Şimdi Ara

Gelin hele bi... Gel gel, arabayı park et de gel...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İçimden geldi dedim birde ben konu açayım... Biraz nasihat edeyim gençlere...

Saygıdeğer abilerimiz yanlış anlamasın, onlar kendilerini bilir...

Gençler dünya fani ölüm ani, takmayın fazla plastik kalitesine yıldızına ikinci el piyasasına...

Her araba güzel be, zamanında tabi, sıra sıra gideceksin optimum olanı hedefleyeceksin. Öyle yok şu 8 HP fazla şunun tork eğrisi yüksek falan olmuyor...

İçinde geçirdiğin vakit ve içerisinde vakit geçirdiğin insanlar önemli... Onlardan birisi gidince lanet edesin geliyor arabaya, o kalaydı da araba gideydi...

Yaaaa... Öyle işte, kırmayın lan birbirinizi. Artistlik yapmayın birbirinize özellikle ergen tayfa; olum tamam gırgır şamata dalga geçmek güzel de eşşeğin kulağına su kaçırmayın lan..!

Burası da böyle bir ortam işte, ne yaparsın katlanacaksın tadını çıkartacaksın...

Bu kardeşinizin içinden geldi bunlar bu gece yazayım dedi işte... Şikayet eden etsin taşıyalım diyen taşısın...

Hükümsüzdür...

Eyvallah...

• ... şeklinde yazmıştı son mesajını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

... şeklinde yazmıştı son mesajını.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espriyi anlamadım
  • Araba yüzünden bir arkadaşınla aran mı bozuldu hocam...
  • Biraz öyle oldu ya araya kadınlar girince onun ki benim ki... Kötü oldu biraz canım sıkıldı...

Normalde arabayı kimseye vermem de o adam başka adamdı be usta... Bir ilkokul da yoktu hayatımda...
  • Bencede ...

Haklısın...

Hocam...

İyi...

Forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evet gene et var
    2 hafta önce açıldı
    MEVZU VAR GEL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gülmeyin ya Nereden yapıştıysa elime bu üç nokta ama forum yüzünden inat ettim bırakacağım
  • İlk mesaj güzel ve doğru tespitler. Eğlenmeye bakın. Benim arabam seninkini döver muhabbeti sıktı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

/>

• Toyota'ya kötü bir şey mi dendi burada? Ha..............?
  • Forumda yeni bir akım yarattım.... Kendimi tebrik ediyorum.... Canı gönülden....
  • quote:

Orijinalden alıntı: think of idea

Merhaba arkadaşlar...

İçimden geldi dedim birde ben konu açayım... Biraz nasihat edeyim gençlere...

Saygıdeğer abilerimiz yanlış anlamasın, onlar kendilerini bilir...

Gençler dünya fani ölüm ani, takmayın fazla plastik kalitesine yıldızına ikinci el piyasasına...

Her araba güzel be, zamanında tabi, sıra sıra gideceksin optimum olanı hedefleyeceksin. Öyle yok şu 8 HP fazla şunun tork eğrisi yüksek falan olmuyor...

İçinde geçirdiğin vakit ve içerisinde vakit geçirdiğin insanlar önemli... Onlardan birisi gidince lanet edesin geliyor arabaya, o kalaydı da araba gideydi...

Yaaaa... Öyle işte, kırmayın lan birbirinizi. Artistlik yapmayın birbirinize özellikle ergen tayfa; olum tamam gırgır şamata dalga geçmek güzel de eşşeğin kulağına su kaçırmayın lan..!

Burası da böyle bir ortam işte, ne yaparsın katlanacaksın tadını çıkartacaksın...

Bu kardeşinizin içinden geldi bunlar bu gece yazayım dedi işte... Şikayet eden etsin taşıyalım diyen taşısın...

Hükümsüzdür...

Eyvallah...

Çok doğru söylemişssiniz hocam ...

• Maalesef forumdaki üyelerin bir çoğu için aracı her şeyden değerli. Anlamak elde değil araç alıyorsun ve kölesi oluyorsun. kimseye elletmiyor saklıyorsun.

Ama bir gün yalnız kaldıklarında her şeyi anlayacaklardır.

Bu arada ne sıkıntıymış hocam gece 3 de yazmışssın. İnş çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

/>

• Önemli olan kalite değil, önemli ola.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Önemli olan kalite değil, önemli ola.........

Abi yeter

Sıkıntı çözüldü gibi inşallah arkadaşlar merak edenler için yazayım... ...
  • Çok doğru söylemişsiniz bunun üstüne söylenecek tek söz var oda ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.