Şimdi Ara

Gelmiş Geçmiş En Güzel Bayan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gelmiş Geçmiş En Güzel Bayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDanielHenry

Kristen Stewarttır.

iyiymiş ama top değil knk

edit : top model anlamında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Slovenyalı -- 22 Ağustos 2015; 21:08:47 >

• Benim için fizik pek önemli değil ben güzelliğe bakarım :)
  • hepsi çöp
  • Lauren cohan
     Gelmiş Geçmiş En Güzel Bayan Gelmiş Geçmiş En Güzel Bayan Gelmiş Geçmiş En Güzel Bayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asin Thottumkal

• quote:

Kristen Stewarttır.

Yanlış anlama ama Robbie de çok fazla kötü foto bulamazsın . Anlatabildim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Slovenyalı -- 22 Ağustos 2015; 23:23:42 >

• Fazla makyajtan bu hale gelmiş hocam.Fakat ona rağmen bu fotusunda bile ne kadar güzel olduğunu görebiliyorum ben.
  • quote:

Fazla makyajtan bu hale gelmiş hocam.Fakat ona rağmen bu fotusunda bile ne kadar güzel olduğunu görebiliyorum ben.

Aşık olmadınız inşallah , benim ki sadece hobi
  • Yok hocam aşık değilim :) Her saç stili aynı oranda yakışmıyor farkındayım ama herkese kötü gelen fotolarında bile ben güzelliğini farkedebiliyorum :) O ilk attığım fotoğraftaki halide en beğendiğim hali :)
  • quote:

Yok hocam aşık değilim :) Her saç stili aynı oranda yakışmıyor farkındayım ama herkese kötü gelen fotolarında bile ben güzelliğini farkedebiliyorum :) O ilk attığım fotoğraftaki halide en beğendiğim hali :)

Ahahaha , ben taraftarlığımı sürdüriyim o zaman

Çok amaçlı bir hatun seçtim , kötü fotoğrafı o kadar az ki , senin yaşadığın duyguyu hiç yaşayamıyorum

• Hocam alay etmiyorum ama margot robbie bana pek güzel gelmiyor :(
  • quote:

Hocam alay etmiyorum ama margot robbie bana pek güzel gelmiyor :(

Zevk meselesi cidden bu konuda bir şey demiyorum . İşin şakası . Selena Gomez Fav olmasın diye açtım . Küçükken İngilizce geliştirmek için dizilerini izlerdim , bildiğin ergendi ( değişende bir şey yok ) .
  • Kristen Stewartı benim kadar kimse beğenmiyor ya ben onu anlayamıyorum :( Ben hiç izlemedim selena gomez falan onu güzel diye beğenenleri de pek anlayamıyorum zaten.
  • Ashley Tisdale

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızılelma91 -- 23 Ağustos 2015; 0:18:18 >
  • Riley steele diyenler artilasin

• Kate Beckinsale

Katrina Law

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 23 Ağustos 2015; 0:34:13 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.