Şimdi Ara

Gelin 3 Dakikalığına 2003e Gidelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gökhan Kırdar: Elif Dedim (Türkü Folk) 2003 (Official Soundtrack) #KurtlarVadisi
    https://www.youtube.com/watch?v=rPTvziM9qc0&feature=youtu.be

Ah usta ah ne zamanlardı be...

Bu sabah bile o zamandan arkadaslarimi gordum ruyamda mutlu uyandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Abd Irak savaşı, tezkere krizi, Tr-Abd gerginliği ve "at pazarlığı", Saddam'ın devrilmesi, ekonomik kriz, çuval krizi sağol ya ben almiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 5 Haziran 2020; 13:18:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanlar garip zamanlardı.
    İlkokul 2. sınıfa gidiyordum. Durumumuz çok kötüydü. Ablam için verin işe çalışsın diyorlardı. Bayağı aşağılanıyorduk. Annem soba üstünde yemek pişiriyordu ki tüpten gitmesin. Bende cebimde 2-3 lirayla belki geziyordum. Fazlasını görmedim.
    O günden bugüne çok şey değişti. Ablam en kral okullarda okudu. Her şeyimiz var. Allah büyük, O'nun sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Abd Irak savaşı, tezkere krizi, Tr-Abd gerginliği ve "at pazarlığı", Saddam'ın devrilmesi, ekonomik kriz, çuval krizi sağol ya ben almiyim
    Simdiye bin basardi

Banane ulkenin halinden benim durumum cok iyiydi

Ulkenin durumu da simdiden iyidi en azindan 10 milyon zenci arab suri afgan paki zart zurt yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

O zamanlar garip zamanlardı.
    İlkokul 2. sınıfa gidiyordum. Durumumuz çok kötüydü. Ablam için verin işe çalışsın diyorlardı. Bayağı aşağılanıyorduk. Annem soba üstünde yemek pişiriyordu ki tüpten gitmesin. Bende cebimde 2-3 lirayla belki geziyordum. Fazlasını görmedim.
    O günden bugüne çok şey değişti. Ablam en kral okullarda okudu. Her şeyimiz var. Allah büyük, O'nun sayesinde.
    Bizde tam aksine fakirlestik reyiz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bizde tam aksine fakirlestik reyiz :(

Alıntıları Göster
    Hayatın neler getireceğini bilemezsin. Güçlü ol. Yarın çok başka olur.
  • şimdiki duruma ne çok benzer bir dönemdi o dönem akp ile bir dönem sorunları çözdük şimdi ali babacan ile çözecez o sorunları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Simdiye bin basardi

Banane ulkenin halinden benim durumum cok iyiydi

Ulkenin durumu da simdiden iyidi en azindan 10 milyon zenci arab suri afgan paki zart zurt yoktu

Alıntıları Göster
    Haha hamza dalga mi geçiyon ya ülkenin en kötü zamanları belki 99-2002 2003 seneleri arasıdır, sen iyi olabilirsin de ben de sana yorum yapmadım konuya yorum yaptım zaten bana ne senin durumundan

Bu aralar çok romantiklestin sürekli böyle konular açıp duruyorsun blokluyorum bir süre sonra görüp de darılma bana

• Yaşadığım çağdan memnunum,daha fazla ileri gitmeyi sorun etmem
  • yaşadığım zamandan ürperiyorum, keşke var olmasaydı. bunu uzun uzadıya anlatırım ama anlamı yok, aslında her şey yalan, mutlu da değiliz, her şeyimiz olsa bile, başka bir frekanstan bahsediyorum. işte o yıllarda o vardı. ve tabiki ben de mutluydum.
  • Antalya'dan Iğdır'a tayinimiz çıkmış, öz ailemden daha çok bana vakit geçirdiğim 'cici anne' dediğim bakıcım dan ayrılıyorum yeni bir yere gidiyorum. Annem babam sürekli çalışıyor evde tekim. Sabah uyanıyorum okula gitmek için hazırlanmaya çalışıyorum yine evde kimse yok. Saçımı yapmaya çalışıyorum bir yandan kendime kahvaltı hazırlıyorum ilkokul 2. sınıfım daha evi yakmamak için dua ediyorum içimden.
    Okula gidiyorum herkes aynı yerde büyüdüğü için kardeş gibi olmuş, ben yabancıyım. Dışlanıyorum, hiç arkadaşım olmuyor.
    Keşke zamanı geri alabilsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

yaşadığım zamandan ürperiyorum, keşke var olmasaydı. bunu uzun uzadıya anlatırım ama anlamı yok, aslında her şey yalan, mutlu da değiliz, her şeyimiz olsa bile, başka bir frekanstan bahsediyorum. işte o yıllarda o vardı. ve tabiki ben de mutluydum.
    Aynen o zamanlar başka bir şey vardı abi baska bi tat vardi hayatta herkesten duyuyorum bunu

• Çok güzel zamanlardı şimdiki çağa alışamadım

• Edgar davids in it gibi top oynadığı yıllar

Gelin 3 Dakikalığına 2003e Gidelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda anlamazlar ki hocam bu dediklerini? Gerçi forumu bırak Türkiye genelinde anlayacak çok az kişi var. Herkes sosyal medyanın kölesi olmuş, kimsede saflık kalmamış, e bu insanlar neden 2003'ün o saf temiz dönemine dönmek istesin?

Artırıyorum saflığı falan geçtim sadece Kürtçülüğün ve lgbtiajdhsgsh faşizminin olmaması bile o dönemleri güzel kılıyor. Gerçi saflığı geçtim dedim önceki cümlede ama bunlar da birbiriyle alakalı kavramlar. Saflığı, masumiyeti, temizliği bitirenlerden birisi de bu 2 akım zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 7 Haziran 2020; 2:54:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr. solucan

Forumda anlamazlar ki hocam bu dediklerini? Gerçi forumu bırak Türkiye genelinde anlayacak çok az kişi var. Herkes sosyal medyanın kölesi olmuş, kimsede saflık kalmamış, e bu insanlar neden 2003'ün o saf temiz dönemine dönmek istesin?

Artırıyorum saflığı falan geçtim sadece Kürtçülüğün ve lgbtiajdhsgsh faşizminin olmaması bile o dönemleri güzel kılıyor. Gerçi saflığı geçtim dedim önceki cümlede ama bunlar da birbiriyle alakalı kavramlar. Saflığı, masumiyeti, temizliği bitirenlerden birisi de bu 2 akım zaten..
    Aynen reis adamsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.