Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ TOP 10 ANDROİD OYUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
5
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pacaveli

quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

Swordigo yu bugün kurdum oynamaya başladım gerçekten çok iyi

ben 2 kere bitirdim

çok seviyorum yandan görünümlü ilerlemeli oyunları ya bana o atarideki oyunları anımsatıyor keşke daha çok olsa

dokuro
    panda jack
    leo's fortune
    lep's world 1-2-3
    merlin's adventure
    wimp: ultimate
    lost heroes
    prince of persia
    superfrog hd
    inertia

hocam bunlar dediğiniz tarz oyunlar. hepsi de kaliteli. hatta dokuro ps vita'ya falan da çıktı

• kvothe6 kullanıcısına yanıt
    hepsini indiriyorum çok teşekkür ettim

indirebildiklerimi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwing -- 10 Ağustos 2014; 2:02:20 >
  • rica ederim ben de bu tarz oyunlara bayılıyorum. zamanında baya araştırıp bulmuştum.
  • Kime göre neye göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Subway Surfers
    Temple Run
    Fruit Ninja
    Angry Birds

Gibi efsaneleri görememek şaşırtıcı.

Biliyorum, aylar sonra yanıtlıyorum ama ne yapayım, huyum kurusun.
    Subway surf hiç de ödüllük bir oyun değil, sıradan bir platform oyunu, oyuncu yaş kitlesinin büyük bir kısmı 8-13 yaş.
    Fruit ninja'ya gelirsek, saçma sapan meyve kesip durduğumuz bir oyunun nesi eğlenceli olsun?
    Hadi onu geçtim angry birds ne yaa. Ciddi misin? 100 milyondan fazla indirilmiş aptalca bir oyun. Tamam ilk oyunu güzeldi ama sonraları cılkı çıktı. Yok angry birds star stars 2 yok AB Epic yok AB transformers, peh!

• The Room 1-2 efsane. En iyi olarak gösterebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: merakli oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Subway Surfers
    Temple Run
    Fruit Ninja
    Angry Birds

Gibi efsaneleri görememek şaşırtıcı.

Biliyorum, aylar sonra yanıtlıyorum ama ne yapayım, huyum kurusun.
    Subway surf hiç de ödüllük bir oyun değil, sıradan bir platform oyunu, oyuncu yaş kitlesinin büyük bir kısmı 8-13 yaş.
    Fruit ninja'ya gelirsek, saçma sapan meyve kesip durduğumuz bir oyunun nesi eğlenceli olsun?
    Hadi onu geçtim angry birds ne yaa. Ciddi misin? 100 milyondan fazla indirilmiş aptalca bir oyun. Tamam ilk oyunu güzeldi ama sonraları cılkı çıktı. Yok angry birds star stars 2 yok AB Epic yok AB transformers, peh!

Hocam hiç üşenmedin mi aradan yarım yıl geçmiş O zamandan bu yana benim fikrimde değişti zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Plague İnc'yi, Gangstar vegas'ı, 2048'i, leo's fortune'yi, badland'ı, new star soccer'i,injustice'i ve dead trigger 2'i oynamış biri olarak bu oyunların sadece küçük bir kısmını. Listeye girmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Plague ınc kesinlikle denenmeli, hem zaten android için bedava, bir kaç lira daha verip oyunu daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz. Veya 30 liraya tüm senaryoları, ileri sarma özelliğini vs vs. De açabilirsiniz, ha, değer mi? Hayır.
    Gangster vegas 1 ay öncesinde sorsaydınız mükemmel derdim, ama ücreatsiz olduğundan beri berbat! Elmas özelliği geldi, oyun paragöz oldu :P
    2048 güzel oyun, ama threes çakması be.
    Leo's fortune'i bugün alsım, ilk bölümü oynadım, oyun kısa ama... Müthiş. Her gün bir bölüm oynamayı planlıyorum, güzelim yapımı bir oturuşta bitirmek istemem.
    Badland mı, kesinlikle değmez, verilen paraya yazık. Cidden, bunu oyunu saatlerce oynamış biri olarak söylüyorum.
    İnjustice gods among us'a gelirsek, eğlenceli bir dövüş oyunu. Tüm DC karakterleri var neredeyse. İnjustice iyidir iyi.
    Dead trigger 2 mi, güzel ama... İlk oyun daha iyiydi desem? Biraz paragöz mü olmuş ne?
    NSS mi, bir iki saat oynadıktan sonra kendini tekrarlamaya başlıyor. Güzel değil.
    Onun dışında, monument valley, NBA 2k14 ve the room serisini oynamamama rağmen mükemmel olduğu belli.

