Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en büyük oyun firması Rockstar Games tir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
3
Favori
10.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkin blade

oy oy ben giderken o çayını içiyormuş bak bak laflara bak
    Ne kadar tecrübeli bir erkek ıslandım yaa
    Sen gtayı sadece adam öldürmekten ibaret sanıyorsun.İşte bu yüzden sana kalın kafalı diyorum
    Yaşlandıkça beyin bazı şeyleri algılamamaya başlıyor
    Gta 5 çıkalı 6 yıl oldu.Daha gta 5 in üstüne satış rekoru,hasılat rekoru kırabilen oyun gelmedi.Rdr 2 de oynamadın herhalde.Piyasadaki gelmiş geçmiş en muhteşem oyun..Rockstarın zirvede olduğunun kanıtıdır.Yaptığı bütün eserler şahaeserdir.Nd denen bir oyunla ünlenen firmalarla yaşlı kurt Rockstar o kıyaslamayı sadece senin gibi dedeler yapar
    Olay satış ise Turkiyenin en iyi filmi Recep İvedik o zaman.

Ayrica satis kiyaslamak kadar zeka toksunu bi hareket olamaz. Bir oyun sadece playstationa çıkarken digeri butun platformlara çıktı. Zeka olmayinca yapacak bisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Postal serisini yapan firma üçüncü oyunda hangi kafayla piyasa sürdü bilmiyorum ama ikincinin izinden gitseydi şuan kraldı.
  • Last of us beğenmeyen gitsin körebe oynasin daha oyunun anlatmak istedigi konuyu anlamamis zombi yeaaa diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Wes7

Last of us beğenmeyen gitsin körebe oynasin daha oyunun anlatmak istedigi konuyu anlamamis zombi yeaaa diyor
    Standart klasik yeşilçamın "size baba diyebilir miyim" temasının amerikan ve zombi dünyasına giydirilmiş entrikalı hali.

Senaryo ve ters köşe yapmaktan bahsediliyorsa, SOMA isimli kıymeti bilinmeyen bir oyun var türkçe yaması da var.Ben hayatımda böyle kaliteli senaryoyu çok az gördüm.Bu oyundan neden bahsedilmez ilginç.

Ayrıca geçen başlığını açmıştım, brothers: a tale of two sons ve RIME isimli oyunların arkasında SONY olsaydı, bugün journey denen overrated'den daha da fazla isimleri yaygın olurdu.

Bir oyunu SONY veya nintendo yapınca ekstradan çok puan alabiliyor veya reklamı oluyor.Mesela son zelda oyunu da şişirme bir oyun. Skyward sword, twilight princess gibi oyunların yanında leş bir oyundur şahsım adına.

Bu işler böyle, arkanda reklamın ismin varsa oyunun "OOoooooo" oluyor, bakın death stranding çöpü.

ND'un yaptığı en iyi iş, Uncharted 2'dir.Bunun dışında adamların jak and daxter oyunlarını çoğu kişi bilmez fanatikliklerini yaparlarken.

Crash serisi de ayrı abartıdır. Nsanity trilogy'i oynuyorum platform oyunu olarak birbirini tekrar eden bir oyun.Bu konuda nintendo ile arasında uçurum fark var.

• Ayrıca ps4 almama sebeplerimden birisi, sony'nin oyunlarının cod serisi gibi artık scripte bağlaması, oyun eğlence kavramını sinematik deneyime dönüştürüp amacından saptırması.Ps3 de bunun temellerini attı 4'de de remastered ve sinematik temelli oyunlarla doldurdu.

God of war'ın özellikle içine ettiler, nordic mitolojisine geçen kratos nedir arkadaş bu nasıl bir kafa bu bir, diğer bir nokta sadist psikopat manyak kratos, cory balrog'un oğlunun olup da çocuk hevesi yüzünden yapımcının kişisel çıkarına kurban gitmiş bir karakter haline geldi.Oynanış ayrı bir fiyasko.

Persona 5 gibi bir oyunu oynayamadım gerçi ama, şuan emulatörde ps3 için iyileştirilmeye çalışılıyor.

