Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN RAHAT KLAVYE ve MOUSE ( LÜTFEN BAŞKA TOPİK AÇMAYINIZ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
0
Favori
39.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hasbi 81

quote:

Orjinalden alıntı: memet

Arkadaşım bence nasıl alıştın bilmiyorum ama klavye dyimce "backspace" tuu bir kere nokta kadar olmamalı, uzun olanlardan olmalı ve "enter" tuşuda büyük olanlardan olmalı, rahat yazmak için...
    tabi bu arada birde ok tuşlarının olduğu kısım başka tuşlarla birleşik omamalı bence, ben bunların hepsini uyduruk ama çok rahat bir klavye olan Quake in uyduruk 7.5ytl lik bir modelinde buldum...
    işte resmi....

Sonuna kadar katılıyorum! Benim klavyeden beklediğim özellikler tuş diziliminin aynen bu şekilde olması, tuşların sığ olması, basıldığında şakur şukur ses çıkarmaması, fazla yer kaplamaması ve şok görünmesiydi. Ve ben de aradığım herşeyi Creative 9000 Pro setinin klavyesinde buldum. Ayrıca ses açıp kapama dışında hiçbir multimedia tuşunu kullanmadığım için, bu klavyenin ses kontrolünün gördüğüm en rahat kontrol olması da benim gözümde oldukça büyük bir artı. Ve de Microsoft'un bazı kablosuz setleri hakkındaki şikayetlerin hiçbirine bu klavyede rastlamadım. Kablosuz olması dışında kablolu klavyelerden hiçbir farkı yok

Ama peşin peşin söyleyeyim, bu setin mouse'u tam ibr rezalet! O yüzden vereceğiniz 40$ + KDV'nin bir bölümünü çöpe atıyorsunuz, haberiniz olsun. Ahanda... Bu da linki:
    http://www.tr.creative.com/products/product.asp?category=243&subcategory=246&product=11493

Şarjının ne kadar gittiği konusunda bilgi verirmisin

• A4 iyi değil ama microsoft gerçekten iyi. ama şu kablolu klavyelerin bir de usb girşi olsaymış süper olacakmış.
    ele çok iyi oturuyor microsoftlar.
    teyze oğlunda A4 kablosuz var ama yanından almıyor 2 mt den alıyor anlayamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: suSanAdam

Q ve F klavye ile ilgili olarak, Registry den istenirse şifre ekranında da q veya f klavye olması sağlanabilir.

Güzel bir bilgi saol paylaşımın için
  • bakıorum da ne kdr gereksiz tuşlu, hiç bir estetiği olmayan ve zevke muhtaç öküzümsü klavyeler var..

aradığım klavyede hiçbir gereksiz tuş olmıcak, tuş takımı ellerin duruşu yönünde olsun & tasarımı sade ve zarif siyah bir klavye... hala bulamadım
  • Eski microsoft kablosuz setimden sonra kablosuz klavyelere şüpheyle yaklaşıyordum ama yeni aldığım Logitech S510 tek kelimeyle muhteşem takılma falan hiçbirşey yok, hele kullanım çok rahat. tek eksi yanı bir türlü sevemediğim mouse'u

• microsoft tabikide
    ama biz zavallı öğrenci ırkı inca dan öteye gidemez
    ilk maaşımı klavye ye yatırıcammm

• herkes kendi kullandığını övüyor ya ben de bunu tavsiye edeyim bari. mouse falza iyi olmasa da klavye gerçekten çok rahat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: starcool

quote:

Orjinalden alıntı: memet

Arkadaşım bence nasıl alıştın bilmiyorum ama klavye dyimce "backspace" tuu bir kere nokta kadar olmamalı, uzun olanlardan olmalı ve "enter" tuşuda büyük olanlardan olmalı, rahat yazmak için...
    tabi bu arada birde ok tuşlarının olduğu kısım başka tuşlarla birleşik omamalı bence, ben bunların hepsini uyduruk ama çok rahat bir klavye olan Quake in uyduruk 7.5ytl lik bir modelinde buldum...
    işte resmi....

+1 Sen bu işi biliyorsun arkadaşım laptoplarin klavyeleri kolay kolay değişir mi bilmiyorum ama ben laptop alirken bile bu büyük enter ve büyük backspace tuşuna dikkat ederek aldim .. bide enterin küçük olmasi bi yana o enterin ordaki minicik virgül tuşu da ayri bir kabus bana göre.. kullandığım en güzel klavyeye gelince şu anda işyerin ms klavye bile var ama ben en çok laptopumun klavyesini seviyorum..yumuşacık tuşlar ve ewet o sewinli "çıt" sesi

Kardeşim aynı klavyeyi kullanıyoruz ve de bende sendenimmm çokkk rahattır klavyemiz....

