Şimdi Ara

gelmiş geçmiş en iyi flash oyunlardan biri uçak simulatoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
15
Favori
4.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harika bir oyun ya ilk başlarda uçağı indirmek için çok uğraştım ama şu an çok iyi yapabiliyorum

tutorial bölümünde anlatıyor herşeyi düşük seviyede ingilizce yeterli.
    http://armorgames.com/play/12702/tu-46

eğer nasıl oynanacağını gösteren rehber talep ederseniz yazabillirim

edit:
    rehber ekledim

rehber:

1.kalkarken motoru 'ı' tuşu ile çalıştırın sonra yukarı ok tuşuna basılı tutun uçak havalanınca 'g' tuşu ile tekerlekleri kapatın sonra 'f' tuşu ile kanatları normal durumuna getirin

2.havadayken uçağın motoru zorlandığında gazı bırakın ve uçağın burnunu düz yaparak süzülerek gidin

inmeye yakınken distance 100 e yaklaşınca yavasca yere doğru gidin 'g' ile tekerlekleri acın 'f' ile kanatları landing yani iniş pozisyonuna getirin

3.havaalanına geldiğinizde yavaşça arka tekerleklerinzile iniş yapın ama hızlı giderseniz uçak alev alır çok yavaş bi biçimde yapmalısınız.

4.tekerlikler yere değdiği zaman frene basılı tutun.

not:yemek servis edildiğinde uçağı sasmayın(ilk bölümde yemek yok)
    eğer hava alanını kaçırırsanız space tuşuyla geri dönebilirsiniz
    havadayken uzun uçuşlarda süreyi hızlandırma için 'z' tuşunu kullanın hızlı süredeyken manevra yapmayın anında düşer uçak.

video:

burada nasıl oynayacağınızı görebiliyorsunuz adam çok alçaktan uçuyor siz 2000 den aşşağı uçmayın distance 100 olduğu zaman alçalın 100-200 civarına gelin

ingilizce iniş rehberi:

LANDING GUIDE:-
    Step 1:Fly at around 200-300m height before landing.

Step 2:The speed at which you land doesn't matter,i.e.you can land at 90-95 and still wont crash.

Step 3:The most important step,the position of your plane is important,i.e.,your back wheels must touch first and the transition should be smooth,i.e.,stabilize your plane just
    before touching the ground and your plane wont blast.

Step 4:As soon as your wheels touch base,quickly press the down button and reduce the speed to zero,closing the engine wont help with it,keep your engines on in case you land very late,i.e.,after the half way mark of the airport strip and might need to fly again.

Some Tips:-

1.You will have to fly a bit higher and land late when there are trees and rocky terrain just before the air strip.

2.You can fly low when you are landing on the airport just after the sea.

3.Fly short distances early on so your engines don't die.

4.Improve your plane mechanics and extinguisher's which are the last 2 attributes first.

5.Sometimes while using Z at a low height,your plane might just crash because of engine failure or fire,etc., and you wont have time to react.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty -- 20 Aralık 2011; 22:58:47 >

• oynayan varmı
  • İlk denememde indirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

İlk denememde indirdim

ben ilk denemmde uçak takla atmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty -- 20 Aralık 2011; 19:35:39 >
  • bakıyorum
  • up görmeyen kalmasın
  • kullanım klavuzu ve amac ne ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonunda uçağı indirebildim.
  • Yolculuklar çok uzun sürüyor. Z'ye basınca da çakılıveriyor uçak
  • uçağı kaldırdım, ilerlettim, yana döndürdüm sonra geri dönmüş oldu. sonra inişe geçti ve sonuç boooom
  • güzel ama çok zor
  • Birde TU-95 vardı o daha kolay sanırsam.
  • Pistten yanlayarak çıkış yaptım.
  • adam gibi anlatacak var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

kullanım klavuzu ve amac ne ?

amac kendi firmanızı en yukarıya taşımak,uçağın seviyesini full yapmak.

rehber:

1.kalkarken motoru 'ı' tuşu ile çalıştırın sonra yukarı ok tuşuna basılı tutun uçak havalanınca 'g' tuşu ile tekerlekleri kapatın sonra 'f' tuşu ile kanatları normal durumuna getirin

2.havadayken uçağın motoru zorlandığında gazı bırakın ve uçağın burnunu düz yaparak süzülerek gidin

inmeye yakınken distance 100 e yaklaşınca yavasca yere doğru gidin 'g' ile tekerlekleri acın 'f' ile kanatları landing yani iniş pozisyonuna getirin

3.havaalanına geldiğinizde yavaşça arka tekerleklerinzile iniş yapın ama hızlı giderseniz uçak alev alır çok yavaş bi biçimde yapmalısınız.

havadayken uzun uçuşlarda süreyi hızlandırma için 'z' tuşunu kullanın hızlı süredeyken manevra yapmayın anında düşer uçak.

• quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Yolculuklar çok uzun sürüyor. Z'ye basınca da çakılıveriyor uçak

eğer uçağın burnunu düz bir şekilde bırakıp elinizi gazdan çekip z ye basın hiçbir sorun olmayacaktır bidaha z ye basınca süre normale dönüyor eğer hızlı süredeyken manevra yaparsanız uçak düşer.

ayrıca bazen tekerlekler arızalanabiliyor o durumlarda tekerleksiz iniş yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty

quote:

rehber:

ilk bölümde uçağı kaldırıp gene aynı piste indirmiyecezmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kimi_kerem

quote:

Orijinalden alıntı: OneEighty

quote:

rehber:

ilk bölümde uçağı kaldırıp gene aynı piste indirmiyecezmi ?

hayır hiç bir bölümde öyle değil zaten indiremessin dümdüz gideceksin karşıdaki havaalanına indireceksin

• Microsoft Flight Simulator'dan sonra bu pek sarmıyo
  • deneyeceğim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.