Şimdi Ara

'Gelmiş Geçmiş En İyi Forvet Transferi' Diyebilir miyiz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokolee

1. Anelka : 26 yaşında civarında gelmişti Fener'e. Yeteneğinden zaten kimsenin şüphesi yok ancak çok uyumsuz bir abimizdi.
    2. Drogba : 35 yaşından sonra zar zor alabildik. Efsane oyuncu statüsünde bir yetenek.
    3. RvP : Bence diğerlerinden bir tık aşağıda olan bir oyuncu. Genede kalitesi tartışılamaz.

Kıyaslamak için 31 yaşındaki Drogba mı yoksa 31 yaşındaki RvP mi diye kendinize sorun cevap çok açık zaten.

31 yaşındaki rvp tabiki

her özelliğiyle drogbadan iyi frikikler çift ayat top kontrolü paslar adam eksiltme ... herşey var adamda

drogbda ne var sert şut çekmenin dışında iyi hava topu alıyor o kadar bunları hami mandıralıda yapıyordu

'Gelmiş Geçmiş En İyi Forvet Transferi' Diyebilir miyiz?
  • rvp türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu değildir. ancak bana göre en başarılı transferdir. adam manchester'dan geliyor, 31 yaşında ve forması ingiltere'nin en çok satan forması geçen sene. yani adam bir nevi kariyerinin zirvesinden 1 adım uzaklaşmış o kadar.

ronaldinho gelse mesela kolay transfer olur ama çok büyük oyuncudur. rvp hem büyük oyuncu hem de transferi zor bir adam. o yüzden bence en iyi transfer olur gelirse.

'Gelmiş Geçmiş En İyi Forvet Transferi' Diyebilir miyiz?

Orijinalden alıntı: Krone

Bu adamın ölüsü bile iş yapar. Yatacak biri değil çünkü adam, büyük konuşmuş gibi olmayayım ama isim olarakta ligde gelmiş geçmiş en iyi 3 transfer arasına girer (Roberto Carlos ve Anelka).

Carlos isim olarak iyiyidi vs belki ama fenerde bi cacık yapmadı.

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

rvp türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu değildir. ancak bana göre en başarılı transferdir. adam manchester'dan geliyor, 31 yaşında ve forması ingiltere'nin en çok satan forması geçen sene. yani adam bir nevi kariyerinin zirvesinden 1 adım uzaklaşmış o kadar.

ronaldinho gelse mesela kolay transfer olur ama çok büyük oyuncudur. rvp hem büyük oyuncu hem de transferi zor bir adam. o yüzden bence en iyi transfer olur gelirse.

İmzamı atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.