Şimdi Ara

Geleneksel Mancini'ye Çamur Atma Yarışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş adamın ilk 11 tercihi hatalıydı belki(bize göre)
    İzet'i koydu.Stoperde Hakan.Herkes saydırdı "İzet'in daha ilk CL maçı bik bik bik"
    Peki Alex'in ilk CL maçı değilmiydi?Her ne kadar hava toplarında büyük kayıplar yaşatsa da
    hepimizin takdirini kazanmadı mı?Petr'in rengini attırmadı mı?

Bununla birlikte Mancini hatasını anlayıp değişikliğe gitmedi mi?

Peki bu basının Mancini'yi yine Rijkaard ilan etmesi ne ayak?
    Rijkaard denilen adam antremanları balkondan izlemiş birisidir.Mancini kışın eksi havada bile bir dakika olsun antremanlarda takımın başından ayrılmamıştır.
    Bu benzetmeyi yapmak haktan,seviyeden,vicdandan çok uzak olmaktır.

Yine bu benzetmeyi yapanlar bunu artık kabullenmeli Mancini seveni de olsa,sevmeyeni de olsa bu takımın hocasıdır.

Nasıl gemiyi yürüten kaptansa,takımı yürüten direktördür.Artık sezon bitene kadar şu adama biraz olsun saygı gösterin.

Birde Mehmet Demirkol'un "Semih Bjk maçında yaptığı hareket nedeniyle kadroya alınmadı"sözü var.Akıllara zarar.

Sağlıcakla Kalın...

• Medyamızdan nefret ediyorum. Özellikle spor medyasından, yalan dolan , yapılmamış röportajları yapılmış gibi göstermeleri vs. Adamı katil ederler. Bu ara Galatasaray'ın ve Futbolcularımızın çok üstüne geliyorlar. Hep açık arıyorlar. Yalan, uydurma haberlerle insanı çileden çıkarıyorlar. Maç bitti 5 dk sonra Ünal Aysal maçın tekrar edilmesi için UEFA'ya başvuracak diye haber yapıyorlar. Şimdi de teknik kadroya Mancini, Kerimoğlu vs. saldırmaya başlıyorlar. Acayip sinirleniyorum
  • Demirören medyası...

Ayrıca aynı hatayı Fatih Terim yapsaydı maçın 30. Dksında hatasından dönmezdi. Ben böyle bir kadro çıkardım ikinci yarıya kadar böyle oynayacağım der ve büyük ihtimalle 2. Golü yerdik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Demirören medyası...

Ayrıca aynı hatayı Fatih Terim yapsaydı maçın 30. Dksında hatasından dönmezdi. Ben böyle bir kadro çıkardım ikinci yarıya kadar böyle oynayacağım der ve büyük ihtimalle 2. Golü yerdik.

geçen sene tt arenadaki 1-1'lik schalke maçının ilk yarısında sneijderi çıkarmıştı.

nasıl b.k atacağınızı şaşırdınız
  • O degilde Mehmet Demirkol cok degisti son 2 senede.Oyle bir yorum yaptigini iki sene once soylesen inanmazdim mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz işler bunlar kullanıcısına yanıt
    Senden ricam lütfen konu Terim-Mancini muhabbetine kaymasın.
    Konuyu o amaçla açmadım.
    Sonra biri gelip tahrik mesajı yazacak,cevap verip yine ceza alacağım.
    Terim'de,Mancini'de fikirleri farklı,kaliteleri aynı iki TD diyip konuyu kapatalım.
  • Demirkol öyle bir şey söylemedi. "Sadece bunu bile düşündüm çünkü Semih'in oynamamasının bir açıklaması yok benim için" gibisinden şeyler söyledi.

