Şimdi Ara

Gelişmiş ekonomilerde eğlence anlayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Banger yarışı (Amerika Birleşik Devletleri'nde genellikle "Enduro" olarak bilinir), Birleşik Krallık, İrlanda, Belçika ve Hollanda gibi ülkelerde popüler olan asfalt, toprak, şist ve tebeşir pisti tipi bir motor sporları etkinliği türüdür. Eski hurda araçlar, belirli sayıda turdan sonra damalı bayrağa ilk ulaşan kazanan olacak şekilde, birbirlerine karşı yarışırlar. Rakibin arabasına zarar vermek için temasa bazen izin verilir ve formül dahilinde teşvik edilir; arabalar toplantı boyunca giderek daha fazla hasar görür. Yarışlar, 1⁄4 mil (440 yd; 400 m) uzunluğa kadar oval veya üç oval pistlerde yapılır; ancak, belirli durumlarda, yarışlar sekiz konfigürasyon şeklinde düzenlenir. Banger yarışları, genellikle aynı pistlerde yarışsa da ikisi arasında farklılıklar olsa da, stok araba yarışlarıyla karıştırılır.

Isle of man TT

Man Adası TT veya Turist Kupası yarışları, 1907'deki açılış yarışından bu yana çoğu yılın Mayıs / Haziran aylarında Isle of Man'de düzenlenen yıllık bir motosiklet sporu etkinliğidir. Bu etkinlik genellikle dünyadaki en tehlikeli yarış etkinliklerinden biri olarak adlandırılır. . [2]

Man Adası TT.svg

Man Adası Turist Kupası

Bölge

Man Adası

Ders

Man Adası TT Dağ Pisti

Tür

Kamu yolu kursu

Kurs Katibi

Gary Thompson MBE BEM

Etkinlik organizatoru

ACU Events Ltd

Ana sponsor

Man Adası Ekonomik Kalkınma Departmanı

Tarih

İlk yarış

1907

Yarış toplantılarının sayısı

100 (2019'a kadar)

İlk kazanan

C. R. Collier (1907)

En çok kazanan

Joey Dunlop 26 (1977-2000)

Tur kaydı

Peter Hickman 16m 42.778s - 135.452 mph (217.989 km / h) (2018) [1]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlarda araç değersiz ve üzerine eğlenceye vakit ayıracak para ve zaman var. Türkiye'de 3 parça şahini bile birleştirip 1 yıllık asgari ücrete satıyorlar. Onların hurda diye tabir ettiği araçlar burda 100 binden başlıyor
  • Bizde de çarpışan otolar var. Her şehrin lunaparkında mevcut. :))

• Pisikletçi kullanıcısına yanıt

Bir arabanın markasının ülkede obsesyona dönüştüğünü ulaşılamaz olduğunu dusunun. (Ya da zaten öyle mi ?)

Yetmez ama evet! Daha fazla vergi alinsin, insanlar kendini yetersiz hissetsin ve psikolojisi bozulsun, düzeni değiştirmeye cesaret edemesinler, düşünmeye kafalarını kaldırmaya zaman bulamasınlar ki eleştiremesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 29 Ocak 2021; 11:25:53 >
  • Flatout oyununu hatırlattı bana ne güzel oyundu Derby modu falan.

Lada Niva alıp sinyal vermeden şerit değiştirenlere, dönel kavşakta hızlı gelenlere bu şekilde vurmak istiyorum. 1 maaşa Niva alabilsem yeminle çelik bar takıcam vurup orada bırakır taksiyle dönerim eve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 29 Ocak 2021; 12:14:39 >
  • Bu arada markalarin kaportalarinin sağlamlığına ve yürüyen akşamının testini canlı canlı izleyebiliyorsunuz

• münzevii M kullanıcısına yanıt
    Şehir Lunaparkları hmmm aklıma bir proce geldi dur hemen 50yıllık yap işlet devret ihalesi açayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu başka bir kafa adamlar dilediğince adrenalin yaşıyor . Bizde insanlar makas atarak trafikte hiç alakası olmayan insanları mağdur ediyorlar ve cezası yok denecek kadar az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 30 Ocak 2021; 15:56:20 >
  • Videodaki araçlar, sarı sitede satışta bulunan araçların yarısından temiz.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

taksiyle dönmene gerek yok. şahinin birine ortadan girsen taksiyle dönmesi gereken o. sen yoluna normal devam edersin.

• Lan nimet onlar vurmayın. Burada 70 binden başlıyor o araçlar.

• Daha az önce bir konuya yurtdışında cliolara binen yok yazmıştım geri alıyorum biniyorlarmış

• Isle of man Tt tam bi intihar.

Bu nasil bi cesarettir nasil bi ozguven cilginliktir.

Ilginc.

• Türkiye’de bu hareketleri sokakta yapıyor insanlar, hem de konuyla alakasız insanları olaya dahil ederek.

Doktora gider şiddet gösterir,
    Yolda kural tanımaz,
    Ceza da almaz ertelenir para cezasına çevrilir.

Bu ülkelerde insanlar bu saçma sapan yarışları yapıyorlar ama gerçek hayatta bunları yaparsalar affı yok.

Ama biz de sex din araba tabu haline geldi. Ben neden bu arabaya biniyorum? Başbakan neden 50tane cadillac ile geziyor biz neden müslümanız, ben neden erkek olup evi geçindirmek zorundayım, diye sorgulamak mı? Haşa...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.