Neyse diyeceğim o, bir oyunu medya size güzel diye pompaladığı için değil, kendi kanaatinizin ne olduğunu bilerek oynarsanız, reklamı yapılan şeylerin abartı, yapılmayanların ise hazine olduğunu keşfedebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Paragöz bir firma oldu artık. GTA 6 için single modu yapılmayacak söylentileri var, yapılsa bile ana karakterin kadın olacağı söylentileri de dolaştı. Bunların tek sebebi de tepki çekmeden para kazanmak. Oyuncuları düşündüklerini pek sanmıyorum.

The Last of Us için de başyapıt tarzı yorumlar gördüm. Onları Max Payne ve TWD serilerine davet ediyorum.
    Paragöz mü? Oyun boyutu kadar dlc çıktı. Tek kuruş almadılar. Her şeyi oyun içi parayla satın alabilirsin. Şöyle bir oyun ubisoft, ea tarafından gelseydi de bi görseydik paragozü

Gta hikaye odaklı oyundur. Hatta Rockstar Games hikaye odaklı firmadır. Gta 6 ile ilgili hiçbir şey yok. Gta 6 yapılıyor mu o bile kesin değil(Yapılmama ihtimali yok tabii ayrı mevzu)

Not: Ağır GTA fanboyuyum.

Konuya gelirsek böyle bir genelleme yapmak imkansız Rockstar her zaman en iyisini yapmaya çalışıyor ama atıyorum; WatchD. mu GTA mı deseniz çoğu kişi GTA der. GTA mı The Witcher 3 mü deseniz ortalık karışır çünkü farklı türde oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 11 Aralık 2019; 11:41:51 >

• GTA'lar neyse de, red dead redemption 2 den sonra bence de kesinlikle en büyük firma bu adamlar. 102 saat olmuş bir 100 saat daha oynarım sıkılmadan.
  • Peki Blizzard'a sordun mu ?
  • besttrr kullanıcısına yanıt

Aynen neredeyse 2 yıl sonra çıktı pc ye.Sadece ps ye çıksa sanki daha az satacak last of us dan
    Ve evet Türkiye'nin en iyi filmlerinden biri recep ivediktir.Noldu dede halkın isteğine saygı göstermiyormusun yoksa
    Şunu o kalın kafana sok dedeee kimse rockstar gibi olmaz

• Aynen öyle.Rd2 oynamayan dedeler gelmiş burda rockstarla Nd yi karşılaştırıyor ulan Nd daha dünkü mok.Rockstarla karşılaştırmak nedir.Rd2 dibine kadar ayrıntı dolu üstün bir oyun.Zamanında aynısını gta 4 te de yapmışlardı.Gelmiş last of us denen Beyinsiz oyunla karşılaştırıyorlar

• Darkin blade D kullanıcısına yanıt
    Ya dayı susayım susayım dedimde Naughty Dog’a dünkü mok demen ayrı, bir başka mesajında Rockstar’a yaşlı kurt demen ayrı bir fecaat. git bir kuruluş tarihlerine bak, bu kadar yüzeysel olma. Rockstar’ı bu kadar seviyorsan da git hissedarı falan ol böyle bir hayrın dokunmaz.
  • Darkin blade D kullanıcısına yanıt
    Maalesef o ana odak olan "single" gta 5 ile yıkıldı. Oyunun single modundan çok online modu tutuldu. Gta 6 nın online modunu bekleyenlerin sayısı da bir hayli fazla. Oyunun ana karakteri kadın olamaz. Oyunun ruhuna aykırı. Gece şehirde eskort aranan bir oyunda kadın karakter mi? Şaka yapıyorsunuz herhalde. 3 ana karakter maalesef bir kısım tarafından sevilmedi. Bende orta da kaldım. İyi ve kötü yönleri vardı, şimdi o konuya girmeyelim. Gta 6 için tommy vercetti yi görmekte oyuna leke olur resmen. Gerçek fanlar bilir ki eğer oyun günümüzde geçecekse karşımızda yaklaşık 70-80 yaşında bir vercetti olacaktır. Esintiler olabilir ama tommy asla. Olursa basit bir hareket olur.

• zQrba kullanıcısına yanıt
    Gelen dlc ler bildiğim kadarıyla online içindi. Single mod için ekstra bir şey yapıldığını duymadım, varsa bilgilendiriniz(hikayeye yansıyan bir şey yok sanırım yeni araba ve silahlar falansa pek de ilgi çekici değil) Paragöz derken ea ile kıyaslamadım. Kendi içinde bir eleştiri sundum. Kabul edin, oyunculardan çok paraya düşkün bir firma. Dil desteği vermemeleri bunun en büyük kanıtı.