Ve evet Mancini hatalıydı.Telles'in de ilk Cl maçıydı tamam ama ligdeki son maçların hepsinde sahadaydı.Hajrovic ligde bile heyecandan eli ayağı dolaşan bir adamdı ki sen tutup bunu Cl maçında ilk 11'e yazarsan sonuç da bu olur dolayısıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Manciniye ilk 11'i görünce bende kızdım ama adam maçın 30. dakikasında değişiklik yaptı.Başka biri olsaydı ilk yarının bitmesini beklerdi eminim.
  • Hatalıydı Mancini bunu kabul etmek gerekir önce.Hatasını fark edip gerekli değişiklikleri yaptı.Terim-Mancini kıyaslaması yapılmasın artık.Düşmanlığınızı belli etmeyin bu kadar.Terim gitti artık daha bok atmanın bir anlamı yok.Mancini de elbet eleştirilicek ama Mancini'ye de herkesin destek olması gerekli.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Bu Mancini'nin kazanma isteği ile alakalı birşeydi bana göre ha tartışılır mı tartışılır.
    Konudaki amaç medyanın salvoları.Adam hatasını görüp döndükten,takımı belki de fark yemekten
    kurtardıktan sonra bu kadar alçakça benzetmeler yapılıyor.Mesele bu.

Ayrıca Demirkol elbette bunu açık diyecek kadar aptal bir adam değil.Fakat lafı açıkça oraya çekti...
  • Gerets'in Mehmet Topal'ı Çanakkale Dardanel'den gelir gelmez Liverpool maçında Anfield Road'a çıkardığını biliyoruz.
    Ön kesici ihtiyacı çok fazlaydı direk sahaya sürdü. Hajrovic gibi birkaç maç kısıtlı süreler dahi oynama fırsatı olmamıştı. En az 2 sene Galatasaray'da büyük işler yaptı Topal.
    Gerets kötü teknik adam mı sonucu çıkar buradan? Adamın son saniyeye kadar kovalayıp aldığı şampiyonluğun kadrosuna bir bakın. "Biz nasıl şampiyon olmuşuz" diye hayretlere düşersiniz.
    Hem de kulüp puan rekoru kırarak.

Telles de benzer şekilde mevkiisinde büyük ihtiyaç. Forma şansı da bulmuştu daha önce. 11'de sahaya çıktı Chelsea maçında.
    Hajrovic ise Mancini'nin Ceyhun'a güvenmemesinden dolayı oynadı. Melo Ceyhun'un yerine. Hajrovic'te orta sahanın sağında oynadı.
    Adım gibi eminim Mancini Hajrovic'in vasat oluşundan değil sistemini bozduğundan dolayı oyundan almıştır. Çünkü Yekta'nın girmesiyle her şey baştan aşağı değişti.

Polemik yaratmak istemiyorum ama konusu geçmiş bir iki cümle söyleyeyim.
    Terim olsaydı dün daha farklı mağlup olabilirdik. Terim'i eleştirdiğim tek bir konu var isteyen olursa linkini atarım. 2 senelik konu. Adam bildiğinden asla vazgeçmiyor.
    Değişikliklerini 60'tan önce yapmıyor. Oyun içi sistemi değişmiyor. Adamın tek derdi Sneijder'di bir tek onu çıkarıp duruyordu daha erken zamanlarda. Sneijder'i oynatmayı bilmiyor değil. Sistemine uymuyor diye oynatmak istemiyordu. Bildiklerinin çöp olmasından korktuğu için. Egoist insanlar sadece takımlarına zarar verir. Terim eğer Mancini gibi hatasını anlayan ve kabul eden bir yapıda olsaydı bugün Galatasaray çok daha iyi yerlerdeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: helium

Bu Mancini'nin kazanma isteği ile alakalı birşeydi bana göre ha tartışılır mı tartışılır.
    Konudaki amaç medyanın salvoları.Adam hatasını görüp döndükten,takımı belki de fark yemekten
    kurtardıktan sonra bu kadar alçakça benzetmeler yapılıyor.Mesele bu.

Ayrıca Demirkol elbette bunu açık diyecek kadar aptal bir adam değil.Fakat lafı açıkça oraya çekti...

