Şimdi Ara

Gelibolu'dan Eceabat'a nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yarın sabah şehitlerimizle bayramlaşmak için Çanakkale'ye gitmeyi düşünüyorum. Şu an Şarköy'den Gelibolu'ya gitmek için bilet aldım. Ancak Eceabat'ta daha çok tarihi yer varmış sanırım. Nasıl giderim peki Gelibolu'dan Eceabat'a?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otobüsle Eceabat'a kadar gidersin fakat Milli Park Eceabat'tan önce. O yüzden yürüyerek zor olur, otobüs bütün şehitliği gezdirmiyor ne yazık ki. Ha ama eceabata gideceğim diyorsan, yarım saatte bir otobüsler kalkıyor. Otogarda sorarsan herhangi birine yönlendirir, ha bulamazsan İskele'den kalkıp Kilitbahir'e kadar giden otobüsler var zaten otogardan önce oradan kalkıyorlar.
  • Şehitlikler çok dagınıktı .57 alay şehitliği bi köşede diğeri başka bi uçta.turla başka zaman gitmen daha iyi olurdu

• Hocam valla bende bilmiyorum nereye gideceğimi. Gelibolu'da binicem artık bi otobüse Milli Park'a gitmeye çalışırım, ordan Eceabat'ta ki tarihi yerlere gidicem. Ordan da Seddülbahir'e gitmeyi düşünüyorum ama nasıl olacak artık orasını bilmiyorum. Saat 10'da gelibolu'da olucam 16da tekrar Gelibolu'da olmam lazım mümkünmü bu süre zarfı içerisinde dilediğim yerleri gezebilmem?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.