Şimdi Ara

Gelin Jitem i Tartışalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı kaynaklarda yeşilin terorun eroin kaçakçılıgna göz yumup bir miktar eroin alıdıg yazıyor. cem erseverde göreve gelen bir bayana aşık oldugu onu goreve gondermemek istediğini söyleyerek yeşili tehtit etmiş falan yazıyor. cem erseveri yeşilin vurdugu ama bazı kaynaklardada o tarihte kaza yaptıgı yazıyr. bayagı bir kafam karıştı . siz ne dusunuyorsunuız. yeşil böyle bir insan mı ? cem i kim öldürdü ?

• fuatın 9 verdiği kankası kullanıcısına yanıt
    Yeşil yani Mamut Mıldırım ve Cem Ersever in canlandırıldığı kurtlar vadisi gladıo filmini izledin mi ? yorumun nedir ? Bence devletle olan iç çatışmalar ve anlaşmazlıklar sonucu öldürülmüş olabilir. Aşk falan sanmıyorum öyle birşey olacağını. Ayrıca Yeşil in öldüğünü sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 30 Ağustos 2015; 21:31:14 >
  • Cem ersever gibi bir askerin ankaraya giderken yok olup sonra da elmadagda elleri bagli ensesinden vurulmus sekilde cesedinin bulunmasi erseverin tanidigi biri tarafindan olduruldugune isaret cunku alikonup oldurulmuş. Eller bagli bulundu cesedi.

Yesil terore goz yumup bir miktar eroin almiyordu. Eroin trafigini komple yonetiyordu. Toroslarla eroin tasidi bu grup. Devlet sana bi guc vermis. Seni doguda gorevlendirmis. OHAL de var. Polis kimlik soramiyor. Emniyet noktalarindan elini kolunu sallaya sallaya geciyorsun. İstedigin insani kaldirip iskence ediyorrsun olduruyorsun. Donemin ... komutani bile bildigi halde susuyor. Boyle bi guce sahip insan ister istemez bir noktadan sonra illegal islere bulasir. Kendi cikarlari dogrultusunda hareket eder.
    Ben yesilin devlet adina verimli isler yaptigini sanmiyorum. İraga gecip Apoya duzenlenen birkac basarisiz suikast disinda.
    Ben Catlinin da vatan kahramani oldugunu falan dusunmuyorum. Yesil jandarma icin neyse; Catli da polis/ mit icin odur.
    Catli da fransada birkac basarisiz bombalama eylemi disinda birsey yapmis degil.
    Zaten tarihi iyi arastirirsaniz ASALA teror orgutunun dagildigi surecte Catli uyusturucu sebebiyle Pariste cezaevindeydi.
    Susurluk kazasi Çatligiller ile Yeşilgillerin Savasinin bir sonucudur. İsin ucunda uyusturucu ticaretine egemen olmak vardi ve bunu jitem kazandi. Sonra da doguya kok saldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 31 Ağustos 2015; 2:04:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Cem ersever gibi bir askerin ankaraya giderken yok olup sonra da elmadagda elleri bagli ensesinden vurulmus sekilde cesedinin bulunmasi erseverin tanidigi biri tarafindan olduruldugune isaret cunku alikonup oldurulmuş. Eller bagli bulundu cesedi.

Yesil terore goz yumup bir miktar eroin almiyordu. Eroin trafigini komple yonetiyordu. Toroslarla eroin tasidi bu grup. Devlet sana bi guc vermis. Seni doguda gorevlendirmis. OHAL de var. Polis kimlik soramiyor. Emniyet noktalarindan elini kolunu sallaya sallaya geciyorsun. İstedigin insani kaldirip iskence ediyorrsun olduruyorsun. Donemin ... komutani bile bildigi halde susuyor. Boyle bi guce sahip insan ister istemez bir noktadan sonra illegal islere bulasir. Kendi cikarlari dogrultusunda hareket eder.
    Ben yesilin devlet adina verimli isler yaptigini sanmiyorum. İraga gecip Apoya duzenlenen birkac basarisiz suikast disinda.
    Ben Catlinin da vatan kahramani oldugunu falan dusunmuyorum. Yesil jandarma icin neyse; Catli da polis/ mit icin odur.
    Catli da fransada birkac basarisiz bombalama eylemi disinda birsey yapmis degil.
    Zaten tarihi iyi arastirirsaniz ASALA teror orgutunun dagildigi surecte Catli uyusturucu sebebiyle Pariste cezaevindeydi.
    Susurluk kazasi Çatligiller ile Yeşilgillerin Savasinin bir sonucudur. İsin ucunda uyusturucu ticaretine egemen olmak vardi ve bunu jitem kazandi. Sonra da doguya kok saldi.

Bu eroin isinde cem ersever yok galiba.sadece mahmıt yıldırım mı var

• Jitem bir halk hareketidir.

• Cem ersever var mi yok mu bilmiyorum ama yesilin oldugu dogru. Cunku eroin tasinan toros yesilin kullandigi torosla ayni. 93ten sonra doguda bu toros cok dillendirildi.
    93,ten sonra cunku cem erseverin uzeri cizilip yerine yesili gecirdiler. Ersever pisman olup orgutu ifsa edecekti. Ortadan kaldirdilar. Yesil basibos bi adamdi. Cem erseverin jiteminde gorev aldigi gibi jandarmayla kendi baglantilari da vardi. Biri yesile ersever konusacak onu ortadan kaldir jitemin basina gec demis olabilir cunku erseverin bazi techizatlarini yesil kullanmaya basliyor ersever oldukten sonra. Yani 93 bitimi yesil donemi daha aktiflesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 31 Ağustos 2015; 12:07:42 >
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    Cem Ersever jitem ekibine terorist itirafçılarını yerleştiren kurucu 3 kişiden biridir. Var mı yok mu tartışması biraz garip olur. En son Soner Yalçın'a röportaj vermiştir. Zaten bu röportaj kitap halinde ortalıktadır. Yeşil ile Cem Ersever ayrı bölgelerde çalışmaktaydı. Yeşil, Tunceli kırsalında, Ersever Şırnak'taydı. Jitem hakkında ne Abdülkadir Aygan'ın ne de Cem Ersever'in itirafları birbirlerine uymuyor. Aygan hala hayatta ve hala daha itiraflarda bulunuyor.