Yanlış anlaşılmasın, sen ne kadar fanboyuysan bu oyunun ben iki katı fanboyuyum single modları için. Ama dolanan söylentiler iç açıcı değil. Oyunun yapıldığı kesine yakın gibi. PS Awards etkinliklerini bekliyoruz. Çıkacağı gün çok farklı şeyler yaşanacak. İyi mi kötü mü bilmiyorum. İyi olması temennim.

• quote:

Aynen öyle.Rd2 oynamayan dedeler gelmiş burda rockstarla Nd yi karşılaştırıyor ulan Nd daha dünkü mok.Rockstarla karşılaştırmak nedir.Rd2 dibine kadar ayrıntı dolu üstün bir oyun.Zamanında aynısını gta 4 te de yapmışlardı.Gelmiş last of us denen Beyinsiz oyunla karşılaştırıyorlar
    Sen lisede sağ elini geliştirirken ben evde RDR2 oynuyodum. Çıktığı gün aldım 3-4 günde bitirdim oyunu. Çok da severek oynadım. Zaten Last of Us'a beyinsiz oyun diyen bir velete laf anlatamayacağımın farkındayım. Maksat diğerleri okusun bilsin neyin ne olduğunu. Hadi ikile buradan.
  • quote:

Aynen neredeyse 2 yıl sonra çıktı pc ye.Sadece ps ye çıksa sanki daha az satacak last of us dan
    Ve evet Türkiye'nin en iyi filmlerinden biri recep ivediktir.Noldu dede halkın isteğine saygı göstermiyormusun yoksa
    Şunu o kalın kafana sok dedeee kimse rockstar gibi olmaz
    iki kelimeden birine zuhaha emojisi koyan birininden de böyle bir cevap beklenirdi. Recep İvedik filmlerinin IMDB puanları sana yeterli cevabı verecektir.

Last of Us ve Uncharted serileri son 10 yılın en iyi 5 oyunundan ikisidir. Tartışmaya açık değildir. Sen kendi küçük ve zavallı dünyanda zuhaha emojilerinle hayatına devam edebilirsin liseli arkadaşım.

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    Yahu koskoca Rockstar sadece online odaklı gta çıkarırmı?elbette online baya para getirdi onlara ama gta yı single için oynayan milyonlarca insan var.Bunu ben düşünüyorum koskcoca Rockstar düşünmüyormu?sen Rockstarı ubisoftla karıştırdın.Rdr 2 oynasan anlardın.Adamlar her şeyi düşünüp planlayarak oyun çıkarıyorlar.Bütün oyuncu kitlesine hitap etmeye çalışıyorlar.Gta 6 sadece online çıkması imkansız.
    Kadın karakter olmamasını istemekte ayrı bir kafa yapısı.Küçük düşünüyorsun bütün kadınlar aynı zannediyorsun.lara croft kadın karakter değildi herhalde.Tomb raider hiç oynamadın anlaşılan.Gta 5 de michelle vardı hatırlarsan niko nun sevgilisi.Lcpd için çalışan kadın ajandı gta 5 dede bir adama işkence ederken görevde görmüştük.Konseptini çok güzel oturtmuşlardı
    Klasik Türk kafası
    Tommy vercetti gayette olabilir.70-80 yaşında olması neyi değiştirecek.Gta 4 de jon gravelli 85 yaşındaydı ve Liberty city nin en güçlü İtalyan mafya babasıydı hatta ondan görev alıyorduk.Vercetti yi oyuna koycaklarını sanmam ama koyarlarsa ramiz dayı tadında efsane olur
    Küçük düşünüyorsun ama Rockstar küçük düşünmüyor merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkin blade -- 11 Aralık 2019; 15:26:11 >

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Rockstar 1998 den beri zirveye oynuyor.Bir devrin çocukluğu rockstar oyunlarıyla geçti.Nd nin oyunlarıyla değil

Ulan rdr2 zaten geçen sene çıktı sanki yıllar önce oynuyormuş gibi konuşuyor
    Abi yaşlılık vallahi billahi zor bişey Allah belamı versin ne içtin dedeeee söyle bende çekicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkin blade -- 11 Aralık 2019; 15:25:6 >
    Evet en iyi oyunda gta5 dir dedeee.kabul edeceksin böyle

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.