Bildirim
Gelmiş Geçmiş En Güzel Bayan (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Natalie Portman. -
lan yok diyom yok anlayın artık -
grace kelly ve merlyn monroe aklıma gelince hüzünlenirim hep. bakıyorsun ne tatlı bakışları varmış falan diye iç çekiyorsun. sonra hepsi toprak oluyor. keşke gelmiş geçmiş demeyeydin. durduk yere duygulandım şimdi. -
@The Elder Scrolls@Ramiz Karaeski
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 22 Ağustos 2015; 4:46:36 > -
https://tr.wikipedia.org/wiki/Simone_Simons
bu kadının üstüne dünyada hatun yoktur beyler boşuna tartışmayalım. -
daş daş -
sanırsınız kendileri o kadar yakışıklı ki güzel olanlara bile "ayh bunun dişi yamuk" "ayh bunun kaşı yamuk" "ayh bunun kamışı var".bunlar ne abi ? bırakın gidin hele
ek olarak bence en güzeli değil ama en sexy kadını alison brie'dir
https://www.google.com.tr/search?hl=tr&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1440&bih=775&q=alison+brie&oq=alison+b&gs_l=img.3.0.0l10.122.1218.0.1704.8.7.0.1.1.0.192.821.0j5.5.0....0...1ac.1.64.img..2.6.830.nuYspBR82Hw
makyajsız bile güzel <3
https://www.google.com.tr/search?hl=tr&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1440&bih=775&q=alison+brie&oq=alison+b&gs_l=img.3.0.0l10.122.1218.0.1704.8.7.0.1.1.0.192.821.0j5.5.0....0...1ac.1.64.img..2.6.830.nuYspBR82Hw#hl=tr&tbm=isch&q=alison+brie+unmaked&imgrc=9aHmPdexze8IwM%3A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 22 Ağustos 2015; 7:12:38 >
-
ketidir keti
katy perry aşkım benim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 22 Ağustos 2015; 7:19:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Save The Day
quote:
Orijinalden alıntı: abdyek
quote:
Orijinalden alıntı: Save The Day
bunlar ne laGelmiş geçmiş en güzel bayan kraliçe Selena Gomez'dir!!
Cidden merak ediyorum, trollemek için mi bunu yapıyorsun? yoksa ciddi ciddi güzel mi buluyorsun?
Üzüyorsun beni ne trollüğü yaao benim aşkım hayatım.fokof için katy perry ne ise benim için de selena gomez odur.
@fokof dostum şunlara bişey söyle ağlıyorum yaa
O zaman ben şok ben iptal..
-
quote:
Orijinalden alıntı: TEHET
/>
Adamım benim bulmuş, gece gece bulamadım telefonda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dayme
Halâ güzelliğin göreceli olduğunu öğrenemediniz
Herkese saygım var ama keti perilere yok. Taş aradılar bende ortaya en büyük TAŞI koydum gibi gibi
-
-
guzel bir bayanmis cidden
-
Şimdiye kadar dünyada yaklaşık 50 milyar kadın yaşadı. Çoğunu hic görmedin. Nasıl oluyor da gelmis geçmiş en güzel kadın olduğunu soyleyeniliyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Flash
Şimdiye kadar dünyada yaklaşık 50 milyar kadın yaşadı. Çoğunu hic görmedin. Nasıl oluyor da gelmis geçmiş en güzel kadın olduğunu soyleyeniliyorsun.
Bilinmezcilik, varsa adayın beklerim . Ben 50 milyar yılda bu bayanı gördüm , varsa 50 milyar içinde bir iddian koy kardeşim .
-
50 milyar yıl degil , 50 milyar kadın dedim. Ama hepsini gördüğün icin sorun yok tabi.
Katılıyorum.Leonarda dicaprio ile bit filmi vardı ordada çok hoştu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X