• nba 2k14 tek geçerim mp sayesinde arkadaşlarla sınav araları kapışıyoruz
  • Bomb squad fena oyun

• Öncelikle baştan belirteyim, zor bağlanırım bir oyuna. Millet efsane der, bilmem ne der ben 2dakika tahammül edemem bazı oyunlara. Fazla uzatmadan başlayayım listeme, ama şunu da söylemeden edemeyeceğim listemdeki ilk 3 oyun hariç gerisi 1gün hadi bilemedin 2 gün başından kalkmayıp ardından yüzüne bakmadığım oyunlar.

10) Tap tap revenge: Bu oyun alanında en iyisi hiç şüphesiz. Ama yapan firma androidi pek biplemediğinden ve ülkemizde oyun kapalı olduğundan pek tutmadı. Çözünürlük problemi olsun zibilyon tane problemi var oyunun. Ama insan listeye eklemeden edemiyor, kim bilir kaç saat başında arkadaşlarımla şarkı kapıştık...

9) Dead trigger: Oyun free ve harika grafiklere sahip. Paragöz falan olabilir, umrumda değil. Müthiş bir emek var oyunda, free olmasına en şaşırdığım oyundur muhtemelen, ama ister istemez bir süre sonra baya bayıyor. Ve ek olarak da şunu diyeyim 2.oyun internetsiz çalışmıyor, bu tarzda bir oyun için saçmalık bence bu...

8) New star soccer: Bu oyunu yıllar yıllar önce pcde oynardım, hoş o kadar eski sürümü bile bu mobil sürümden kat ve kat gelişmişti ama olsun. Oyunu ilk gördüğümde playstoreda baya bir heyecanlanmıştım, başlarda acayip bağlandım oyuna, ama uzunca süre oynanılcak bir oyun değil. Çok çabuk sıkıyor, hele şu anki hali bence daha kötü. Antrenmanlar oyunun şüphesiz en sıkıcı yeri, sürekli antrenman yapmak zorundasınız yoksa puanlarınız düşüyor.

7) Scribblenauts: Ben bu oyunu neden yükledim, hala aklım almıyor O kadar seçici davranırdık, hiçbir şeyden zevk almazdık nasıl olduysa bir gün kendimi bu oyunun başından kalkamaz buldum. İyi ki yüklemişim ulan Gerçekten bu oyuna çoğu kişi önyargıyla yaklaşıyor, ben bu tarz oyunlardan zerre haz etmem. Ama bu oyun bambaşkaymış. Oyunda bir çocuğu oynatıyoruz elinde bir defter var deftere ne yazsa yanında beliriyor. Oyun inanılmaz bir hayal gücü gerektiriyor, ve iyi düzey bir ingilizce. Tabi görevleri yap yap insan ister istemez sıkılıyor, en büyük eğlencemiz tanrıları çağırıp savaştırmaktı Ulan kaç yaşımıza geldik yaptıklarımıza bak. Neyse oyun gene sizi idare eder bir süreliğine, sınır tanımayan bir araç desteği var.

6) Bloons TD: Bir ninjakiwi klasiği. Bana göre en iyi tower defence oyunu mobil platform için. Towerlar çok yaratıcı ve çöp diyebileceğim tower yok nerdeyse. Oyunda inanılmaz bir çeşitlilik var, kendi stratejinizi kurup bölümlerin üstesinden gelebiliyosunuz. Çok zor bölümler var. Ama sonu alt sıradakilerle aynı, kısa süreliğine kendine iyi bağlıyor. Ama sonra yüzüne bakmaya tahammülünüz olmuyo, aşırı sıkıyor.

5) Super hexagon: Oynadığım en zor oyunlardan, belki de en zoru. Ama kanser edici düzeyde değil bence. Eliniz alıştıktan sonra inanılmaz zevkli oluyo oynanış. Müzikleri de gayet iyi, sinir bozmuyor. Telefonumda en uzun süre yüklü kalan oyun(insan gösteriş için olmasa bile o rekorlar gidecek diye tutuyor işte telefonda) Bu oyunun orijinalini almamıştım, gerçekten pişman oldum. Korsan yüklemeyin, yükletmeyin. Neyse kamu spotundan sonra geçelim diğerine.

4) Simcity: Daha çok yeni bir oyun ve az süre oynamama rağmen baş sıralara koydum. Oyun bu tarz için en iyisi. Fazlasıyla çeşitlilik var oyunda. Ve her şeyi dengeli bir şekilde yürütmek zorundasınız halkınızı mutlu etmek için, daha yüksek vergiler toplamak için Elektrikti suydu ulaşımdı oydu buydu şuydu derken zibilyon tane problemle iç içesiniz. He şunu demeden edemeyeceğim, simcity fanıysanız gerçekten "bu ne lan?" diyebilirsiniz. Oyun, tarla oyunlarından farksız bir mantıkla ilerliyor. Hoş çok da kasmamak lazım, alt tarafı mobil oyun.

