Bildirim
Gelmiş Geçmiş En Güzel Bayan (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
Benim için fizik pek önemli değil ben güzelliğe bakarım :) -
hepsi çöp -
-
Asin Thottumkal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Fazla makyajtan bu hale gelmiş hocam.Fakat ona rağmen bu fotusunda bile ne kadar güzel olduğunu görebiliyorum ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: TDanielHenry
Fazla makyajtan bu hale gelmiş hocam.Fakat ona rağmen bu fotusunda bile ne kadar güzel olduğunu görebiliyorum ben.
Aşık olmadınız inşallah, benim ki sadece hobi
-
Yok hocam aşık değilim :) Her saç stili aynı oranda yakışmıyor farkındayım ama herkese kötü gelen fotolarında bile ben güzelliğini farkedebiliyorum :) O ilk attığım fotoğraftaki halide en beğendiğim hali :) -
quote:
Yok hocam aşık değilim :) Her saç stili aynı oranda yakışmıyor farkındayım ama herkese kötü gelen fotolarında bile ben güzelliğini farkedebiliyorum :) O ilk attığım fotoğraftaki halide en beğendiğim hali :)
Ahahaha, ben taraftarlığımı sürdüriyim o zaman
Çok amaçlı bir hatun seçtim , kötü fotoğrafı o kadar az ki , senin yaşadığın duyguyu hiç yaşayamıyorum
-
Hocam alay etmiyorum ama margot robbie bana pek güzel gelmiyor :( -
quote:
Hocam alay etmiyorum ama margot robbie bana pek güzel gelmiyor :(
Zevk meselesi cidden bu konuda bir şey demiyorum . İşin şakası . Selena Gomez Fav olmasın diye açtım . Küçükken İngilizce geliştirmek için dizilerini izlerdim , bildiğin ergendi ( değişende bir şey yok ) . -
Kristen Stewartı benim kadar kimse beğenmiyor ya ben onu anlayamıyorum :( Ben hiç izlemedim selena gomez falan onu güzel diye beğenenleri de pek anlayamıyorum zaten. -
Ashley Tisdale
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızılelma91 -- 23 Ağustos 2015; 0:18:18 > -
Riley steele diyenler artilasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kate Beckinsale
Katrina Law
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 23 Ağustos 2015; 0:34:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X