Şimdi Ara

Gelin FİKSTÜR yorumlayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kendi fikstürümüzü vererek başlıyorum konuya.

quote:

21. Hafta: Galatasaray – Antalyaspor
    22. Hafta: Akhisar Bld. – Galatasaray
    ŞAMPİYONLAR LİGİ : Galatasaray - Schalke 04
    23. Hafta: Galatasaray – Orduspor
    24. Hafta: Eskişehirspor – Galatasaray
    25. Hafta: Galatasaray – Gençlerbirliği
    ŞAMPİYONLAR LİGİ : Schalke 04 - Galatasaray
    26. Hafta: Kayserispor – Galatasaray
    27. Hafta: Galatasaray – İstanbul Bşb.
    28. Hafta: Galatasaray – Mersin İ.Y.
    29. Hafta: Karabükspor – Galatasaray
    30. Hafta: Galatasaray – Elazığspor
    31. Hafta: Gaziantepspor – Galatasaray
    32. Hafta: Galatasaray – Sivasspor
    33. Hafta: Fenerbahçe – Galatasaray
    34. Hafta: Galatasaray – Trabzonspor

Fenerbahçe fikstürüne göz atalım

quote:

21. Hafta Mersin İY- : -Fenerbahçe
    UEFA AVRUPA LİGİ : Bate Borisov - Fenerbahçe
    22. Hafta Trabzonspor- : -Fenerbahçe
    UEFA AVRUPA LİGİ : Fenerbahçe - Bate Borisov
    23. Hafta Fenerbahçe- : -Kasımpaşaspor
    24. Hafta Beşiktaş- : -Fenerbahçe
    25. Hafta Fenerbahçe- : -Bursaspor
    26. Hafta MP Antalyaspor- : -Fenerbahçe
    27. Hafta Fenerbahçe- : -Akhisar Belediye
    28. Hafta Orduspor- : -Fenerbahçe
    29. Hafta Fenerbahçe- : -Eskişehirspor
    30. Hafta Gençlerbirliği- : -Fenerbahçe
    31. Hafta Fenerbahçe- : -Kayserispor
    32. Hafta İstanbul BŞB- : -Fenerbahçe
    33. Hafta Fenerbahçe- : -Galatasaray
    34. Hafta K.Karabükspor- : -Fenerbahçe

Ve de Beşiktaş fikstürü

quote:

SB Elazığspor - Beşiktaş
    Beşiktaş - Gaziantepspor
    Sivasspor - Beşiktaş
    Beşiktaş - Fenerbahçe
    Trabzonspor - Beşiktaş
    Beşiktaş - Kasımpaşa
    Mersin İ. Yurdu - Beşiktaş
    Bursaspor - Beşiktaş
    Beşiktaş - MP Antalyaspor
    Akhisar Bld. - Beşiktaş
    Beşiktaş - Orduspor
    Eskişehirspor - Beşiktaş
    Beşiktaş - Gençlerbirliği
    Kayserispor - Beşiktaş

Çok uzatmadan ise ilk 6 haftaya göz gezdirelim fazla ilerisinde yanılabiliriz.

Galatasaray'a bakıcak olursak Eskişehir deplasmanı hariç aman aman maçı yok.Bir de Avrupa da tur atlarsa o moralle bu önümüzdeki 6 haftayı çok iyi değerlendireceğini düşünüyorum.Bu periyotta şuanki rakiplerden Antalyaspor'u yenmek ise büyük bir + daha olacaktır.

Fenerbahçe tarafına baktığım zaman haftaya Mersin deplasmanı hariç işleri hiçte kolay değil önümüzdeki 6 lig haftası için.Gerçekten ligte 4 galibiyet onlar için mükemmel olabilir ama çok zor.

Beşiktaş ise Sivas-Trabzon gibi zor deplasmanların yanında evde Fener ve Kasımpaşa gibi takımlarla oynayacak.İşler Beşiktaş içinde pek kolay sayılmaz.

Uzun lafın kısası yorumum ; rakiplerin fikstürleri hem zor ve yorucu hem de birbirleriyle oynadıkları için mutlak puan kayıpları olacak.Buna nazaran bizim maçlarımız fena değil.Bu 6 hafta ligin sonu için net bişey gösterir mi bilinmez ama GALATASARAY biraz akıllı oynarsa 6 hafta sonunda rakiplerine 10-12 puan farkı kolaylıkla yapabilir gibi.Tabii futbol bu belli de olmaz

• antalya maçını rahat geçersek seriye bağlıyacağımızı düşünüyorum
  • Her şey bizim elimizde açıkçası. Ciddiye aldığımız bütün maçları kazanırız. Çok net.

Bizim için önemli olan Fatih Terim'in bir zahmet futbola odaklanması... Kendisi son zamanlarda futbol dışında her şeyle uğraşıyor sağolsun.
  • Şu 6 haftada 4 galibiyet şampiyonluğu getirir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonlar ligi öncesi puan kayıpları yaşıyoruz bu maçlarda yaşamamızda büyük olasılık bence. Her şeyi cl maçlarının öncesi ve sonrası belirlicek diye düşünüyorum.
  • Fenerbahçe'nin şu fikstürü gelmiş geçmiş en zor fikstürlerden biri . Peş peşe zor maçlar denk gelmiş. Şu durumdaki FB'nin bu fikstürden çıkması çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lions in the Arena

Fenerbahçe'nin şu fikstürü gelmiş geçmiş en zor fikstürlerden biri . Peş peşe zor maçlar denk gelmiş. Şu durumdaki FB'nin bu fikstürden çıkması çok zor.