3)Hearthstone: Listemin tek torpilli oyunu. Benim takoz açmaz diye uğraşmadım bile yüklemeye. Ama pcden çok kopacağını sanmıyorum. Hearthstone lan bu kötü olabilir mi

2) Fifa 15: Ultimate team gerçekten oynaması zevkli, uzun süre sizi idare edebilecek oyunlardan. Oyuncu kartları falan da olunca gerçekten çok zevkli oluyor. Millet messi, ronaldo için deli paralar döküyor. Ticaret kısmı da gayet iyi, sağlam paralar dönüyor oyunda

1) Clash of clans: Mobil platformun şüphesiz en iyi online strateji oyunu. Uzun süre sizi çok rahat idare eder. Clan savaşları olsun, yapacağınız atak stratejileri olsun, base dizaynınız olsun baya kafa patlatacağınız ve keyif alacağınız meseleler. Hele bir arkadaş çevrenizle başlarsanız tadından yenmiyor. İster istemez aranızda tatlı bir rekabet ortamı oluşuyor. Oyunun sevmediğim yanları da var, bir bina geliştirmek için zibilyon tane saldırı yapmanız lazım ilerki levellerda. Gerçekten para kasmak aşırı sıkıntılı bir dönem. Ek olarak yeni başlayan arkadaşlar için şunları söyleyebilirim, yeşil taşlara dokunmayın onları sadece inşaatçı kulübesi için kullanın. Köy binasını geliştirmeden önce elinizdeki toplayıcılar haricinde her şeyi geliştirmeye özen gösterin. Sabırlı olun.

Elim ağrıdı

• Bende birkaç tane oyun tavsiyesinde buluniym öncelikle belirteyim hepsi türünün en iyilerinden ve daha çok burada bahsedilmeyen oyunlara değineceğim ancak kaliteli olduklarından şüphe etmeyin deneyin kategori olarak da yazıyorum herkes zevkine göre bulsun

-Pocket Soccer(Futbol)Okulda turnuva yaparken fazla abartmayın :)
    -Backyard Parking 3D (Tahmin Etmek Zor Değil :))Real Car Parking ile birlikte açık ara en iyi park oyunudur.Bus Parking gibi çöp oyunlardan değil grafik olarak üst düzey oyunlar ikisi de
    -Prop Hunt Mobile(Bulmaca) Eskiden Cs:Source oynayanlar bilirler heralde bunu mutlaka deneyin hele kardeşinizle veya arkadaşlarınızla oda kurup oynayınca çok zevkli oluyor
    -Jet Ball (Platform) Platformdan seken topla tuğla kırma oyunlarında zirve açık ara lider
    -Portalize (Bulmaca)Pc'de Portal var ya ha birebir aynısı grafik vs her sey tıpkısının aynısı süper
    -The Silent Age (Macera)Biraz ingilizceniz varsa diyeceğim tek şey anlatılmaz yaşanır benzersiz bence oyunun açılışındaki kulaklık tavsiyesine uyun
    -Let's Create!Pottery (Klasik)Çömlek yapıyoruz ancak çok güzel
    yapılmış bir oyun
    -Ice Rage (Spor)2 kişi oynanabilecek en güzel oyunlardan biri buz hokeyi oyunu pocket soccer tarzı aynı telefonda kapışabilirsiniz
    -Jenga (Klasik)Bilmeyen yoktur heralde 2 kişi oynanabilecek en güzel oyunlardan birisi daha
    -Airfighters Pro (Simülasyon) mükemmel bir savaş jeti simülasyonu çok kaliteli
    -Sea Battle (Klasik) Bence 2 kişilik oyunların kralı en güzeli amiral battı işte hem de bir sürü özellik var atom bombası, mayın, radar deneyin
    -Tiny Thief (Macera) Harika bir macera oyunu en iyilerden
    -Super Hexagon(Arcade) Android'in en zor en uyuz oyunu ancak bağımlılık yapabilir müzikleri ise bir harika
    -Doodle Army (Aksiyon) Silahlı bir çöp adam oyunu iphone da vazgeçilmezlerimden di hala da çok güzel ancak ücretlisi iyi
    -Army of Darkness (Strateji) Çok zevkli bir strateji oyunu oyun hele müziklerine ve seslendirmelere bayılırım
    -Earth and Legend (RPG) Mükemmel bir rpg en iyilerden tabi ravensword u da unutmamak lazım
    -Into the Dead (Aksiyon) Bilmeyen varsa söylenecek tek şey var zombi oyunlarının kralı boşuna editör seçimi değil ya
    -Earn to Die(Aksiyon) Bir solukta bitirilecek araç alıp geliştirmeli zombilere dalmalı zombi oyunu seven herkese tavsiyemdir.
    -Akinator (Türü Yok) Bilmeyen varsa çok şey kaybeder demesi (ulan sadece amerikada yaşayan kanunsuz bir adam bilgilerinden nasıl nfs mw daki razoru buldu şok oldum :))
    -Nimble Quest (Arcade)Çocuk oyunu bune böyle diyip geçmeyin (ben yaptım :)) gercekten oynarken zaman o kadar hizli geciyor ki
    -Survivalcraft (Macera) Gerçekten belirli bir süre oynadıktan sonra minecraft pe den çok daha iyi olduğunu anlicaksınız o kadar ilginç seyler yapilabiliyor ki en popüler mapleri indirip inceleyince anlarsınız
    -Sprinkle (Platform) Harika bir itfaiyecilik oyunu su efektleri gerçekten çok güzel
    -Construction City (Simülasyon) İnşaat simülasyonu oyunu ancak o kadar fazla araç ve bölüm var ki kendi bölümünüzü de yapabilirsiniz
    Bir kaç oyun dedim neler yazmışım
    Açıkçası ödül alanlar listesindeki tüm oyunları oynadım bazıları çok gereksiz bence kim ne derse desin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master user -- 29 Aralık 2014; 18:35:28 >