Ersever, jitemi; itirafçıları kullanarak istihbarat amacıyla kullanmak istediği için kurduğunu söylüyor. Aygan ise Cem Ersever'in ve diğer itirafçıların keyfi cinayet işlediklerini (iş adamlarının kendi alanında rakiplerini para karşılığı vurdurtmak vs), sınırda uyuşturucu ticaretine hakim olduklarını vs anlatıyor.

Cem Ersever'den sonra hala jitem var mı sorusuna en güzel cevap Umut Kitabevi bombalanması olayı gösterilebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oystein_Aarseth

Cem Ersever jitem ekibine terorist itirafçılarını yerleştiren kurucu 3 kişiden biridir. Var mı yok mu tartışması biraz garip olur. En son Soner Yalçın'a röportaj vermiştir. Zaten bu röportaj kitap halinde ortalıktadır. Yeşil ile Cem Ersever ayrı bölgelerde çalışmaktaydı. Yeşil, Tunceli kırsalında, Ersever Şırnak'taydı. Jitem hakkında ne Abdülkadir Aygan'ın ne de Cem Ersever'in itirafları birbirlerine uymuyor. Aygan hala hayatta ve hala daha itiraflarda bulunuyor.

Ersever, jitemi; itirafçıları kullanarak istihbarat amacıyla kullanmak istediği için kurduğunu söylüyor. Aygan ise Cem Ersever'in ve diğer itirafçıların keyfi cinayet işlediklerini (iş adamlarının kendi alanında rakiplerini para karşılığı vurdurtmak vs), sınırda uyuşturucu ticaretine hakim olduklarını vs anlatıyor.

Cem Ersever'den sonra hala jitem var mı sorusuna en güzel cevap Umut Kitabevi bombalanması olayı gösterilebilir.

Dostum jitem halen var ama pasif durumda. Tek tek hucreleri aktif hale getirilebilir. Erseverle yesilin gorev alanlari ilk zamanlarda ayniydi beka vadisinde apoya duzenlenecek suikastte ikisi de vardi. Sonra ersever yesili kontrol edemeyip yesilin adam almalarini infazlarini gorunce yesili ayirmak istedi ama yesilin bi yerdeki kalibi kadar bir de yer altinda var bunu bilmiyordu. Yesile sadece bazi komutanlar degil mit de destek veriyordu arka cikiyordu. En buyuk kaniti mehmet eymur ile yesilin iliskisidir.
    Hanefi avci bizzat erseverin kim kullanilip olduruldugunu soyledi ama kimin oldurdugunu soylemedi zaten onemi de yok. Yesilden baskasi degildi. Soner yalcinin calistigi dergiyi iyi irdelemek lazim bence. Orumcek agi ortaya cikar. İtirafcilarin ozellikle Aygan in kafa bulamak icin konusmasina izin verildigini dusunuyorum. Koskoca binbasiyi konusmasin diye infaz eden orgut soyledikleri gercek olsaydi Aygani milyon parcaya bolerdi. Var mi yok mu meselesi cem erseverin yesil gibi uyusturucuya bulasip bulasmadigi ile ilgili. Bu konuda kesin bir kani zaten olamaz. Donem OHAL donemi. Kimin ne yaptigi belli degildi.
    Semdinli olaylari jitemin varligina delil ondan sonrasi da var. 2007de Zirve yayinevi katliamini da jitem yapti. Sonra katliamlari bicak gibi kesildi cunku ergenekon sorusturmasi basladi. Bu ulkede komplo bitmez. Nato sureciyle basladi. Kibrista TİT ile ilk sinav verildi. 80 darbesi ile ilk basari kaydedildi.

• Vallaha JİTEM'İ özledik. Arada açıp izliyom videoları ne kadar zevkden coşuyom bilemezsiniz.
    Evet bildiniz faşiğim. Tengri biz menen.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1997

Vallaha JİTEM'İ özledik. Arada açıp izliyom videoları ne kadar zevkden coşuyom bilemezsiniz.
    Evet bildiniz faşiğim. Tengri biz menen.

Eroin kacakcılıgı yapan adamları mı ozledin. Boyle TURKCULUK olmaz

• Kürtlere hak ettiği davranışı sergileyen adamları özledim.

• quote:

Kürtlere hak ettiği davranışı sergileyen adamları özledim.

Kurtlerin eroin trafigini duzrnleyen adamı ozledin demek

• Sen bebek katili apodan bahsediyorsun sanirim. Yok ben ondan değil. Bunlar Sozde kendi bez parcalarini alip salladiklarinda yapilan o muhtesem sert müdahaleyi yapan adamları özledim.

• quote:

Sen bebek katili apodan bahsediyorsun sanirim. Yok ben ondan değil. Bunlar Sozde kendi bez parcalarini alip salladiklarinda yapilan o muhtesem sert müdahaleyi yapan adamları özledim.

Kardes yat uyu hadi. Az arastırmanı oneririm.

• Doğru söylüyorsun. Araştırırım. İyi geceler uykumda geldi zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.