Değerlendirmeye gelmiştim içimi kararttın. Değerlendirmeden çıkıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yorum yapalım buyrun
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaa neyi tartişiyosunuz birader ???? Galatasaray hatasiz oynadigi müddetçe bu kadro yapisiyla bu düzenle Havada karada sene sonu şampiyon daha neyi tartişiyosunuz ? Gs oynarsa oynatabilirse Bi aksilikte olmazsa İnşAllah Zaten Şampiyonuz ?

Böyle saçma sapan konular açip durmayin.. Gs oynarsa Bu ligde Rakibi kalmadi avrupada Belli başli takimlar haricinde ise gerisi tartişilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Yaa neyi tartişiyosunuz birader ???? Galatasaray hatasiz oynadigi müddetçe bu kadro yapisiyla bu düzenle Havada karada sene sonu şampiyon daha neyi tartişiyosunuz ? Gs oynarsa oynatabilirse Bi aksilikte olmazsa İnşAllah Zaten Şampiyonuz ?

Böyle saçma sapan konular açip durmayin.. Gs oynarsa Bu ligde Rakibi kalmadi avrupada Belli başli takimlar haricinde ise gerisi tartişilir..

Bağırma lütfen
  • Emre engin ve sabrinin oynayıp oynamamasına bağlı. Ciddi anlamda bu 3 isimin takıma yarardan çok zararı oluyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yaa neyi tartişiyosunuz birader ???? Galatasaray hatasiz oynadigi müddetçe bu kadro yapisiyla bu düzenle Havada karada sene sonu şampiyon daha neyi tartişiyosunuz ? Gs oynarsa oynatabilirse Bi aksilikte olmazsa İnşAllah Zaten Şampiyonuz ?

Görürüz sezon sonunda.

• ŞL dışında 4 kritik maçımız var Antalya, Karabük, Fenerbahçe ve Trabzonspor diğerlerini bir aksilik olmadıkça puan kaybetmeden geçebiliriz şuanda en yakın rakibimiz Antalya en kötü beraberlik alırız ve şu puan farkını korumamız gerekiyor çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skor Taraftarı

quote:

Görürüz sezon sonunda.

Valla biz Galatasarayi Şampiyon olarak görürüzde Sen kimin kaçinci feykisin onu bilmiyorum ama sen göremeyecek gibisin..

• quote:

quote:

quote:

Görürüz sezon sonunda.

Valla biz Galatasarayi Şampiyon olarak görürüzde Sen kimin kaçinci feykisin onu bilmiyorum ama sen göremeyecek gibisin..

Size bir hava gelmis. Bugun sivasi yenseydik aramizda sadece 3 puan kaliyordu. Antalya haftaya sizden puan almazsa ben de birsey bilmiyorum bu yazdigimi kaydet bir yere. Buyuk lokma ye buyuk konusma.

• Kendi şahsi fikrimi yazayım. İster katılın ister katılmayın. İsterseniz sezon sonu hortlayıp dalga geçin. Bu benim görüşüm.

Eğer ki Sneijder ve Drogba takıma uyum sağlayıp düzenli oynarsa ve Burak krizine çözüm bulunursa çok rahat şampiyon olacağız.

Şampiyonlar ligi öncesi 6 puan alırsak bir de şanssızlık yaşamayıp Shalke'yi elersek açık ara şov yaparız. Rakipler sürekli puan kaybediyor. Fikstürleri bize nazaran daha zor. Nedense içim çok rahat , tabi futbol bu ne olacağı belli olmaz.

Sakatlıklar olur , şanssız goller yeriz , yine kendi kalemize goller atabiliriz ama bir şekilde yinede şampiyonuz. Az da olsa içimde çeyrek final hatta iyi bir kura çekebilirsek yarı final umudu da var.

Eğer bu sene yine şampiyon olup tekrar guruplardan çıkarsak maddi açıdan daha da güçlenip alıp başımızı gideriz. Tabi bu birazda ön görü. Gidişat o yönde. Biraz da temennim diyeyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Görürüz sezon sonunda.

Size bir hava gelmis. Bugun sivasi yenseydik aramizda sadece 3 puan kaliyordu. Antalya haftaya sizden puan almazsa ben de birsey bilmiyorum bu yazdigimi kaydet bir yere. Buyuk lokma ye buyuk konusma.

Gelin FİKSTÜR yorumlayalım

• Schalke maçı dahil 3 maçı alırsak gerisi kolay.
  • Antalya maci ve schalke maci kirilma noktasidir. Sonrasi gelir evelallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Görürüz sezon sonunda.

Adam antalya sizden puan almazsa birsey bilmiyorum diyor sonra buyuk lokma ye buyuk laf etme diyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Görürüz sezon sonunda.

Zaten yenemediğiniz için böyle konuşuyor herkes.Biz ne zaman puan bıraksak herkes puan bırakıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.