• Skyforce 2014 de benim favorimm

• güzel liste
  • emeğinize sağlık. Portal hastası olarak ilk işim portalize oyununu indirmek oldu
  • Vallahi RPG hastasi olarak Order & Chaos Online oynadim uzun sure iyi bir wow klonudur oyun, onun disinda fifa ve nba sevenler icin fifa 15 ve nba2k15 denenmesi gerekir, hearthstone bir efsane zaten pcde oynyanlarin elinden dusmez, kosmali ziplamali zaman olduren oyunlari saymazsak belki mc serisi felan oynanabilir ama kisa omurlu oda cok, haa unutmadan gta serisinide mutlaka indirip oynayin kisaca bana kalirsa hakkini veren oyunlar 3u 5i gecmiyor cogu kisa omurlu oyunlarin.

• Neredeyse 1 yıl olmuş ama ben yinede cevap yazmak istiyorum içimde kalacak yoksa

1-)SUMMONERS WAR: oyuna ilk başladığımda bu ne arkadaş böyle oyunmu olur dedim (sıra tabanlı oyunlardan nefret ederim :D ) daha sonra istemsizce oynamaya başladım oyunu ,neredeyse 8 aydır oynuyorum ve telefonumdan hiç silmedim oyunu kısaca anlatmak gerekirse summon kağıtları var bunlardan birisi unknow scroll tüm haritalarda arena ve trial hariç düşüyor bundan genelde 1-2-3 yıldız herolar çıkıyor onlarda pek işe yaramaz ama düşük seviyede hayat kurtarırlar diğeri mystical scroll bundan genelde 3-4-5 yıldız herolar düşer bunu magic shoptan denk gelirse alabilirsiniz onun haricinde dungeondan ve eventlerden çıkmaktadır oyunda 5 element var wind-darkness-light-fire-water unknow ve mystical scrolldan sadece water-fire ve wind heroları düşürebilirsiniz light ve darkness heroları bulmak için paraya kıyıp light&darkness scroll almak zorundasınız yada triali bitirp yani kule gibi birşey ordan light&darkness scrollu alabilirsiniz bunun yanı sıra trialde 100. katı bitirdiğinizde legendary scroll veriyor bundanda 4-5 yıldız herolar elde edersiniz :)

2-)DUNGEON QUEST: aslında 2 ve 3 arasında sıralama yapmak istemem ikisininde yeri ayrı bende ikiside muhteşem ama Dungeon Questi 2. sıraya koydum neden diye soracak olursanız daha fazla bölüm var hatta çok çok fazla bölüm var internet gerektirmez 3 farklı karakterden birini ( savaşçı-büyücü-okçu) seçip oyuna başlıyoruz oyunda amaç Dungeonları temizlemek kestiğiniz yaratıklardan kılıç,zırh,kolye,eldiven evcil hayvan gibi eşyalar düşüyor bunlara stone ile özellik ekleyebiliyorsunuz yada para biriktirip marketten kutu alabilir ve iyi eşya çıkmasını umut edebilirsiniz ve bu muhteşem oyun internetsiz canınız sıkılınca açın oynayın :)

3-)SWORDİGO: Ne kadar övsem az oyunu tam bir sanat harikası tüm bölümler birbiriyle bağlantılı skiller efektler bosslar moblar hepsi harika yanlış hatırlamıyorsam 4 kez bitirdim oyunu buna benzer ne kadar oyun aradıysamda yok bak yine geldi aklıma indirip tekrar bitireyim :)

• 1.Wayward Souls
    2.Limbo
    3.Another World
    4.Monument Valley
    5.Dead Space
    6.Machinarium
    7.Leo's Fortune
    8.Game Dev Story
    9.NBA Jam
    10.Real Racing 3

Onur Ödülü:
    Hearthstone

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.