı saçma.sadece tc kimlik numarasını bildirmeniz yeterli.
    noxco arkadaşım talebin devam ediyorsa ben sana yardımcı olabilirim.

dostum ben başka bir konuda danışsam size;

Yaşım 25 üstü(hattı 24 yaşın altında aldım) ve 1 yılı aşkındır genç avantaj tarifesine kayıtlıyım. Faturam genellikle 25 tl civarı geliyor. Merak ettiğim (25 yaş üstü olmama rağmen) 1gb lık freezone un internetini almam durumunda 7.5 tl ye alabilir miyim ? Hemen hemen her ay 25 tl artı eksi 5 lira geliyor.

Cevap verebilirseniz sevinirim.. Teşekkürler..
  • 7,5 liraya 1gb internet nasıl oluyormuş merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

ARKADAŞLAR EĞER KÜTÜK bilgileri TUTUYORSA İŞLEM YAPILIR.bayan arkadaşım amcasının kızının tc si ile tarifeye geçiş yaptı.kimlik yok yapamayız fotograf yok yapamayız olayı saçma.sadece tc kimlik numarasını bildirmeniz yeterli.
    noxco arkadaşım talebin devam ediyorsa ben sana yardımcı olabilirim.

dostum ben başka bir konuda danışsam size;

Yaşım 25 üstü(hattı 24 yaşın altında aldım) ve 1 yılı aşkındır genç avantaj tarifesine kayıtlıyım. Faturam genellikle 25 tl civarı geliyor. Merak ettiğim (25 yaş üstü olmama rağmen) 1gb lık freezone un internetini almam durumunda 7.5 tl ye alabilir miyim ? Hemen hemen her ay 25 tl artı eksi 5 lira geliyor.

Cevap verebilirseniz sevinirim.. Teşekkürler..

1gb lık freezone un interneti indirimli olarak 14.,5 TL diye biliyorum. İndirimsiz fiyatı ise 29 TL.

• EGE doğru söylüyor. 1gb :14.5 olur.
  • quote:

EGE doğru söylüyor. 1gb :14.5 olur.

yanlış yazmışım pardon 14.5 tl ye alabilir miyim 25 yaş üstü muhabbetine takıldım..???? Yani aylık 25+14.5 TL olabilir mi bu haliyle ?
  • bende bu tarıfeye gececektım ...
    amcamın oglunun kımlık fotokopısını ıstedıler goturdum..sısteme tc numarasını gırıyorlar...sıstem kabul etmesse olmuyormus ve beımkınıde kabul etmedıler malesef:( bu konuda yapılacak bırsey varmı acaba???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.