Şimdi Ara

Gemi İnş. Müh vs. Bilgisayar Müh. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gemi İnş. Müh'i istemem dolgun maaş söylentisi olmasıdır.

Bilgisayar Müh'i seviyorum ama ortalıkta zimblle Bil. Müh'ü var piyasa kötü.biliyorum kendini geliştrirsen vs vs doğru ama 100 kişi arasında ilk 8 e girmek var 10 kişi arasından ilk 8 e girmek var.yani geminn daha çok şansı fazla gibi duruyor. ama onnda maaşı ort. 1500-2000 ise yok aga hiç bulaşmayayım bil'le devam edeyim..

bu arada sıralamam 27 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan-_- -- 20 Temmuz 2010; 20:30:42 >

• güncel
  • Soruyu sormuş : cevapları da vermişsin.. Gemi iyidir iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Soruyu sormuş : cevapları da vermişsin.. Gemi iyidir iyi..

dostum haklısında benm durumuma göre bil. müh.'de yatkın duruyor. Gemiyi söylemenin sebpleri neler acaba
  • güncel
  • Ben eskiden beri bilgisayar mühendisliği istiyorum.Büyük ihtimalle puanımın tuttuğu yere gidecem ama yazılım yazmasını öğrenip bilgisayar alanında kendimi ispatlamak istiyorum.Kendin de demişsin kendini geliştirirsen bilgisayar iyi diye.Gemiye gittiğin zaman nasıl olsa iş garanti o zaman fazla çalışmama gerek yok mu diyecen?Orda da çalışacan.Yazılım dünyası çok çeşitli.Artık hemen her şey bilgisayarlarla kontrol ediliyor ya da yazılımlarla.Yazılım olmadan elektronik aletler sadece metal yığını.Ama kararı sen ver nereyi istiyorsan orayı yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D073F48D -- 23 Temmuz 2010; 18:17:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.