• En ergonomik olanı en iyisidir haliyle. Birazda görsellik önemli.
  • yukarda bi mesajda "deleted by admins" yazıyor."admin tarafından silindi" yazılamıyormU
  • LOGITECH LOGITECH LOGITECH bölye bir klavye yok ben M^X3000 kullanıyorum,tüm ürünleri birbirinden güzel kablosuz setlerde beş yıl garanti veriyor ve tüm setlerin altında herhangi bir kazaya karşı su tahliye kanalları mevcut.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThaiLuNn.. -- 17 Haziran 2006; 23:26:35 >
  • klavye de microsoft tan şaşmam klavye üzerinde kısa yollar cok yardımcı oluyo

mouse konusunda da logitech G5 gaming mouse ı tek gecerim

benimki

• Microsoftun yeni klavyeleri süper

• quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Arkadaşlar logitech demişsiniz iyi güzelde fiyatları malum pahalı.
    A4'ün şu modelini mavidonanimin fiyat listesinde yanılmıyorsam 12.75 $ gibi bir fiyatla görmüştüm.

BenQ'da kullanan birisi olarak şöyle diyeyim slimler ya da notebook tarzı tuşlu klavyeler cidden çok güzel vede rahat.
    Logitech'in slim modellerini daha görmedim.Dahada önemlisi Logitech'in fiyatlarının pek düşeceğini sanmıyorum.

şuan 90dolarlık set kullanmama rağmen (lx700) eski benq marka klavyemi aramıyo değilim gerçekten.
    sistem canavar gibi kablosuz kullanmama rağmen faresine hala alışamadım .

Benzersiz ve Şık Tasarım
    Ultra ince tasarımı size değişik bir tat sunacak, eğimli dış hatları modern ve benzersiz dış görünümünü ispatlamaktadır.

En uygun konfor
    X122'nin eğimli biçimi ve X-Structure ™ teknolojisi, en uygun ergonomik rahatlık deneyimini sunmak için tasarlanmıştır.

Düşük Gürültü
    BenQ x122 aradığınız, düşük ses çıkaran klavyedir. Bu ses tasarımı ile işinize daha fazla konsantre olabilirsiniz.

X-Structure ™ Teknolojisi
    Mükemmel tuşlama rahatlığı, lüks tuş tasarımı ve azaltılmış tuş sesleriyle, patentli X-Structure ™ teknolojisi size harika özellikler sunuyor.

Geliştirilmiş Yeterlik
    Programlanmış internet kısa yol tuşları, gereksinimleriniz için elverişli duruma getirilmiştir.

emptyrean
    resimdeki set gerçekten çok şık hala aklımda, keşke ondan alsaydım,
    o setin birde kumandalı olanı vardı sanırım.
    bu arada bana bir kumanda şart oldu. tv için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironimperor -- 22 Eylül 2006; 11:09:35 >

• beyler bence en iyisi en güzeli ARÇELİK multimedıa Klavye her türlü özellik var.ve tuşları en az microsoft kadar rahat...
  • Logitech S-510 gerçekten çok güzel bir set. Pili 5-6 ay gidiyor. Klavyesinin tuşları o kadar güzelki boş zamanlarımda tuşlara basıyorum Ayrıca mouse da klavye kadar rahat ve kullanışlı. Ayrıca ikisinde de takılmalar yaşanmıyor.
  • wireless klavye alma sonuçta klavyeyi fazla hareket ettirmeden kullanıyoruz niye pilleriyle uğraşacaksın ki? model olarak microsoft un ergonomiyi yeniden tanımladım dedii (modeli unuttum)tuşları iki yana ayrılmış bi klavyesi var siteye gir görmemen imkansız. biraz pahalıydı ama sen çok yazı yazıyorsan sana çok gelmemesi lazım.
  • MIcrosftunkiler biraz kaba oluuyo bence logitech.
  • bence quake kx-7202 modeli.

Bu arada bişi sorcam klavyenin içi toz doldu ben elektrikli süpürge yardımıyla hüüpp diye çekebilirmiyim?Yani herhangi bi zararı olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.