Şimdi Ara

gemi adamı gemide çalışmış arkadaşlar izmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen kısa kesip konuya giriyorum gemi'de çalışmak için 1 veya 2 haftaya kadar izmire gideceğim benim sıkıntım gemi adamı olur sağlık raporun'da internetten araştırdığım kadarıyla doğal olarak Ankarada veren yer yok pasaportu çıkarır çıkarmaz izmire gideceğiz daha önceden sağlık raporu alan arkadaş varsa izmir'den nereden alabilirim

• Ha karada amelelik yapmışsın ha 1 cüzdan ile gemide, fark yok.
  • yokmu hiç bilen?
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    evet dostum hiç fark yok tek fark maaşın 2 katı olması ben zaten onu demedim şu rapor olayını bilen varmı diye sordum yoksa fazladan çalışacağımı biliyorum
  • http://www.bilgirotasi.com/denizcilik/gemi-adami-olur-saglik-raporu-vermeye-yetkili-olan-kurumlar/

yukarıdaki adresten izmir de bulunan hastanelerin (özel) web sitelerine göz atın. muhakkak gemi adami saglik raporu verirlir şeklinde ilanları vardır.

çünkü yukarıdaki adresteki hastaneler 2012 yılında girilmiş. bu yıla kadar kimi hastanenin elinden bu raporu verme yetkisi alınmış olabilir , boşuna yorulmayın. ( arayıp sorabilirsiniz de )

iş hayatınızda başarılar dilerim...

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaybursa -- 23 Mayıs 2014; 2:20:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alpaybursa kullanıcısına yanıt
    ilgin için saol hocam buraya bakmıştım bende 2012 olduğunu gördüm en iyisi dediğiniz gibi arayıp gideceğimiz tarihe göre randevu almak burada alan bir arkadaş olsaydı en azından nasıl olacacığını ne yapılacağını bilirdik internetteki çoğu yazıyı okudum ama yazılanlar 3-4 yıl öncesine ait.
  • fable kullanıcısına yanıt
    dostum çok önceden nereden baksan 5 sene f,lan olmuştur bu yazıyı göreli o zaman dikkatimi çekmişti nedir bu gemi adamı diyee şimdi konunu görünce aklıma geldi

http://www.reklam-izmir.com/firmadetay-sempati-surucu-kursu-2400.html

bu firmanın camında yazıyordu o zamanlar şimdi geçerlimidir bilmiyorum bir iletişime geç istersen vermiyorlarsa bile yol gösterirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene almıştım ben dostum. Aldığım yerde buca tıp merkezi idi. Yanlış hatırlamıyorsam 200tl gibi bir fiyatı var. Aynı gün içersinde bitiyor tüm işlemler. Devlet hastanesine gidicem dersen onunda fiyatı 150 lira gibi bir şey ama 3 günde anca veriyorlar. Hastanede işlerini hallettikten sonra raporlarını alıp Konak-Pasaportta Sahil ve Hudutlar Müdürlüğü var oraya veriyorsun raporları 5-10dk gibi bir süre fotoğrafını filan çekip veriyolar gemi adamı olur sağlık raporunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Captain -- 23 Mayıs 2014; 3:31:12 >
  • Mr.Captain kullanıcısına yanıt
    yani tıp merkezine gitsek aynı gün içinde raporu alıp gidebiliriz peki sağlık raporu için önceden randevu şartmı yoksa direk gittiğimiz'de hemen muayene olabilirmiyiz bu şekil olursa gideceğimiz gün akşam binip sabahtan tıp merkezine gidebiliriz bir gün'de olursa süper olur ek olarak gemi için bir kurs var hocam peki o kursa gittinizmi acaba bize kursla ilgili olarak bir bilgi vermedi insan kaynakları müdürü sonradan sıkıntı olabilir yoksa o eğitimi gemide alacağız iyice kafam allak bullak oldu

quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

dostum çok önceden nereden baksan 5 sene f,lan olmuştur bu yazıyı göreli o zaman dikkatimi çekmişti nedir bu gemi adamı diyee şimdi konunu görünce aklıma geldi ayriyetten ilgin için çok teşekkürler dostum.

http://www.reklam-izmir.com/firmadetay-sempati-surucu-kursu-2400.html

bu firmanın camında yazıyordu o zamanlar şimdi geçerlimidir bilmiyorum bir iletişime geç istersen vermiyorlarsa bile yol gösterirler.

siteyi inceliyorum hocam

• Hocam sabah erkenden gidersen randevuya filan gerek yok yani en azından geçen sene yoktu ben 8 gibi gitmiştim 3 gibi herşey bitti raporları verdiler. Ordan atladım gittim konaka 10dkya aldım raporu. Kurs hakkında bir bilgim yok ben okula kayıt için almıştım raporu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.