Şimdi Ara

Gelmeme ihtimali var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk tercihimin gelmeme ihtimali nedir beyler?

Gelmeme ihtimali var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

ilk tercihimin gelmeme ihtimali nedir beyler?

Gelmeme ihtimali var mı?

Sıralamanız kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

Gelmeme ihtimali var mı?

Sıralamanız kaç?

1350
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

Gelmeme ihtimali var mı?

Sıralamanız kaç?

1350

Boğaziçi geçen sene 2,600 ile kapatmış. Girme ihtimalin yüksek. 2. tercihine sıra bile gelmez diye düşünüyorum. İlki olmazsa ikincisi garanti gibi.

• sağ ol tomb.raider. up diyorum
  • Kardeş kafanı yormana değmez 1350 sıralamayla her türlü boun makinedesin. Ama bilkenti'de iyi araştır düşün derim. Hayırlı olsun
  • bilkent eğitim olarak boğaziçinden daha iyi mühendislikte. ortamı da en az boğaziçi kadar güzel. yurtdışına çıkmak istersen bilkent hocalarının sözü daha çok geçer.

tek eksiği tiki tiplerin boğaziçine göre daha fazla olması. ama mühendislikte de olmaz o tipler sıralamalar her şekilde yüksek olduğu için. burssuz olan bile en son 45kdan girmiş sanırım. ek olarak bilkente o sıralamayla gidersen seni zengin ederler. iyi düşün derim.

Her ay 550 tl veriyorlar. Bu da üniv hayatı boyunca 25bin tl gibi bir para demek. Bir de başka yerlerden burs alsan ki o sıralamayla rahat alırsın... Baya veriyorlarmış şaka maka Özellikle orta halli bir adamsan 5 sene cillop gibi yaşarsın. Keşke benim sıralama da o kadar iyi olsaydı. Koç daha fazla veriyor diyeceğim ama oranın eğitimi bilkent kadar iyi değil.

Ayrıyetten Sabancı'yı listenden kaldırmanı tavsiye ederim, o sıralamaya değebilecek bir yer değil bana göre.

Soruna gelince %90 derim ben. 1. tercihin tutar.

• çok sağ ol hocam yorum için. bilkent ve odtüyü 1'e yazmamamın nedeni, boğaziçi etiketi falan fıstık değil, çook büyük oranda ana neden istanbulda olmamaları. bilkente gitsem 1,5k harçlıksız gelirim olabilir bile, özel burs gelecek çünkü (tanıdık) ve kral gibi yurt beleş, yemek beleş, araba dahi alırım . şimdi bile ağzımın suyu aktı. fakat 2 senelik tazecik bölüm, dar mı dar kadro, ankarada olması ve burssuz elemanlar itici kılıyor

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.M -- 2 Ağustos 2012; 7:23:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.