Biliyorum hocam,zaten Mancini'ye de bir şey demeye hakkımız yok sonuçta o da insan.Hatasından hemen dönüp müdahele etmesi bile çok güzel bir şeydi.Zaten hata yaptığını kendisi de anladı yoksa 30.dakikada değişiklik yapmaz devre arasını beklerdi.
  • +1
    Sonuçta bu adam bizim hocamız.Sevsek de sevmesek de saygı duymalıyız en azından sezon sonuna kadar.Adım gibi eminim kendisi buraya gelirken çok farklı umutlarla geldi ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Kendisi bizzat "Yıldız oyuncu almak yerine yıldız oyuncularımı yaratmak istiyorum" demecini verdi.Sınırlama hem kendisini hem takımı çok yordu...2 maç yenince adam Göğe yükseltiliyor,2 maç berabere kalınca yerin dibine sokulyuro.
    Zaten böyle devam ederse sezon sonu gider.Geçen açık kapı bıraktı.
  • Akşam ki maçtan sonra Mancininin boş beleş adam olmadığına emin oldum.Eğer sabredip uzun yıllar Galatasaray da çalışırsa iyi yerlere geliriz.

Gördük ki adam kazanmak için kimsenin beklemediği bir kadroyla sahaya çıktı. Hajrovicin ve H.Baltanın kadroda olması vede Ceyhunun kadroda olmayışı bunun en büyük kanıtıydı.Hatta Hayronun yerine Yekta yı tercih etmeside kazanmak istemesini gösteriyor bence.
    Ama karşısındaki adam da Mou yani ! futbol bilgisinden çok zekasıyla maç kazanan adam.

Ya bunu dahi anlayamayan spor yazarlarımız var yada anladıkları halde çamur at izi kalsın diyerek olayı çirkefliğe vuruyorlar.
  • Mehmet Demirkol'un öyle bir dediğine inanmak istemiyorum.3 tane dinlediğimiz adam var zaten, Ali Ece, Uğur Meleke, Mehmet Demirkol.
  • Kasım ayından beri Mancini'ye sahip olduğumuz için çok şanslıyız diyorum. Çünkü korkmadan oyuna müdahale ediyor. Arena ciddi anlamda cehenneme dönmeye başladı rakipler için. Bu sezon Madrid maçından beri yenilmiyoruz. Bir de genele yayarsak bu performansı kimse duramaz. Onu da en geç yaz kampında halledecektir diye düşünüyorum.

Mancini bu ülkenin futbol tarihini bir kez daha değiştiren adamlardan biri olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas kadrosu hataliydi iste. Bunu "belki bize gore" diye yumusatmaya gerek yok. Zaten bu cumleyi soyleyen sen altta "hatasindan donen de o degil miydi" diye ovmemizi isaret ediyorsun.

Ceyhunu oynatmadi sonunda. Hatalarindan donebiliyor. Forumda "Manciniden iyi mi bileceksiniz" diyip elestiri getiren insanlara saldiranlar Mancininin mac icin yaptiklariyla Mancininin de hata yapabildigini anlamistir herhalde. Manciniyi sevmemek baska elestirmek baska

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Kasım ayından beri Mancini'ye sahip olduğumuz için çok şanslıyız diyorum. Çünkü korkmadan oyuna müdahale ediyor. Arena ciddi anlamda cehenneme dönmeye başladı rakipler için. Bu sezon Madrid maçından beri yenilmiyoruz. Bir de genele yayarsak bu performansı kimse duramaz. Onu da en geç yaz kampında halledecektir diye düşünüyorum.

Mancini bu ülkenin futbol tarihini bir kez daha değiştiren adamlardan biri olacaktır.

Mancini seneye gider gör bak iyi kötü olması fark etmez.Bu ülkede 2 seneden sonra klüplere batıyor hocalar.
  • Bu ulkede boyle basın varken tüpçü varken nasil gelisivek bu futbol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.